Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jakby Xboty były w większości to pewnie by Was wyebali.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Panowie, zawyżacie poziom CW. Boty skonfundowane, nie wiedzą co napisać, hehe

Opublikowano

Prawie od roku poluje na super robot taisen og saga endless frontier w angielskim wydaniu, ale nie schodzi ponizej 70 dolcow z pudelkiem.

Opublikowano

Panowie, zawyżacie poziom CW. Boty skonfundowane, nie wiedzą co napisać, hehe

CultureSHARK.jpg
Opublikowano

propsy panowie za endless frontier, genialny szpil. zarywałem nocki jak po(pipi)any, aż bym sobie doświeżył. faki za brak exceed po angielsku. tez chyba załatwie japońca + patch na menu :P

w ogóle zastanawiam się skąd w niektórych xbotach tyle nienawiści do japońskich kolorowych i przez co bardzo ładnych gier z super soudtrackami (głównie tu mam na myśli erpeżki)

mieliście tego pecha, że akurat wam stara do pokoju weszła podczas tej sceny

przez co się zraziliście? :sorcerer: (nie licząc hav3na bo z tego co wnioskuję jego pierwszą konsolą było x360)

czy co? opowiedzcie o tym :sorcerer:

w ogóle ty też hav3n niezły jesteś. tak plujesz jadem na te japońskie gierki a sam masz kawaii jelonka z japońskiej bajki dla dzieci o piratach :sorcerer:

pozdrawiam serdecznie.

Edytowane przez Mace

Opublikowano

a wiecie, że ponoć jesteśmy blisko poznania daty premiery driveclub?

Wiemy

Swoja droga czy wychodzi cos na xboxa w niedalekiej przyszlosci co moze mnie potencjalnego kupca zainteresowac?

Bo przwgladam sobie Xboxy na irlandzkim "allegro" ale 300€ to wciaz zaporowa cena na taki szmelc bez gier.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

faki za brak exceed po angielsku. tez chyba załatwie japońca + patch na menu :P

Ale to trzeba mieć jakiegoś piratowego carda, tak? Na moim Lite raczej patche nie wchodzą w grę. :P

Już zostawcie xbotów w spokoju. Zaraz mendrek wpadnie i zacznie biadolić jaka to japońszczyzna jest infantylna i tylko naruto jest głębokie i ambitne.

Opublikowano

patch > rom > programator

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

propsy panowie za endless frontier, genialny szpil. zarywałem nocki jak po(pipi)any, aż bym sobie doświeżył. faki za brak exceed po angielsku. tez chyba załatwie japońca + patch na menu :P

w ogóle zastanawiam się skąd w niektórych xbotach tyle nienawiści do japońskich kolorowych i przez co bardzo ładnych gier z super soudtrackami (głównie tu mam na myśli erpeżki)

mieliście tego pecha, że akurat wam stara do pokoju weszła podczas tej sceny

przez co się zraziliście? :sorcerer: (nie licząc hav3na bo z tego co wnioskuję jego pierwszą konsolą było x360)

czy co? opowiedzcie o tym :sorcerer:

w ogóle ty też hav3n niezły jesteś. tak plujesz jadem na te japońskie gierki a sam masz kawaii jelonka z japońskiej bajki dla dzieci o piratach :sorcerer:

pozdrawiam serdecznie.

Gardze japonszczyzna ale Jelonka szanuj :(

Opublikowano

Jak już jest tak japońsko-górnolotnie , to pamięta ktoś 

Suikoden_Tierkreis.jpg

lata temu ta gra wziela mnie z zaskoczenia, ciekawa fabula, technicznie jak na DSa killer, fajny system walki, wstawki anime top-notch + voice acting, 9/10

Opublikowano

Na liście mejma brakuje Resident Evil 4 - za kamerę zza prawego ramienia, którą przeniósł Gears Of War, a później także GTA IV, seria Uncharted, Dead Space itd.

FF7 za wplecienie w gameplay i eksplorację sekwencji CGI oraz ogromny budżet.

Oraz Silent Hill za wpływanie na psychikę gracza, dopowiadajacego sobie to co zobaczył. Cz. 2 to pod tym względem potęga.

W pewnym sensie na miejsce na liście zasługuje także TLOU. I nie kieruję się tutaj fanbojstwem (bo wyżej stawiam np. MGS3, czy BioShock'a). Ale jako całość, w którym nie istnieje sztywny podział na jeden konkretny gatunek, a prawie każdy trybik jak scenariusz, rezyseria scen, wiarygodnie rozpisane postaci, voice acting i sposób budowania narracji wplecione zostały również w gameplay (czyli inaczej niż np. w MGS, gdzie istnieje sztywny podział na gamepay- wstawka fimowa).

Opublikowano

Jak już jest tak japońsko-górnolotnie , to pamięta ktoś 

Suikoden_Tierkreis.jpg

lata temu ta gra wziela mnie z zaskoczenia, ciekawa fabula, technicznie jak na DSa killer, fajny system walki, wstawki anime top-notch + voice acting, 9/10

Dla mnie to nie powinno sie nazywac Suikoden :<

Opublikowano

Mam tego Suikodena, jeszcze nie ograłem. Podobno zatwardziali fani serii nie uznaja tej odsłony.

Opublikowano

Pamietam jak zagrałem pierwszy raz w Suikodena 2. Dwa dni z pokoju nie wychodzilem. Ten klimata fabuła jezuuu co to byla za gra. Pozniej zagrałem w swietnego Suiko 1 i to samo. Wg mnie magia tej serii wrocila razem z piątą czescia. A teraz ci kretyni z Konami nawet nie wspomna nic o kontynuacji.

Opublikowano

to jedyny Suikoden w jakiego gralem , moze stad mnie nic nie kuje w oczy w tej produkcji 

edit: no wlasnie , jakiego retro suikodena polecacie jesli mialbym czas ograc tylko jednego ?

Edytowane przez erix

Opublikowano

Pozostale tez sa spoko (4 najslabsza, ale dalej to swietny RPG).

Muza (warszawska filharmonia!!!!), grafa, system, klimat, postacie -  to sie pamieta cale zycie.

Jedynka i dwojka lacza sie ze soba, wiec atakuj po kolei. Mozna bylo nawet save z jedynki do dwojki zaladowac.

Opublikowano

A teraz ci kretyni z Konami nawet nie wspomna nic o kontynuacji.

Jestes pewien ze chcesz tej kontynuacji ?

Od tej calej gadki mam ochote odpalic emulator :f

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

z psx obie genialne, na ps2 na legalu na palowej konsoli zagrasz tylko w tragiczna na tle serii 4 i swietna 5, trójka do ogrania tylko na piratach lub konsoli odpalajacej ntsc

Opublikowano

Pamietam jak zagrałem pierwszy raz w Suikodena 2. Dwa dni z pokoju nie wychodzilem. Ten klimata fabuła jezuuu co to byla za gra. Pozniej zagrałem w swietnego Suiko 1 i to samo. Wg mnie magia tej serii wrocila razem z piątą czescia. A teraz ci kretyni z Konami nawet nie wspomna nic o kontynuacji.

Stosunkowo niedawno wyszedł ten spin-off na PSP i podobno to crapiszcze, więc może lepiej niech już nie wspominają. : ) Poza tym Konami swego czasu uczciwie przyznało, że utracili know-how jak robić jRPG.

Opublikowano

Ok , to jeszcze z innej beczki - Chrono Trigger , wiadomo , zachyt i mozg rozyebany

Nie podchodzilem jednak do Chrono Cross,  boje sie przejscia w 3d , styl triggera byl dla mnie jednym z glowych filarow tego tytulu.

komentarz znawców tematu ? rozwiejcie me watpliwosci 

Edytowane przez erix

Opublikowano

bierz, graj, nie pier.dol, mi juz po intrze Chrono Cross pala zawsze stoi twarda i nie opada az do konca gry

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Chrono Cross najlepsze jrpg, nic lepszego nie wyszło. Genialny soundtrack, graficznie moim zdaniem gra nadal prezentuje się świetnie, z szaraka chyba wycisneli co sie dało.

Opublikowano

Ok , to jeszcze z innej beczki - Chrono Trigger , wiadomo , zachyt i mozg rozyebany

Nie podchodzilem jednak do Chrono Cross,  boje sie przejscia w 3d , styl triggera byl dla mnie jednym z glowych filarow tego tytulu.

komentarz znawców tematu ? rozwiejcie me watpliwosci 

Nad czym ty sie jeszcze zastanawiasz ...

Zbunkruj sie w pokoju i nie wracaj tu dopoki nie skonczysz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.