Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Troche plasitku, kabel, kulka, dwa przyciski - tyle dobroci.

10 kamer svga, ultra zoom, rozpoznawanie ruchu ku.tasa i wlosow na plecach, rocket since-level stuff - pontony i

hMJDFpk.gif

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jezeli na E3 nie zapowiedza na PS4 nic ciekawego na ten rok to bede zmuszony kupic Xbona. Smutne ale prawdziwe.

EDIT: W sumie to lepiej kupic Wii U. Chyba najlepszy next-gen na chwile obecna.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

W gry rzecz jasna.

Ale jakie?

Sprawdzilem juz Dead Rising i Killer Instinct, chce tytul dla ktorego wartobylo kupic ta konsole.

Bo grac w "gry" to moge i na PS4 bo jest ich wiecej i z uwagi na #4players moge grac w niektore perelki za free.

Plants vs Zombies, Titanfall, Forza Motorsport 5, Peggle 2, itd itd.

Opublikowano

Xboty mowia ze jest w co a jak wychodzi zeby wymienic konkretne tytuly to cisza. No gdzie jestescie xbociarze?

Tymczasem nadgracze grają w nadgrę.

Blf8UroIQAAvFxg.jpg

Opublikowano

Przypomnijmy, że Ty zagrasz w nią w okolicach 2035 roku.

Opublikowano

13917070504_42c2e81980_o.png

zz7Ezui.jpg

Takie tam screeny z gry open world na początek generacji. Przyszłość Playstation zapowiada się pięknie.

Opublikowano

Kupując nadgrę za 35 zł. Piękne życie nadgracza.

Opublikowano

No dla mnie bardziej to jest definicja podgracza.

Opublikowano

do tej pory nie wiedzialem, ze Theme Hospital bylo na PSX'a ;]

Tak jak Theme Park. Niemniej Theme Hospital na PSX było edycją wykastrowaną względem wersji na PC. Nie było wszystkich szpitali (chyba tych większych, bo brakowało pamięci) oraz przedmiotów. Mimo wszystko wspominam ten tytuł bardzo dobrze i mam do niego wielki sentyment. W SimCity 2000 na PSX też grałem - jednak po budowie sporego miasta liczba klatek wynosiła chyba 5.

Opublikowano

"piekne obrazki z I:SS"

Nic tylko czekac na update firmware'u i bedzie mozna w pelni sie delektowac bezstratna jakoscia takich zrzutow.

Opublikowano

No świetne te skriny z infamous ss

Widać że 1080p gddr5 robi robotę te szczgóły <3

n1ey4k.jpg

fn4q3n.jpg

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Kupując nadgrę za 35 zł. Piękne życie nadgracza.

Figaro, ale zdajesz sobie sprawę że z taką polityką przyczyniasz się do uśmiercania marek, które aby mogły być kontynuowane potrzebują sprzedać się w pełnej cenie? Co innego jeśli tytuł ci wisi, ale właśnie przez podobną politykę powstanie SOTC graniczy prawie z cudem po 400 tys. kopii ICO, a studio, które stworzyło Okami, czy dało nam pierwszego BioShock pozamykano/ zdegradowano do roli producenta indie? 

Przykłady można mnożyć, ot przykład Valkyria Chronicles na ps3 z 2009, której kontynuacje pojawiły się jedynie na psp. 

Opublikowano

Trzy gry z X360 i wykastrowana forca :lol: Xboty równie słabe co ich konsola :(

Opublikowano

Haha, jak ból dupy xbotów, ale co się dziwić skoro ich złom ma problemy z rozdzielczością full hd przy grach indie, a strzelanie do botów, gubi klatki i wygląda nieco lepiej od wersji na konsole z 512mb ramu.

Dzięki ci microsoft, że wypuściłeś tak nisko budżetowy bubel, będzie dobra beka przez kolejna 2 lata, aż ten złom wyzionie ducha.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W gry rzecz jasna.

Ale jakie?

Sprawdzilem juz Dead Rising i Killer Instinct, chce tytul dla ktorego wartobylo kupic ta konsole.

Bo grac w "gry" to moge i na PS4 bo jest ich wiecej i z uwagi na #4players moge grac w niektore perelki za free.

Obowiazkowe pozycje!

Niech mnie ch-uj.

Forze juz powiedzialem, kupie zeby zobaczyc czy fajna, ale i tak nie zaplace za nia wiecej niz jest warta czyli 109zl w cebula edyszyn bo Forza 5-1,5 bo nowsza od 4ki ale content gorszy niz w 4ce.

Titanfa to syf, i lepiej zagrac w niego na X360, gry dla dzieci mnie nie interesuja.

Opublikowano

No dla mnie bardziej to jest definicja podgracza.

albo po prostu biednego człowieka, ale w sumie też można komuś pojechać z tego powodu, wiadomo.

Figaro, ale zdajesz sobie sprawę że z taką polityką przyczyniasz się do uśmiercania marek, które aby mogły być kontynuowane potrzebują sprzedać się w pełnej cenie? Co innego jeśli tytuł ci wisi, ale właśnie przez podobną politykę powstanie SOTC graniczy prawie z cudem po 400 tys. kopii ICO, a studio, które stworzyło Okami, czy dało nam pierwszego BioShock pozamykano/ zdegradowano do roli producenta indie? 

Przykłady można mnożyć, ot przykład Valkyria Chronicles na ps3 z 2009, której kontynuacje pojawiły się jedynie na psp.

Nic na to nie poradzę. Nie wydam 240 zł za grę i tyle.

Opublikowano

ich złom ma problemy z rozdzielczością full hd przy grach indie,

Mario+facepalm+1.jpg

Opublikowano

@ Figaro

Ja na nówkę LBP wydałem swego czasu 159 zł, a na Dragons Crown 179. Ta pierwsza sprzedała się w samym retailu w liczbie 5.42 mln (a jego kontynuacja w 3.11). Druga w... 0.41 na ps3 i 0.26 na Vita.

Jeśli The Evil Within i Alien Isolation zbiorą pozytywne recenzje na obie wynajde te 239 zł. Jeśli ich replayabity okaże się niezłe nawet 259. Zbyt wiele powtarzalnego gówna zalało odchodzącą generację, właśnie przez głosowanie graczy portfelem. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

@ Figaro

Ja na nówkę LBP wydałem swego czasu 159 zł, a na Dragon Quest 179. Ta pierwsza sprzedała się w samym retailu w liczbie 5.42 mln (a jego kontynuacja w 3.11). Druga w... 0.41 na ps3 i 0.26 na Vita.

Serio kochasz swoje numerki, nie ma co. Niemniej nie przypominam sobie Dragon Questa na PS3.

Opublikowano

Dragons Crown* Poprawiłem. A numerki to swoją drogą. Na podstawie danych oficjalnej sprzedaży vgchartz. 

Opublikowano

ale figlarz chyba wszystkie gry kupuje po taniości, więc jego głosy nie mają znaczenia

kurde, sam chciałem kupić dark souls 2 na premiere, ale nie miałbym nawet czasu, żeby w to grać. miałem zapłacić danine dla developera i zagrać dopiero jak gra będzie o połowe tańsza ? raczej nie

Opublikowano

ale figlarz chyba wszystkie gry kupuje po taniości, więc jego głosy nie mają znaczenia

Tony Hawk 3 na PSXa. 180 zł. Nówka. Się szanowało.

Opublikowano

crash bandicoot 2 na PSXa. 209 zł. sie nie znało przeróbek i piratów

Opublikowano

Zelda Wind Waker. 140 zł. Się kupowało i odbierało u creepy wąsatych pracowników magazynu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.