Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

DriveClub's game director Col Rodgers has left Evolution Studios, VideoGamer.com can reveal.

Rodgers left the studio in February to form indie startup Big Red Switch Games, a development studio that he says is working on "some cool game concepts".

Rodgers also confirmed to VideoGamer that his departure is not connected to today's wave of layoffs, which saw redundancies at Evolution, Guerrilla Cambridge and Sony London Studios.

However, with Rodgers out it isn't yet clear who will be leading development on Evolution's delayed PS4 racer in his place.

Last month it was revealed that Sony had previously taken DriveClub "back to the drawing board", although the game is still technically due to launch in early 2014.

http://www.videogamer.com/ps4/driveclub/news/driveclub_game_director_leaves_evolution_studios.html

#4theplayers

Jak ta gra wyjdzie do 2017 to bedzie dobrze.

Edytowane przez Zaqair

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Sony z Evolution Studios zrobi to samo co z Zipper Interactive,gra wejdzie w status Gold i zamkna ich.

Opublikowano

Facebook kupił Oculusa. Morpheus > Oculus

ijgj47ux9a6.png

Mimo wszystko szacun dla niego.

Opublikowano

Szybko, klapy, lapcie !

YNbBGzw.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Facebook kupił Oculusa. Morpheus > Oculus

ijgj47ux9a6.png

Mimo wszystko szacun dla niego.

I tak to będzie pomimo zaklinania adiego. Można się pożegnać z wirtualną rzeczywistością dla pc master gaming race - oculus do wirtualnego zwiedzania reklam od środka, udziałowcy facebooka potwierdzają. Może jakiś moder coś wyczaruje, co będzie sie wykrzaczać po 3 minutach grania jak ciągle krytycznie niestabilny iCEnhancer, którym pecebetony żyją od lat, ale żaden na nim nie gra - no ale żeby screena zrobić czy krótki filmik nagrać i pofapować na forum się nada.

Opublikowano

Musi Cię bardzo boleć to, że nie zagrasz w GTA V.

Poczekaj na E3.

Ma czekać na e3 bo R wtedy zapowie V na PC ? R ma w (pipi)e e3 :ninja:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Te zmiany personalne w Sony są niepokojące, ale i intrygujące zarazem. Odchodzą ważni ludzie, na których opierały się wielkie hity w poprzedniej generacji. Wywalili też trochę ludzi z London i Guerilla. Ktoś po prostu wziął brzytwę i wyciął ludzi. Albo to jakaś autoagresja, albo ludki spoczywali na laurach i tonęli w tej stagnacji. Cóż, zobaczymy czy to drastyczne przetasowanie nie okaże się błędem... :/

Opublikowano

Podrecznikowy przyklad klapersa. Czlowiek pisze o konkurencji, a ten odrazu widzi wszedzie Halo i Gearsy, a przez ten plejstejszonowy leb nawet nie przejdzie mysl, ze chodzi rowniez o Nintendo ... No ale pewnie zaraz sie okaze, ze platformowki i rpg'i rowniez nie sa mu do szczescia potrzebne. 

Podrecznikowy przyklad xbota. Czlowiek pisze o tym, że może być kogoś nie stać na konsolę a ten odrazu widzi wszedzie plejstejszon, a przez ten xbotowy leb nawet nie przejdzie mysl, ze to może mieć uniwersalne znaczenie No ale pewnie zaraz sie okaze, ze tylko posiadacze konsol Sony mają jedną konsolę.

PS. Sony > MS

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

89bMMZZ.png

jak tam Driveclub PS+ Edition avalaible at launch November 2013?

Niezły anal rape Sony zrobiło swoim fanom (z resztą mi też) tą grą, jeszcze raczyli odłożyć premierę dopiero w październiku. Jak tam, boli mocno? maść.jpg

Opublikowano

Mazzeo co ty robisz na forum, ekipa przestała grać w Titanfalla?

A, sorry, serwery od wczoraj nie działają. Zapomniałeś nas powiadomić, jakby nie działał PSN to od razu by był post.

wizaż.pl

Opublikowano

Ja gram w NFS Rivals i Forzę w 1080p także nie wiem o czym mówisz. Myślę że Driveclub nawet w 720p byłby lepszy niż jego brak.

Mazzeo co ty robisz na forum, ekipa przestała grać w Titanfalla?

A, sorry, serwery od wczoraj nie działają. Zapomniałeś nas powiadomić, jakby nie działał PSN to od razu by był post.
wizaż.pl

Jednak utwierdzasz mnie w przekonaniu że Ins miał rację.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja gram w NFS Rivals i Forzę w 1080p także nie wiem o czym mówisz.

I w co jeszcze?

leonardo-dicaprio-inception-movie-meme-f

Opublikowano

Jednak utwierdzasz mnie w przekonaniu że Ins miał rację.

Knack jest dobra gra. Nie moja wina, ze takie nieogary jak ty hejtuja ta pozycje.

Cieszę się, że się dogadujecie.

Opublikowano

Figar mu się włamał na konto chyba. Ewentualnie prawdziwe oblicze gry ujawnia się przy 6 przejściu.

Albo Ins, jako jeden z nielicznych na tym forumku, ma jeszcze dobry gust.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

nie grałem to nie oceniam, ale kijem bym tego knacka nie tknął

Opublikowano

Łatwo ci przychodzi oceniać gust Insa skoro sam w Knacka nie grałeś :)

Jak IMO Ryse jest dobrą grą to też mam dobry gust? Powiedz.

grałem w Knacka, a Insa gust znam bardzo dobrze to mogę ocenić

Opublikowano

89bMMZZ.png

jak tam Driveclub PS+ Edition avalaible at launch November 2013?

Niezły anal rape Sony zrobiło swoim fanom (z resztą mi też) tą grą, jeszcze raczyli odłożyć premierę dopiero w październiku. Jak tam, boli mocno? maść.jpg

Boli

Opublikowano

Mówiłem, że wróci do was to dymanie tyle o tym pisaliście i proszę, przyszła koza do woza. 

DC to DC tamto DC wielkie nic. 

Opublikowano

Te zmiany personalne w Sony są niepokojące, ale i intrygujące zarazem. Odchodzą ważni ludzie, na których opierały się wielkie hity w poprzedniej generacji. Wywalili też trochę ludzi z London i Guerilla. Ktoś po prostu wziął brzytwę i wyciął ludzi. Albo to jakaś autoagresja, albo ludki spoczywali na laurach i tonęli w tej stagnacji. Cóż, zobaczymy czy to drastyczne przetasowanie nie okaże się błędem... :confused:

Tak sie konczy strategia #4theplayers. Moze i Sony jest #4theplayers ale gracze ich nie wspieraja.

Calkowita sprzedaz(TLOU,God of War,Uncharted,GT) = 49.05 mln

Calkowita sprzedaz(Forza,Halo,Gears of War) = 76.66 mln

Wiem,ze ktos moze powiedziec ze TLOU jest lepsze niz Halo czy God of War wygrywa z Gears of War ale co z tego jak firma nie zarabia na opiniach w necie.

Opublikowano

Ja gram w NFS Rivals i Forzę w 1080p także nie wiem o czym mówisz. Myślę że Driveclub nawet w 720p byłby lepszy niż jego brak.

Całe dwie gry, jedyny to jest gość. Chwała mu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.