Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Beka z TitanFalla, wersja na 360 ciagle wyglada lepiej niz na PS4 :(

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No więc właśnie, dlatego lepiej kupić X360 za te 2-3 stówki (używanego) i mieć identyczną wersję gry jak z Xbone'a za 2200 zł.

Opublikowano

No Kermit - ja nie wydałbym 2 kafli na to by pograc w MGS w lekko podbitej rozdzialce, pomimo ze przecież stać mnie na gre za 500 zl !!!! :teehee:

Podobnie stawiam sprawę z Xbonem - ale przecież Tytanfall to najlepszy "ex" ! ^^

BEKA

Edytowane przez easye

Opublikowano

liczy się gameplay (pipi)y! a nie grafika klapki yebane

Opublikowano

Eternal Sonata wyszło na ps3,więc nie ex,2 na 3 normalne części Fable są na Pc. Biedny xbox :(

Opublikowano

No Kermit - ja nie wydałbym 2 kafli na to by pograc w MGS w lekko podbitej rozdzialce, pomimo ze przecież stać mnie na gre za 500 zl !!!! :teehee:

Podobnie stawiam sprawę z Xbonem - ale przecież Tytanfall to najlepszy "ex" ! ^^

BEKA

Zeratul nabil juz 1000gs, wrog prawie 10 generacja, ja sie (pipi)lem troche ale nadganiam a wy gapicie sie na screeny z 360 I szukacie konsoli szatana za 200 zl na allego

#thisiswaiting klapki dostarczaja

Opublikowano

easye - ja nie wiem czemu ty do mnie piszesz, ja nawet nie mam titanfalla

Opublikowano

Kto znów mówił że DC nie jest eksem?

A proszę bardzo :

Myślę, że Dragon Crown to nie ex.

Opublikowano

A to było dawno, myślałem że znowu ktoś wyskoczył z konopii.

Opublikowano

Haha beka z was, 2 bojowe klapki, które xboxa widzieli na yt wypowiadają się o grach na ten sprzęt, trzeci z powodu anusa piekacego szuka przyczyn dla których nie spałem xD następne klapki, które przecież brzydza się graniem na pc "ale panie jest na pc". Jesteście solą słowa beton.

Kto znów mówił że DC nie jest eksem?

A proszę bardzo :

Myślę, że Dragon Crown to nie ex.

W takim razie Titanfall to też ex przecież jest dostępny tylko w rodzinie windows :teehee:

Opublikowano

Da się grać w Titanfall z botami bez podłączenia do sieci ? Jeśli tak, to wezmę na 360 jak zejdzie trochę z ceny.

Edit - przypominam, że z polskich sklepów tylko neonet ma oficjalnie X1, więc oficjalna cena to 4999.99 zł.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Da się grać w Titanfall z botami bez podłączenia do sieci ? Jeśli tak, to wezmę na 360 jak zejdzie trochę z ceny.

Boty nie zastepuja zywych graczy a cala gra jest zawsze online

Opublikowano

Haha beka z was, 2 bojowe klapki, które xboxa widzieli na yt wypowiadają się o grach na ten sprzęt

to teraz wymien jakie gry z xbona i ps4 ograles bo ciagle cos masz do powiedzenia w tym temacie.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Haha beka z was, 2 bojowe klapki, które xboxa widzieli na yt wypowiadają się o grach na ten sprzęt

to teraz wymien jakie gry z xbona i ps4 ograles bo ciagle cos masz do powiedzenia w tym temacie.

Fifę :teehee:

Opublikowano

Boty nie zastepuja zywych graczy a cala gra jest zawsze online

Jak już tyle tam botów napipali to już mogli pójść na całość ;p

Opublikowano

Nie mialem pojecia ze to jeszcze dziala xd

Opublikowano

Jaki eks, skoro do ogarnięcia przez Vite za pomocą Remote Play? Ogarnij się iksbocie.

Dobra juz bez sikania, do zagrania w Dragon's Crown wystarczy albo ps3 albo vita więc gra nie jest exem. Remote play działa gdy masz oba sprzęty więc to zupelnie inna opcja.

Opublikowano

ja myślałem, że jak gra jest na xboxach a nie ma na playstation i wii to jest ex,

tak samo jak jest na playstation (jeden chui czy vita, ps3, czy psp) a nie ma na wii czy xboxach to też jest exem...

ale jak widać...  :whistling:

Opublikowano

Jaki eks, skoro do ogarnięcia przez Vite za pomocą Remote Play? Ogarnij się iksbocie.

Dobra juz bez sikania, do zagrania w Dragon's Crown wystarczy albo ps3 albo vita więc gra nie jest exem. Remote play działa gdy masz oba sprzęty więc to zupelnie inna opcja.

czyli tym tokiem rozumowania tak jak pisalem - wszystkie sly, jak &dexter, prawie wszystkie god of wary, teraz final fantasy x to je.abane multiplatformy. beka z konsol sony bez dobrych ekskluzywow

Opublikowano

No to wtedy titanfall to ex tak jak mowilem bo nie ma go na konsolach sony, ani nintendo. Zgadzamy się w tym?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.