Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

gdzie przy okazji ogrywa całe dwa exy na xbone, Ryse który trzyma poziom Knacka, czy DR3 

warto również tutaj zauważyć, że DR3 to port z x360 a za konsolę zapłacili 2200 a nie 1700zł .Szlachta dodatkowe 500zł wydała na 40letnią whisky na wieczorną sesję w luksusie. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

W porównaniu do xbox one, ps4 chodzi jak odkurzacz, w sumie sie zgadza, jedno i drugie zbiera kurz :sorcerer:

Tak w ogole ja grając na ps4 pije dobre czerwone wino i pale cygaro bo ręce nie sa potrzebne do grania w gify

Opublikowano

Minecraftowi na X360 stuknęło 12 mln sprzedanych kopii gry - a miał nikt nie kupić bo każdy ma PC w domu, heh.

Opublikowano

Ryse to poziom Killzona a nie knacka. Już mówilem że knack to cos jak lococycle.

Udając ciebie.

Grałeś w Knack ? Nie ? No właśnie...

Minecraftowi na X360 stuknęło 12 mln sprzedanych kopii gry - a miał nikt nie kupić bo każdy ma PC w domu, heh.

Oby w końcu wyszło na PS4, póki co bronię się przed zakupem na PS3 :)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Ryse to poziom Killzona a nie knacka. Już mówilem że knack to cos jak lococycle.

Bo kto tak powiedział?

Opublikowano

Bo kto tak powiedział?

Jedna linijka do góry ( obok daty, z lewej strony, pogrubione )

Opublikowano
  • Autor

U Sonego za(pipi)ali cała baze danych 2 lata temu xD

I tam akurat serio hajs wyparował a tu nic sie nie stało.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Sony się przynajmniej przyznaje, naprawia możliwe źródło włamu i jeszcze daje graczom gierki na przeprosiny - chociaż nikogo nie okradziono ostatecznie. Z kolei botom cały czas znika kasa z kont, a MS ciągle zamiata sprawę pod dywan.

No to dla Sonego za(pipi)ali

Witamy dla Białegostoku.

Edytowane przez Observer

Opublikowano
  • Autor

Jak nikogo nie okradziono?

Sony admits 12,700 credit card details stolen

XD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Dzięki włamowi na psn dostałem od Sony za friko Wipeout HD Fury, Dead Nation, Infamous oraz Ratchet & Clanck. Sony takie dobre.

Opublikowano
  • Autor

I porównuja GŁUPOTE LUDZI KTORZY SAMI DALI SIE OJE.BAC  do kradziezy całej bazy danych z serwerów Sony :lol:

Dzięki włamowi na psn dostałem od Sony za friko Wipeout HD Fury, Dead Nation, Infamous oraz Ratchet & Clanck. Sony takie dobre.

A za to jacyś chinczycy obkupili sie w zdrapki xbl/psn/amazon i opchneli je na aliexpress po groszach z kradzionych kart

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Nieprawda, bo z tego co pamiętam można było wziąć sobie tylko 2 gry z 5.

No chyba, że jesteś taką cebulą, że miałeś 2 konta. :sorcerer:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Poprawka; Mam 2 konta. ;] <badum tss>

Opublikowano

XD

Aż wiesz że nie piszesz o awarii PSN tylko jakiejś pecetowej usłudze do mmo? xD

Opublikowano

XD

Łgarstwo.

The company reports that around 12,700 non-US credit or debit card numbers and expiration dates were stolen, though these were acquired from an "outdated database" last updated in 2007 and did not include the card security codes required to make some purchases.

Boty mogą nie wiedzieć - co jest zrozumiałe, bo małoletni rzadko kiedy dysponują kontem bankowym, ale czteroletnie karty są nieważne.

I porównuja GŁUPOTE LUDZI KTORZY SAMI DALI SIE OJE.BAC  do kradziezy całej bazy danych z serwerów Sony :lol:

I znów łgarstwo.

"Enough people I know in the industry with good password dis(pipi)line have been victims of some kind of hacking attack that I'm taking every precaution with my own account," expressed Ben Kuchera of Ars Technica, one of the first sites to report on the FIFA hack. "The easiest way to limit your exposure is to remove your credit cards and just use point cards for purchases and to pay for your account. It's slightly inconvenient, but I feel much safer."

http://www.joystiq.com/2012/01/04/xbox-live-fifa-hack-concerns-continue-to-escalate-microsoft-s/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sony to chociaż zaatakowali anonimowi, a na Microsoft to wystarczy 5 latek :teehee:

Opublikowano

Poprawka; Mam 2 konta. ;] <badum tss>

I see what you did here.

(͡° ͜ʖ ͡°)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.