Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kermit-każda kolejna wypowiedzia dajesz do zrozumienia, że z Ciebie jest beton.

Wklej jeszcze 155 raz zdjęcie z Kinect Sports.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Bo konsolowcy czekają na E3, a komputrowcy na steam summer sale. Taka różnica.

Dokładnie. Konsolowcy potrafią się jarać jedynie gifami i trailerami z gier, kiedy pecetowcy, autentycznie czekają na ten Steam Summer Sale i kupiją te gry za 1 dolara. Było nie było i jedni i drudzy w te gry nie grają, a jedynie używają ich jako argument w dyskusjach na forach. Jedni i drudzy są siebie warci.

Opublikowano

Kermit-każda kolejna wypowiedzia dajesz do zrozumienia, że z Ciebie jest beton.

Wklej jeszcze 155 raz zdjęcie z Kinect Sports.

Nic nie wklejalem z Rivals. Ja specjalizuje sie z cisniecia beki z ludzi co wydawali 500zl na gre I wmawiaja sobie ze sie dobrze bawia bo przeciez nie ma w co grac na obu systemach

Edytowanie nic ci nie da I tak Cie dopadne XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mnie akurat tak bardzo rozdziałka nie obchodzi, ale zawsze lepiej poczuć chociaż te 1080p niż stać w miejscu z 720p. I co to w ogóle za wypominanie BF4? Co w tym złego że wolę BF4 z 64 graczami i lepszą grafą niż na past genach. Jakbym kupował konsolę następnej generacji tylko dla exów to nie kupiłbym w obecnym momencie żadnej.

Opublikowano

@easye

ja wklejam gifa z gierki na forum o gierkach

ty dajesz EA 500zł za niedorobioną alphę

i mówisz mi o byciu betonem?

Edytowane przez kermit

Opublikowano

przyjdzie chmura to was tak rozyebie, ze wam nawet moc betonu nie pomoze

ledwie poruszywszy ustami wymawia "SOON". 

no bez kitu jakie xboty są przewidywalne :D czytam Was jak otwartą książkę 
Opublikowano

dzieci, dzieci, na next genach dalej echo, nie rozumiem czemu tematu nie zamkniecie i nie skupicie sie na ogrywaniu zaleglosci z ps3 lub nie zainwestujecie w vite lub 3ds - lepszej okazji do zrobienia tego niz teraz chyba juz nie bedzie. Temat do odhibernowania za minimum dwa lata kiedy ta nextgenowa nad i pod konsola wreszcie czegos ciekawego w swoim repertuarze sie dorobi.

Opublikowano

przyjdzie chmura to was tak rozyebie, ze wam nawet moc betonu nie pomoze

ledwie poruszywszy ustami wymawia "SOON". 

no bez kitu jakie xboty są przewidywalne :D czytam Was jak otwartą książkę 

ze easye kupil ten troll to nic dziwnego ale ty waldus, no no...

Opublikowano

Dobrze ze Gran Turismo 7, God of War 4 (5 czesc) i Uncharted 4 to nie sa odgrzewane gry

Tyle ze to nie Sony jedzie na 3 seriach na generacje.

Różnorodność exow hmmmm

Jak na x360

Racery fpp i tpp? I różne ich wariacje

MS tez nie jedzie na trzech seriach a 4 flagowe IP sa o wiele lepsze niz jakakolwiek serie gier od Sony.

Prawie kazda gra na konsole jest z widoku tpp lub fpp wiec rozumiem ze taki Wiedzmin 3 to wariacja czego? Dead Rising czy Ryse?

A to ciekawe, Wymień w takim te serie, bo ja po za forzą, Halo i Gyrosami nic tam nie widze. jest jeszcze niby fable, ale tylko 2ka jest exem a na dodatek kiepska to gra.

Chmura to na pewno fajne rozwiązanie i zapewne daje spory zastrzyk mocy obliczeniowej ale nie na masową skalę... Nie ma szans by każdy posiadacz Windowsa 8 lub Xbona mógł z tego skorzystać bez problemu.

racja, Szczególnie ty ze swoim ultra szybkim internetem o zawrotnej szybkości 1mb/s :D

Opublikowano

kupić trolla za ponad 2 kafle no no kermit

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Beka z ludzi co wykupili Plusa zeby pograc online

Infamous - brak multi I coopa

The Order - brak multi I coopa

DriveClub - jest multi I ogolne nastawienie na online - nie ma gry

Opublikowano

kupic ps4 czy wydac 2000 na dziwki i koks ?

co polecacie ? , co da wiekszy fun obecnie ?

Opublikowano

Beka z ludzi co wykupili Plusa zeby pograc online

Infamous - brak multi I coopa

The Order - brak multi I coopa

DriveClub - jest multi I ogolne nastawienie na online - nie ma gry

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Gry na PS4 trafiają na Pchli Targ, wysypało teraz Second Son. Kurcze, nieźle, gier na Xbox One nikt nie wystawia. Wiecie dlaczego? Bo nikt go nie ma.

(żart na poziomie botów).

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Gry na PS4 trafiają na Pchli Targ, wysypało teraz Second Son. Kurcze, nieźle, gier na Xbox One nikt nie wystawia. Wiecie dlaczego? Bo nikt go nie ma.

Slabo naladowales baterie

Opublikowano

Fun sie zawsze liczyl i dlatego podstawowa konsola byla 360tka.

bo jeszcze ktoś pomyśli, że to właśnie Xrod brylował w tej dziedzinie w poprzedniej generacji :devil:

Opublikowano

Jaki zart? Fakt. Xbone jest na forum tak popularny jak wiiu.
Opublikowano

Maciuś wrócił, brakuje jeszcze gender klapków.

dobra beka z ds4, kupujesz konsole za 1,6k i pad do niego to jakaś chinska podróbka, która żeby była zdatna do grania potrzebuje jakiś nakładek z allegro, bateria wytrzymuje 7h a goscie grający w bf dopiero w 2013 roku dowiedzieli się, że strzela się spustami jak normalni ludzie (*)

Khem...znalazłem na allegro chińską baterię  podobno przedłużającą czas grania podobno aż dwukrotnie. Podobno bateria ma dwa razy większą pojemność czyli 2000mAh. Pada trzeba niestety rozebrać. Nie jest to skomplikowane ale plastik siedzi mocno więc trzeba uważać by nic nie pękło. W środku o dziwo nie ma nic skomplikowanego, odłączenie light bara to kwestia wypięcia taśmy. Czy podziała zauważalnie dłużej zobaczymy. Oczywiście oryginalna bateria też jest chińska ;)

Tak to prawda wydłuża czas grania z 7 godzin do 12, już wystarczy wstawić baterie z DualShocka 3 aby zauważyć poprawę względem czasu grania.

Kupujcie nakładki na analogi od Hamy ( te co przypominające X360) Drogie, ale komfort grania poprawił się niesamowicie. Maciomaniak dobrze polecał :D

Też je kupiłem jakiś czas temu i palec się tak nie ślizga jak na gołych gałkach.

Jedyne użyteczne (dla mnie) to te małe przypominające xboxowe, te śmieszne z kuleczkami zmniejszają przyczepność palca, a te wielkie ograniczają wychylenie gałki i trzeba użyć większej siły żeby wypchnąć analoga maksymalnie (co mi nie pasuje).

Kupujcie nakładki na analogi od Hamy ( te co przypominające X360) Drogie, ale komfort grania poprawił się niesamowicie. Maciomaniak dobrze polecał :D

To prawda, posiadam i polecam.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Słabiutko mazz

Opublikowano

Nie, ja po prostu trzymam poziom.

Opublikowano

Nie, ja po prostu trzymam poziom.

poziom elity z gameonly?

Opublikowano

bluber Ci "goście grający w BF" robili ze zyebanymi spustami takie wyniki online, że Ty nawet tylu klientów w Papers Please nie dałeś rady obsłużyć więc morda i szacun do szlachty playstation. 

Edytowane przez waldusthecyc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.