Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

nie bangla

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 682,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

SDC14881_zps2992ec2d.jpg

:rofl:

9gb na demo xDDDDD

Opublikowano

na to nba od ea szkoda miejsca na dysku.

Opublikowano

A czego się spodziewacie po niewielkim polskim devie, który niewiedzieć czemu próbuje zrobić ogromną grę na trzy platformy jednocześnie? W CDP to się nie może udać. Zapamiętajcie moje słowa: techniczny potworek na konsolach i coś grywalnego na blasze dopiero z patchem 2.0 rok po premierze.

Idź i spójrz  jak wygląda W2 na x360 a potem dopiero się wypowiadaj.......a najlepiej już nie wracaj :bye:

Opublikowano

Jaka bzdura.

Oczywiście, że bzdura. CDP RED było jednym z niewielu studiów, które wcześnie wiedziało jakie specyfikacje będą mieć obie konsole. Wiadomo, że do wersji na PC w "ultra" nie może się równać, ale źle też nie będzie. Poza tym sama informacja, że na X1 i PS4 będzie wyglądać jak W2 sprawia, że jest ona niewiarygodna gdyż obie gry (W2 i W3) pracują na innych wersjach silnika, który był dostosowywany pod różne platformy.

Poza tym ten "news" to przekopiowany news z jeszcze mniej ważnej strony nad którym kilka dni temu dyskutowali na oficjalnym forum.

Opublikowano

niewielkie studio z Polski na x360 zrobiło porta z PC które wygląda lepiej niż Watch Dogs robione przez 165165131 ludzi w kochanym Ubi <3 na PS4..

Opublikowano

I znów ogromny ból dupki u połowy forum, bo Iras napisał kilka słów prawdy :lol: Wieśniaka 2 przenosili na X360 przez rok, przerobiwszy w tym czasie większość elementów, a teraz chcą wydać grę open world jednocześnie na trzech platformach. Studio znacząco się nie rozrosło, a na dodatek równolegle pracują nad Cyberpunkiem. Tylko wyjątkowo ciemne jednostki nie widzą różnicy i przytaczają jako przykład W2.

Opublikowano

Jaka reakcja na tą plotkę o W3 xD

Ktoś czytał wogóle co napisali w tym newsie? 35-45 klatek z 8xMSAA na ultra w full HD na 780 Ti jest dość realnym wynikiem biorąc pod uwagę jak mocożerny jest ten AA oraz otwartość świata i ogólnie to jak ta gra wygląda.

Obstawiam jednak 1080p na PS4 i 900p albo coś śmieszniejszego na Xbonie i jednak trochę wyższe ustawienia niż low. 

Nie ma się co oszukiwać, że prędzej czy później i tak konsolowe wersje multiplatformowych gier to będą jedynie okruchy ze stołu pecetowych wersji tak jak i w poprzedniej generacji więc nie zdziwie się jakby trochę prawdy było w tej plotce.

A co do Wieśka 2 to do dziś robi wrażenie

02NA9tX.jpgksgsx45.jpg

Opublikowano

Jeśli minimalne detale na PS4/X1 mają być odpowiednikiem wysokich ustawień Wieśka 2 z PC (bo tak wynika z tego newsa), to pytanie, co będzie w przypadku Wieśka 3 na PC na ustawieniach ultra...

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Nie ma się co oszukiwać, że prędzej czy później i tak konsolowe wersje multiplatformowych gier to będą jedynie okruchy ze stołu pecetowych wersji tak jak i w poprzedniej generacji więc nie zdziwie się jakby trochę prawdy było w tej plotce.

Opublikowano

A czego się spodziewacie po niewielkim polskim devie, który niewiedzieć czemu próbuje zrobić ogromną grę na trzy platformy jednocześnie? W CDP to się nie może udać. Zapamiętajcie moje słowa: techniczny potworek na konsolach i coś grywalnego na blasze dopiero z patchem 2.0 rok po premierze.

Idź i spójrz  jak wygląda W2 na x360 a potem dopiero się wypowiadaj.......a najlepiej już nie wracaj :bye:

Że niby W2 jakoś rewelacyjnie wyglądał ?

Opublikowano

I znów ogromny ból dupki u połowy forum, bo Iras napisał kilka słów prawdy :lol: Wieśniaka 2 przenosili na X360 przez rok, przerobiwszy w tym czasie większość elementów, a teraz chcą wydać grę open world jednocześnie na trzech platformach. Studio znacząco się nie rozrosło, a na dodatek równolegle pracują nad Cyberpunkiem. Tylko wyjątkowo ciemne jednostki nie widzą różnicy i przytaczają jako przykład W2.

Wiesz co może napisz do Redów i ich oświeć bo sami widać nie wiedzą na co ich stać. Może cię nawet w creditsach wymienią jako "oświecony wybawiciel Iras" w ramach podziękowania.

A co źle jak na możliwości x360 ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Haha, nagle wyjeżda z porównaniami na youtubie xD. Ach te podwójne standardy.

Jedna z najładniejszych gier na 360, a już na pewno w swoim gatunku, porównując np. ze sraką w stylu Dragon Age.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

"Studio znacząco się nie rozrosło". Nie, wcale. W2 robiło jedno studio, które teraz zostało powiększone i podzielone na 2. Jedni zajmują się W3, a drudzy CP.

Opublikowano

Mogę sie zgodzić iż tak bedzie wyglądać rynek dla 5% graczy PC. Niestety ani Ty Adi, ani raven ani nikt z naszego forumka nie ma nawet ułamka kwoty jaką trzeba u wydać na kompa, ktory pociagnie nowego Wieśka w Ultra i ch,uj wie ile K.

W związku z tym w najlepszym wypadku nowe gry bedą u Was wyglądać tak jak na konsolach, ergo - BEKA BLACHARNI CO OD KOMUNII LECI NA JOYSTICKU I SKACZE SPACJĄ

Opublikowano

Ja w 1080p będę grał, bo czemu by nie. Nie po to mam telewizor 1080p, żeby grać w gry w nizszej rozdzielczości xD.

Opublikowano

Łał, dajesz porównanie gry, której studio KOMPLETNIE nie umie programować na PC(do czego sami się przyznali). Kolejny popis "inteligencji".

Ale może zobaczmy jak się prezentują różnice między W_D Twojego kochanego Ubisoftu? :rofl2:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Oj boli boli ze Wiedzmin 2 na 360 wyglada lepiej niz WD na next-geny. Tfuu co ja gadam, Patrz Pies zalatuje mi San Andreas na kilometr  :ninja:

Opublikowano

Jakim ty jesteś betonem iras to ja nawet nie

dWUCnd3.jpgz6oCJy1.jpgm1bqCpp.jpgUP3yeFe.jpg

Mogę sie zgodzić iż tak bedzie wyglądać rynek dla 5% graczy PC. Niestety ani Ty Adi, ani raven ani nikt z naszego forumka nie ma nawet ułamka kwoty jaką trzeba u wydać na kompa, ktory pociagnie nowego Wieśka w Ultra i ch,uj wie ile K.

W związku z tym w najlepszym wypadku nowe gry bedą u Was wyglądać tak jak na konsolach, ergo - BEKA BLACHARNI CO OD KOMUNII LECI NA JOYSTICKU I SKACZE SPACJĄ

Waldek po premierze zrobimy porównanie, screenshoty w tych samych miejscach. Ty ze swojego chińskiego pudełka a ja ze swojej blachy ok? Ustawie tak żeby działało w 1080p i 30 klatkach.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Waldemarze. Trzy miesiące pracy u Niemca przy szparagach i masz dwa takie komputery.

Pamiętam jeszcze start poprzedniej generacji. Już CoD2 mocno poharastał elitą. Przy TES4: Oblivion i Ghost Recon: Advanced Warfighter( ta na PC do obliczeń fizyki, wymagała jeszcze dodatkowej karty) dosłownie płakali.

Opublikowano

"Studio znacząco się nie rozrosło". Nie, wcale. W2 robiło jedno studio, które teraz zostało powiększone i podzielone na 2. Jedni zajmują się W3, a drudzy CP.

A jak podzielą pracowników na dziesięć studiów i narzucą im dwadzieścia projektów, to też będzie świadczyło o ich rozroście? W czasach Wieśniaka 2 redzi zatrudniali około 80 pracowników, a teraz jest ich 100 - wliczając zarząd, marketing i panie sprzątające. W tej firmie możliwości zawsze mocno rozmijały się z oczekiwaniami prezesów, crunch trwa przez cały rok, a niewolnicy pracownicy regularnie od nich uciekają. Naprawdę nie wymaga wiele wysiłku, żeby dowiedzieć się, jak CDP Red wygląda od środka.

PS: Niski poziom intelektualny co niektórych mnie obraża :(

Opublikowano

Jakim ty jesteś betonem iras to ja nawet nie

dWUCnd3.jpgz6oCJy1.jpgm1bqCpp.jpgUP3yeFe.jpg

Waldek po premierze zrobimy porównanie, screenshoty w tych samych miejscach. Ty ze swojego chińskiego pudełka a ja ze swojej blachy ok? Ustawie tak żeby działało w 1080p i 30 klatkach.

30fps to będziesz mieć na low.

Chyba ze wlasnie planujesz wysrać 2000 na upgrade PC. Wygoda pełną gębą po prostu :) ja raz wydałem 1700zl, reszta kasy idzie whisky i cygara

Opublikowano

Kiedy w końcu nauczysz się czytać ze zrozumieniem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.