Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

aa to nie wykres do tego za 3000$, bo on jest 4x mocniejszy od PS4

Dokładnie 4.34 i tylko 7.5x droższy! Oczywiście 4K i 120 fps gwarantowane*.

*jak się kupi cztery sztuki

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Myślę że nawet nie wyjdzie tyle gier wykorzystujących potencjał tej karty o ile razy jest mocniejsza od PS4
Opublikowano

Zaczynając od tego, że kupi ją garstka zapaleńców i trafi do ludzi, którzy zawodowo bawią się w OC (albo pasjonatów). Nikt o zdrowych zmysłach nie kupi karty za $3000 do komputera domowego. Ale dla nich to marketing i inwestycja w tytuł firmy, która posiada najmocniejszy jednordzeniowy akcelerator na rynku. Będą do przodu względem AMD, które znowu będzie w tyle, ale wreszcie dopnie swego i wypuści coś wystarczająco mocnego, by przebić nVidie i koło się zatoczy.

Rynek PC jest o tyle przykry, że aktualne karty pokroju GTX780 to potwory i to ogromne - potencjał tych kart (gdyby pisać gry tylko pod nie) jest ogromny i znacznie, znacznie przewyższa to, co siedzi w PS4 i Xbonie razem wzięte. Problem w tym, że tego nikt nigdy nie wykorzysta. Gry na PC mają sztucznie zawyżane wymagania, albo nie są praktycznie w ogóle optymalizowane, no bo każdy może sobie kupić lepsze podzespoły jak coś nie działa. Pomijając fakt, że na PC nie ma tylu głośnych i wielkich tytułów, co na konsolach (przykładem niech będzie Destiny - bo jest najbliżej).

Przesiadłem się z PC na konsole i tej decyzji nie żałuję, bo do kompa w ogóle mnie już nie ciągnie (w kontekście gier).

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

A później przylatuje taki Adaś i bredzi o 4K w 120 fps :rofl:

Po pierwsze dla ciebie Pan Adrian, januszu. Po drugie w tym temacie chyba ani razu nie napisałem 4k a jedynie przekazałem info że Oculus w ostatecznej wersji ma mieć rozdzielczość wyższą niż fullHD (ale ty podczłowieku nie wiesz że jest coś jeszcze między fullHD i 4k bo niby skąd).

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Jako grafik, muszę mieć w domu monitor, który obsługuje rozdzielczość 2560x1440. Fajnie, gdyby Oculus zdołał odpalić cokolwiek w takiej jakości. Full HD jest niby w porządku, ale różnica między nim, a 2560x1440 jest bardzo zauważalna.

Opublikowano

Ale ty jestes glupi. Zadam ci pytanie sony zapowiada telewizor 120 cali 4k za 50k usd,po co to robia? Zeby ludzie wiedzili,ze za X lat taka technologia bedzie dostepna. Nikt ci nie karze isc do sklepu kupic karte za 3k usd tak samo nikt ci nie karze isc do sklepu po tv za 50k usd. A i wiem,ze ciezko to sobie wyobrazic ale tego typu karty rowniez sa uzywane w roznych badaniach/tworzeniu gier/projektowaniu .Karta za 250 usd wystarczy zeby wyprzedzic ps4,a titanfall lepiej chodzi na karcie za 150 usd niz na xbone ;)

A i jeszcze cytujac post z neogaf

Gotta make sure console games look good at e3.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=105734936&postcount=358

Opublikowano

A ja się jaram, bo to duchowy nastepca Metal Slug. Z drugiej strony kto tu pamieta takie klasyki jak Metal Slug, nie mówiąc już o graniu w nie.

Eee każdy?

Opublikowano

Tymczasem na gamestop.ie

Zrzut-ekr_erqhnhn.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Swoją drogą serio trzeba mieć beton (tylko taki już nie związany z określoną platformą, bardziej taki ogólnokonsolowy) w głowie żeby patrzeć na luksusowe karty które będą miały nielicznych nabywców i oceniać przez ten pryzmat PC gaming.

Mam i5 2500k (rok 2011) i Radeona HD 7950 (2012) i jestem ciekawy kiedy (i czy wogóle) pojawi się gra która będzie na tym wyglądać i chodzić gorzej niż konsolach obecnej generacji. No ale wiadomo, wg betonów za 2 miesiące będę musiał kupić kartę za 3000$

Opublikowano

Przesiadłem się z PC na konsole i tej decyzji nie żałuję, bo do kompa w ogóle mnie już nie ciągnie (w kontekście gier).

Oczywiście bo tylko na konsolach te ambitne i głębokie tytuły jak knack.

Opublikowano

Tymczasem na gamestop.ie

Zrzut-ekr_erqhnhn.png

W Niemczech i we Francji od listopada PS4 jeszcze nie leżały na regale, wszystko schodzi od razu.

Opublikowano
  • Autor

Tymczasem na gamestop.ie

Zrzut-ekr_erqhnhn.png

W Niemczech i we Francji od listopada PS4 jeszcze nie leżały na regale, wszystko schodzi od razu.

Potwierdzam byłem w USA w zeszłym tygodniu i typ sie w głowe popukał jak w Sony Plaza chciałem kupić PS4 xD

I nie wierzył jak powiedziałem że w Szczecinie mają od ręki hurtem

Niech sprowadzają z polszy, tutaj leżą i nikt ich nie chce.

Tam były po 399$ u nas po 630$

Edytowane przez Codename

Opublikowano

jestem ciekawy kiedy (i czy wogóle) pojawi się gra która będzie na tym wyglądać i chodzić gorzej niż konsolach obecnej generacji. No ale wiadomo, wg betonów za 2 miesiące będę musiał kupić kartę za 3000$

To pytanie raczej powinno zostać skrócone do:

kiedy (i czy wogóle) pojawi się gra

Bo to pytanie dość kluczowe w przypadku komputra :) Takie GTA V na przykład. Kupić komputra za kilka tysi i patrzeć na to co skapnie z pańskiego stołu...

> Logic <

Opublikowano
  • Autor

Szok !

Medrek ma racje xD  na chvj kupować GTX 780 czy tam 780ti jak mozna 770/760 i dokupić PS4.

( A i tak nie bedzie w co grać na PC i PS4 :lol:) na dzien dzisiejszy

Edytowane przez Codename

Opublikowano

patrzeć na to co skapnie z pańskiego stołu...

W twoich ustach brzmi to co najmniej komicznie ;)

Opublikowano

Tymczasem na gamestop.ie

Zrzut-ekr_erqhnhn.png

Potwierdzam byłem w USA w zeszłym tygodniu i typ sie w głowe popukał jak w Sony Plaza chciałem kupić PS4 xD

Mozna w US PS4 kupic... nie klam

Opublikowano

patrzeć na to co skapnie z pańskiego stołu...

W twoich ustach brzmi to co najmniej komicznie ;)

To niby czemu?

Opublikowano
  • Autor

Tymczasem na gamestop.ie

Zrzut-ekr_erqhnhn.png

Mozna w US PS4 kupic... nie klam

Mozna u Araba a 600 dolców.

Byłem na madison ave i guzik mieli w Bestbuy tak samo :P

Gamestop tez identyko

Ale podobno była wczoraj dostawa tyle ze mnie juz w USA nie ma wiec nie potwierdze.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Tymczasem na gamestop.ie

Zrzut-ekr_erqhnhn.png

Wystarczy kliknac w reklame na stronie gamestop i zobaczyc,ze mozna kupic ps4 ale to juz klapki przerasta ;) Wybranych smyths tez maja. Argos z tego co widze ma pelno bundli z Killzone i troche z Infamous SS

http://www.gamestop.ie/PlayStation%204/Games/44436/playstation-4-console?previousUrl=http%3A%2F%2Fwww.gamestop.ie%2FSearchResult%2FQuickSearchHeaderPlatform%3Fplatform%3D31%26rootGenre%3D27

Opublikowano

Bo to pytanie dość kluczowe w przypadku komputra :) Takie GTA V na przykład. Kupić komputra za kilka tysi i patrzeć na to co skapnie z pańskiego stołu...

> Logic <

Ty grałeś w ogóle Mendrek w to GTA V?

Szok !

Medrek ma racje xD  na chvj kupować GTX 780 czy tam 780ti jak mozna 770/760 i dokupić PS4.

( A i tak nie bedzie w co grać na PC i PS4 :lol:) na dzien dzisiejszy

Dokupić PS4 żeby ją schować do szafy chyba.

Nie da się nie mieć w co grać na PC.

Opublikowano

@mendrek ty w ogóle grales w gta v czy tak typowo dla posiadaczy plejstejszyn gadasz o czymś czego nawet nie dotknęłeś?

Opublikowano

@mendrek ty w ogóle grales w gta v czy tak typowo dla posiadaczy plejstejszyn gadasz o czymś czego nawet nie dotknęłeś?

baaardzo ciekawe z twoich ust

Opublikowano

u kolegi widział

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.