Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czyli ma szansę na 50/100 na MC.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Oceny nie są ważne, ważne że gra jest na playstation. 

Opublikowano

Czyli ma szansę na 50/100 na MC.

Okolo 60, samo bycie na PS4 daje jej +10 do fajnosci.
Opublikowano

A kto powiedzial, ze PS4 nigdzie nie dostaniesz?

22 minuty wcześniej:

PS4 nigdzie nie dostaniesz

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Co to za skala ocen na polygamii xd MOZNA ZAGRAĆ kto to wymyślił

Ktos tu bierze ich jeszcze na powaznie?
Opublikowano

Jedynym polskim serwisem, który biorę tak "na serio" całkiem serio jest polski Eurogamer. Czasem jeszcze zerkam na recki w PPE od zwykłych userów.

Opublikowano

Ciekawe czy czegoś takiego doświadczymy już tej nowej generacji.(Gif z postu od Accoun)ethan_carter_ghost_draisine.gif

Jeszcze żadna generacja nie miała takich możliwości by stworzyć tak sugestywnie wyglądające survival horrory. <rozmarzony>

Horrory na rynku AAA są martwe. Najlepsze straszaki ostatnich lat, to: Amnesia, Penumbra, Outlast i dziesiątki innych gier niezależnych. Gry konsolowe jak seria Fatal Frame i Forbidden Siren to przeszłość. Gracze zagłosowali portfelami.
Remake FS tym razem o tytule Siren ukazał sie jeszcze na ps3 i zebrał noty na średnim, poziomie "8". Nie był to AAA, ale i nie indyk. Pierwszy Dead Space miewał momenty, choć podobnie jak druga czesc szedł z biegiem czasu w rzeznie.

Ogrywany prawilnie w nocy na dobrych słuchawkach i odpowiednich "utrudniaczach" TLOU kilka razy wrzucił mi porządny suspens i parokrotnie zaskoczył. Choć zgadzam się że ostatnie IP to już nie to co kiedyś było kiedyś, optymizmem napawają mnie następujące ruchy;

Mikami od The Evil Within odgraża się że w jego najnowszym dziele pojawią się tak eksploatowane w dobrych survival horrorach z pc motywywy bezbronnosci i ucieczek.

Twórcy Alien Isolation całują w grafikę na 7 (jak na standardy pierwszych next genow), zapewniając przy tym o losowych sciezkach pojawiania się Aliena, ktory ma być naszym jedynym zywym przeciwnikiem, my zaś przez 80% czasu gry pozbawieni będziemy jakiejkolwiek broni. Naszym przyjacielem ma zaś być w zastepstwie slynny czujnik ruchu.

Tworcy serii Sherlock Holmes, ktorej ostatnia odsłona hulajaca całkiem zacnie na Unreal Engine 3 majstrują nad nową adaptacją prozy Lovecrofta z pod znaku Call of Cthulhu, a twórcy Amnezji i Penumbry pracują nad nowym projektem na ps4.

Outlast na ps4 mam już zaklepany, The Evil Within na pewno nie zawiedzie - liczę na min. 8+, nowego Aliena i Call of Cthulhu - w przypadku tej minimalnej "ósemki minus" biorę na bank poniżej 229 zeta.Bedzie dopsz, choć nie jak za szaraka i pesdwójki. O ile znajdzie się więcej takich person jak ja. No musi. :/

Tylko, że DS i TLoU nawet jeśli miały momenty zaszczucia i atmosfery niepokoju, nie były horrorami. Pierwszy DS miał te same metody straszenia co Doom 3 a grę niespecjalnie uważano za horror. A gier, które: " miewają momenty" można znaleźć od groma. Rozpikselowany Lone Survivor bardzo dobrze radził sobie z zadaniem przestraszenia gracza. Horror to horror, a on nie ma mieć czasami momentów, on ma być nimi nasycony. The Evil Within razem z najnowszymi materiałami, to zwykły RE4, który mocno odbiega od poprzedników. Nowy Alien jest tworzony przez Creative Assembly, ekipę która na zlecenie SEGI, sra zabugowanymi kolejnymi częściami Total War. Najlepiej zapowiadające się horrory to tytuły niezależne, gdzie horror będzie horrorem, a nie strzelanką czy slasherem

Tak czy inaczej, horrory podzieliły los RTS-ów, gier przygodowych, platformowych i logicznych. Tych na rynku AAA już zwyczajnie nie ma. Scena niezależna jest nimi nasycona. Szkoda tylko tego Oculusa, bo wprowadziłby horrory na wyższy poziom.

Opublikowano

Może przyda się na fejsie do gier społecznościowych xD

Najbardziej wydymani są ci są wsparli ten projekt na Kickstarterze. Oculus miał być sprzętem dla graczy, a zostanie sprzętem dla gospodyń domowych.

Opublikowano

Nie wiem na chvj Zuckerbergowi ten projekt. Za dużo kasy już chyba mu wpadło.

Opublikowano

Chamskie to ale prawdziwe. Mi w sumie średnio zależało na tym ale jeśli z czasem Oculus bardzo dobrze sprawdziłby się na rynku to czemu nie spróbować. Pozostaje tylko VR od Sony.

Opublikowano

Oczywiście. Kupił OR za 2 miliardy dolarów zanim zrozumiał po co tak w ogóle jest mu to potrzebne. Tak sobie rzuca 2 miliardeczki tu i tam. Nikt w firmie się nie sprzeciwił.

Wiecie kto najbardziej zyska na tym wykupie? Gracze.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pewnie chcą jak najbliżej współpracować z Oculusem żeby ich społecznościowe VR działało jak najlepiej i wyszło jak najszybciej w porównaniu do konkurencyjnych serwisów.

Niby podobno mają nie ingerować w Rifta, ale jakoś nie mam zamiaru dawać kasy Zuckerbergowi. Po prostu nie lubię go i jego firmy/strony.

Opublikowano

@Figaro: to był taka "ironia" trochę

Ktoś po prostu wywęszył w tym dobrą inwestycję na lata. Skoro projekt ma tak duże zainteresowanie to i profity w końcu też się pojawią. Nie wiem jeszcze jaki sposób Facebook chce to wykorzystać. 

YETI: fajny klip.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Pokazali DC jako premiera w 2014. No ciekawe, ciekawe.

Opublikowano

Tylko pokazali, wcale nie musi wyjść w 2k14 :P Jakieś urywki z Black Flag też tam są, a ten już się przecież ukazał dawno temu.

Opublikowano

Pewnie chcą jak najbliżej współpracować z Oculusem żeby ich społecznościowe VR działało jak najlepiej i wyszło jak najszybciej w porównaniu do konkurencyjnych serwisów.

Niby podobno mają nie ingerować w Rifta, ale jakoś nie mam zamiaru dawać kasy Zuckerbergowi. Po prostu nie lubię go i jego firmy/strony.

ciekawe kto kupi oculusa żeby go używać z fejsbukiem....

jedyne racjonalne wytłumaczenie jakie widze to że poprostu zainwestowali w technologie którą uważają za przyszłościową i taką na której za kilka lat będzie można trzepać ogromne kokosy (podobnie jak "dziwaki" które ponad 10 lat tememu zainwestowali w google a dziś są najbogatsi na świecie)

pod tym względem uznaje to za plus - bo jeśli VR odniesie sukces (niezależnie od firmy) to uważam że gracze mogą na tym bardzo skożystać

jeśli jednak kupili to z jakiegoś innego porąbanego powdu i zamierzają zatopić VR to chuj im w dupe! :/

Opublikowano

Tylko pokazali, wcale nie musi wyjść w 2k14 :P Jakieś urywki z Black Flag też tam są, a ten już się przecież ukazał dawno temu.

Nie, no jest napis "More than 100 games launching in 2014" i jest DC przed ostatnim Octodadem. :P

Więc dalej celują w 2014, przynajmniej na razie. :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

możecie powiedzieć o Sony co zechcecie, ale hajpujące filmiki to im zawsze wychodzą ;D

A DC to na 100 procent 2014 rok, lul.

Opublikowano

A czemu nie?

W ciagu najblizszych kilku tygodni mamy dostac date premiery i jest to zapewnienie Europejskiego oddzialu Sony a nie kogos z Evolution.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ta akcja z DC to jedyny minus całej premiery PS4, gdyby nie to to Sony było by "czyste".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.