Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dopiero teraz się skminili że xbone miał być konsolą do grania a nie pilotem do zamawiania pizzy?

comment_xpGiwdYjZK47MMtIWUavvpo2Ozl8aVPt

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie, nie. Boty zaczęły prima aprilis dzień wcześniej.

Opublikowano

pilot do pizzy ma forze 5, nadkonsola gify z DC

Opublikowano
“My goal, first and foremost, is to make sure that everybody understands that Xbox is a gaming brand and it’s going to be gaming first,” Spencer tells us. “That’s a leadership prin(nene)le that I will bring to the program from day one. It’s not that it hasn’t been there in the past, but if you put the studio guy at the head, you kinda know what you’re going to get.”

Despite this shift in how Microsoft talks about the Xbox One, the company isn’t abandoning the entertainment side of the console. “If you’re going to be an incredible consumer electronics device in the home today, you’re going to do multiple things,” Spencer says. However, he reiterates that gaming will be at the forefront. “We have always been, since the beginning, all about games at Xbox. I want to make sure that shows up not only internally, but also externally.”

Prior to his promotion, Spencer handled first-party game development as the head of Microsoft Studios. His new position also puts him at the head of third-party relationships. This is in part due to the consolidation of the platform team (formerly headed by Marc Whitten), Spencer’s Microsoft Studios teams, and a leadership group for the brand.

Currently, he’s working on getting up to speed with the different groups now under his leadership. E3, which is only two months away, is a major focus for him, though. He tells us that this year’s press conference will be similar to last year’s, focusing largely on games for the 90 minutes.

Unsurprisingly, there will be new announcements and updates on exclusives, the latter of which Spencer places a great deal of significance. “It’s an incredibly important part of what we do as a platform holder, both for us and for our third-party partners,” he says. “It’s one of the things that makes me so happy about Titanfall, not just that it was on our platform, but to see a studio like Respawn – a brand new studio – have such a great success with their first game.”

Spencer is looking to create more success stories like Titanfall. “We need to win with the gamer,” he says. “[Titanfall is] another great testament to how great content leads to incredible usage and sales. It’s something I want every person on the program to understand, that we’ll be leading with gaming on Xbox One.”

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/03/31/phil-spencer-we-need-to-win-with-the-gamers.aspx

Gdyby Phil a nie Don za wczasu stał za xbonem to pewnie byłby poteżniejszy :///

Opublikowano

Beka z xbotow którzy myślą ze nagle bedzie pięknie na ich konsoli. Ostrzegam ich, nie nie bedzie. Dalej beda dostawali 3 marki w kolko.

Do konca generacji sa skazani na brzydsze multiplatformy i 3 serie exow.
Opublikowano

d4, susnet overdrive, quantum break... eh, w kółko 3,4 exy, gearsy, halo, fable, forza... xbox [*]

Edytowane przez kermit

Opublikowano

ten bundle z infejmusem za 1999 to kwietniowy fejk czy true ? :<

Opublikowano

10168128_503053733133425_1477093799_n.pn

Wiadomo, że fake, ale ciekawi mnie, czy są osoby, które faktycznie chciałyby grać na takim padzie.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Przynajmniej gałki są symetryczne, ale te dwie lampki po bokach to już przesada w trosce jaką Sony wykazuje względem graczy grających w zaciemnionych piwniczkach z winem.

Opublikowano

Co jest na tej fotce takiego niezwykłego?

Opublikowano

zamienione przyciski i krzyzak ?

Opublikowano

10168128_503053733133425_1477093799_n.pn

Wiadomo, że fake, ale ciekawi mnie, czy są osoby, które faktycznie chciałyby grać na takim padzie.

kto wie może osoby leworęczne zaczynające z graniem na padzie

Opublikowano

Ja nie jestem leworeczny, ale pochlastalbym sie za takiego.

Odwracalbym sie lewa galka tak jak pierwsi gracze <3333

Opublikowano

Ja jestem mankutem i nie moglbym juz grac w odwrotnej konfiguracji. Z reszta ta podstawowa nigdy mi nie przeszkadzala.

Opublikowano

Co jest na tej fotce takiego niezwykłego?

hehe taki fan sony 

Opublikowano

No niestety. Matsuno to geniusz. Widziałem teraz w sklepie Tacticsa na PSP i za parę dni go kupuję. Co to był za genialny tytuł... Dwunastka mnie nie zaczarowała, offline mmo ;/

Nieeeeeee! Widziałeś jak to cholerstwo laguje? Prócz dropów, skopanego tłumaczenia i jednej nowej klasy to wersja na PSP nie ma nic do zaoferowania.

prócz tych spowolnień ma do zaoferowania 2 dodatkowe misje, postać balthiera z FF12, 2 nowe klasy dark knight (bardzo spoko) oraz onion knight i animowane wstawki (bardzo fajnie zrobione). czyli jednak coś.

what !!? skopane tłumaczenie to miała właśnie pierwotna wersja na PSX, a port na PSP ma poprawione

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

i tak kupię sobie to na PSP, chociażby żeby mieć na półce taką legendę.

Opublikowano

ehe, ten poetycki szekspirowski angielski z PSP ma być lepszy od fakt, miejscami błędnego, ale normalnego tłumaczenia z PSX

zawsze mi się wydawało, że jestem dobry z angielskiego, ale przy wersji z PSP wymiękałem, no nie wiem, może należę do niższej klasy

dodatkowa misja, postać i animowane wstawki mają Ci wynagrodzić to, że przez kilkadziesiąt godzin patrzysz jak każdy je,bany czar, od cure po shivę osiąga niesamowite jednocyfrowe wartości fps - typowy konsolomaniak

No co kto lubi, masz wybór Figaro.

Opublikowano

Zawsze sklep Extrima miał na sprzedaż OST z tej gry, też chciałbym to mieć.

raven, no pewnie kupię jednak wersję z PSXa, ale tą pspkowa była tania, to zrobi się double dip ;p

Opublikowano

ehe, ten poetycki szekspirowski angielski z PSP ma być lepszy od fakt, miejscami błędnego, ale normalnego tłumaczenia z PSX

tak. pasuje bardzo. to miejscami błędne tłumaczenie wyglądało tak, że postaci czasami pyerdoliły od rzeczy

dodatkowa misja, postać i animowane wstawki mają Ci wynagrodzić to, że przez kilkadziesiąt godzin patrzysz jak każdy je,bany czar, od cure po shivę osiąga niesamowite jednocyfrowe wartości fps - typowy konsolomaniak

czy ja coś pisałem o jakimś wynagradzaniu ? 

edytowałem, bo jest tego troche więcej. 

aha, jest jeszcze multi ad hoc w wersji psp.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

no, przecież w naszym kraju jest tylu fanów PSP i FFT jednocześnie, że faktycznie, te walki ad-hoc to zdecydowanie powód dla którego warto grać w tą grę w slow-motion

nie wiem, po prostu nie mogę uwierzyć w to, jak przenosząc grę na 10x mocniejszą platformę można tak bardzo zepsuć jej wydajność. Ta gra powinna mieć łatkę "niegrywalna" a nie dostawać dobre oceny i jeszcze być polecana.

Edytowane przez raven_raven

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.