Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Teraz Edge super, ale ze infejmusowai dali 7 (cyferka strachu dla fanboyow) to nic nie mowiles yeti.

Opublikowano

Sierpień 2013. Yeti, jakkolwiek zgadzam się z Tobą, że to PS4 jest lepszym wyborem tak argumenty dobierasz beznadziejne

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

consolewarsokladka_zps091dff65.png

Opublikowano

Jestem xbotem, jak żyć? Mysza, właśnie uświadomiłeś mi jak xboty ciężko mają w naszym kraju. Wyszydzani, wytkani palcami, już chyba żydzi i cygani nie są tak prześladowani. Od dziś obiecuje poprawę względem naszych forumowych e-kolegów. Rozumiem, że nie każdemu powiodło się w życiu, nie każdy dokonał tego słusznego wyboru, także TF goty multi, a kwiatki vs zombie od dziś szanuje.

Opublikowano

A tak właściwie a propos kanapowego coopa. Bez żadnych docinek, to ilu z was zdarzyło się ostatnio pograć z kimś na kanapie (nie liczę domowników)? W sensie że poszliście do znajomego, albo znajomy przyszedł do was i szarpaliście w jakiś tytuł z obecnej generacji?

Bo niestety, ale chyba ten typ rozrywki totalnie obumiera, i jedynie jakieś turnieje i zloty zostają... :/

Minimum raz w tygodniu. Zawsze jakis blancik/piwko i nadkonsola. Ostatnio grane guacamelee i modnation, pare dni temu kupione army of two, crash team racing, fighting force i mysle nad virtua fighter. Mam kilku ziomkow starej daty co woli pograc z zywym przeciwnikiem niz drzec piz.de do headseta.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Mysza wygrał temat. :hi:

Opublikowano

Za(pipi)iste Mysza, aż sobie chyba to ściągnę do archiwum rzeczy za(pipi)istych :)

Opublikowano

W sumie chyba najlepsze podsumowanie 7 odsłony CW. Aż dałem plusa.

Opublikowano

Mysza07 przez chwile poczul sie jak ja.

Fajnie, nie?

Opublikowano

Yaczes szuka atencji. Nieładnie, nieładnie. Łap minusa.

Opublikowano

MYSZa7 wygrał i jest królem forumka, oprócz plusa należy się gif.

luFiltX.gif

Opublikowano

Fortnite

253-cover-reveal-610-watermark.jpg

Opublikowano

A sku.rwysyn to jaka gra? xD

Opublikowano

NEW BESTSELLER BOOK IN STORES!!!!

"No one gave a fuck"

by Deve Czezky

Opublikowano

Że niby podtytuł Second Son. Powinno być Syn Reserved, ale plusa już dałem więc się nie wpierdalam.

Opublikowano

Pierwsza w całości na UE 4.0 jeśli pytasz o Fortnite. I chyba tylko na PC?

Opublikowano

Dokładnie. Jaczes wyblakła gwiazda próbuje o sobie przypomnieć. Zjedz snickera i idź pograć w tlou.

gwiazda Dawida nigdy nie wyblaknie :potter:

Opublikowano

Ja bym zamiast HELP dal CH.UJ.

Opublikowano

Fortnite - o nie kolejna szczelanka pif paf. Zieew.

Opublikowano

Halo: Combat Evolved i Halo 3 dostały 10/10 od Edge, apropo. Najlepszy magazyn o grach na świecie. Przykre, że upodobali sobie PlayStation - widocznie to znacznie lepsza marka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.