Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dzięki włamowi na psn dostałem od Sony za friko Wipeout HD Fury, Dead Nation, Infamous oraz Ratchet & Clanck. Sony takie dobre.

No chyba, że jesteś taką cebulą, że miałeś 2 konta. :sorcerer:

ja miałem 3 konta a teraz mam 4, i to żadne z nich nie slużyło do kupowania ze składek

1 - główne europejskie

2 - amerykańskie do obczajanie US psstore

3 - japońskie  do obczajania japońskiego sklepu

4 - od niedawna drugie europejskie na którym wykorzystałem promocje darmowego miesiąca PS+ (promocja wymagała żeby użytkownik nigdy wcześniej nie miał plusa, wiec założyłem konto, bo na głównym kiedyś już miałem)

tak czy srak można sie było obłowić w gierki po tej tragedii z psn, nawet jak sie nie jest cebulakiem-składkowiczm

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ryse to poziom Killzona a nie knacka. Już mówilem że knack to cos jak lococycle.

Knack >>>>>>>>> Killzone SF

Opublikowano
  • Autor

Tu kolejny news co do afery z PSNem

http://www.theguardian.com/technology/blog/2011/apr/29/playstation-network-hackers-credit-cards

Sam kam karte z 2010.r i jeszcze działa :] i zeby płacic w internecie wcale nie ptorzeba tego 3 cyfrowego kodu do zabezpieczen ani nawet danych adresowych.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Poprawka; Mam 2 konta. ;] <badum tss>

I see what you did here.

(͡° ͜ʖ ͡°) 

Założyłem je by móc spokojnie ogrywać co-op w Uncharted 2, nie będąc przy tym spamowany zaproszeniemi na deathmatche przez ludzi z pierwszego konta. Przydatna sprawa, a że wpadły mi za to 2 dodatkowe tytuły za friko...

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Got ya!

(͡° ͜ʖ ͡°)

P.S Śmiesznie Twój post wygląda jak jest w moim cytacie i po tym co napisałeś moje emotka. :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Śmiesznie Twój post wygląda jak jest w moim cytacie i po tym co napisałeś moje emotka. :D

Boki zrywać.

Opublikowano

Nie rozmawiam z Tobą więc się nie wcinaj jak jakiś wieśniak.

Chociaż w sumie jesteś betonem więc ciężko oczekiwać od kogoś takiego manier. :(

Opublikowano

Ja ogrywam Tomb Raidera i dla mnie to 9+/10 (na past genach nie grałem). Killzone tylko liznąłem i postanowiłem się nie zrażać do konsoli. InFamousa i innych wynalazków nie dotykam. Poczekam na prawdziwe gry, a nie wydmuszki

Sorry Greg ale po tej całej dramie z popiołem to nie wiem jakby miał Tobie KZ podejść? Mało obiektywny osąd...

P.s. Przecież w ogóle miałeś go nie odbierać? :)

Opublikowano

fajnie by było gdyby moderacja zaczęła wlepiać warny za gimbazjalne podjazdy, zaraz zrobi się tu drugie gry-online

co do 5 latka

Problem zapewne wynikał z tego, że wpisanie spacji spowodowało błąd w ekranie autoryzacji i jego crash - a to z kolei odsłoniło dostęp do konta. Najprawdopodobniej już po wpisaniu loginu oprogramowanie Xboksa ładuje wszystkie kontrolki konta użytkownika i tylko tymczasowo "przykrywa” je odpowiednią planszą, której usunięcie jest możliwe po podaniu hasła (coś jak wygaszacz ekranu na hasło) albo crashu ;)

za wykrycie tej luki dostał 4 gry, 50$ i rok golda, to tak jakby znaleźć błąd przez który można wykraść kilka milionów z banku szwajcarskiego i po zgłoszeniu go dostać w nagorde lizaka, microsoft znowu pluje w twarz swoim graczom

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Nie ma żadnych luk!

Opublikowano

jad z postów Isra bardzo zabawny, kolesia powinien ktoś zbanować bo jeszcze sobie krzywdę zrobi

A co Sony daje za znalezienie luki w ich systemie?

poważnie chciałbyś aby zbankrutowali? :(

Edytowane przez Lokomotywa

Opublikowano

W ogóle czytaliscie tego newsa, czy wszystko wiecie ze zdjęcia? Ten dzieciak to jakis nowy Bill Gates i hakowal inne urządzenia. Tutaj jébnął spacjami w celu zweryfikowania hasła i system nie ogarnął (swoją drogą dziwne, jakis informatyk wytlumaczy?)

Opublikowano

W ogóle czytaliscie tego newsa, czy wszystko wiecie ze zdjęcia? Ten dzieciak to jakis nowy Bill Gates i hakowal inne urządzenia. Tutaj jébnął spacjami w celu zweryfikowania hasła i system nie ogarnął (swoją drogą dziwne, jakis informatyk wytlumaczy?)

Oszalałeś!?!?

Opublikowano

At age 1, Kristoffer got past the toddler lock screen on a cell phone by holding down the home key.

No fakt, nowy Gates :lol:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Tytanowy janusz w wersji na X360 jest juz na torrentach. Za chwile sie przekonamy czy beda jakies wieksze roznice ;P

PS. Szkoda, ze remote play nie dziala w druga strone - Vita streamujaca obraz na TV z mozliwoscia grania za pomoca DS4. Strasznie niewygodnie gra sie na tym handheldzie, szczegolnie w Wipeouta.

Opublikowano

Jak patrzę na tego dzieciaka to aż ciężko mi w to uwierzyć jest. Wiem wiem, nie oceniaj książki bla bla bla no ale ten wyraz twarzy ...

format.jpg

Opublikowano

Nie wiem w co jest tak ciężko uwierzyć, zdarzają się genialne dzieci + każdy następny rocznik traktuje obecne technologie jako coś naturalnego, czyli szybciej niż my ogarniają zasady rządzące tymi zabawkami.

Mały po prostu ma smykałkę do myślenia out-of-the-box i próbuje sepsuć system na różne sposoby, co jak widać mu się udaje.

Opublikowano

Sedno takie ze na serwery Sony nie wlamal sie 5 latek.

A skąd ta pewność? To była grupa ludzi więc nigdy nic nie wiadomo

Opublikowano

Sedno takie ze na serwery Sony nie wlamal sie 5 latek.

A skąd ta pewność? To była grupa ludzi więc nigdy nic nie wiadomo

Grupa przedszkolna :P

Opublikowano

Moze anonimowi to tez grupa 5 latkow myslaca ałtsajd-de-baks.

Swoja droga MS zaszalal z nagroda, nie ma co.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tytanowy janusz w wersji na X360 jest juz na torrentach. Za chwile sie przekonamy czy beda jakies wieksze roznice ;P

Jak nie ma serwerów aktywnych, to raczej niczego się nie dowiemy.

Opublikowano

Jak nie ma serwerów aktywnych, to raczej niczego się nie dowiemy.

a kto powiedział, że wersja na x360 będzie działała na identycznych zasadach co ta na XO?

Opublikowano

5-latek namachał spacji przy wpisywaniu hasła i złamał niesamowity system zabezpieczeń xboxie, tyle. Dzieci tak robią, włączają urządzenia i klikają, to system w xboxie był śmieszny. A boty już lecą z obronnymi teoriami że ten dzieciak to jakiś geniusz, kolejny bill gates, myśli "outside the box" i hakuje urządzenia w swoim podziemnym laboratorium jak mu siostra Deedee nie przeszkadza. Zejdźcie na ziemię, to dziecko jest normalne, tylko zabezpieczenia ms są dla idiotów.

Edytowane przez Observer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.