Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

239 za GTA SA z 2004. Kto da więcej? 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

249 za podrobione Pokemony Ruby.

Opublikowano

Ja za zelda wind waker limited edition dałem 180pln był to mój pierwszy w życiu zakup poprzez Allegro i miałem stracha ze dostanę wała :) pamietam jak kupiłem Gamecuba + RE remake + star wars rogue squadron 2 + org kabel rgb + memorka dziewczyna chciała mnie zabić bo powiedziałem jej ze nie mam hajsu na wakacje bo wydałem na gierkę xD

Opublikowano

W ogóle to zabawna sprawa że gry ma psx chodziły nawet za 209-219 zł. W czasach ps2, kostki i x-boxa za podobne ceny, a kiedy w czasach ps360 pojawiły się takie giganty finansowe jak GTA IV i V, Tomb Raider, czy Bioshock Infinite cena pozostała taka sama. Albo dawniej dymali bardziej, albo obecne ceny były zbyt małe. Szczególnie że na ps4 i xbona są chore - ale takie też były na początku ps2, a później ps3 i 360-tki. 

Opublikowano

W ogóle to zabawna sprawa że gry ma psx chodziły nawet za 209-219 zł. W czasach ps2, kostki i x-boxa za podobne ceny, a kiedy w czasach ps360 pojawiły się takie giganty finansowe jak GTA IV i V, Tomb Raider, czy Bioshock Infinite cena pozostała taka sama.

Crash Bandicoot na PSX-a, który sprzedał się w nakładzie 6 milionów sztuk, został stworzony przez zaledwie 7-miu ludzi. Kosztował te 220zł. Assassyna III robiło 600 osób, a cena też wynosi około 220zł. Daj teraz wypłaty pracownikom tu i tu.

Opublikowano

Planeta Skarbow - PSX

220 zl.

:potter:

Opublikowano

229 zł za Drivera 3 na PS2. Do dziś tego żałuję.

Opublikowano

99 zł za V-Rally 2. W tamtych czasach gry kosztowały 2-3 zł, ale i tak nie żałuję.

Opublikowano

280zl za Super Star Wars: Return of the Jedi na SNES'a. To byl swietny zakup. 180zl za Kid Klown in Crazy Chase rowniez na SNESa' - tutaj wtopa po calosci.

Opublikowano

Czemu ten cały Mazzeo co rusz rzuca jakieś kąśliwe uwagi w kierunku ludzi korzystających z gier z Plusa? Że niby jalieś przaśne cebulaki biedaki..

No nie wiem, ja korzystam, choć jak na polskie realia jestem całkiem bogaty (spokojnie, tyram dosyć ciężko). Mam czas na ok 1 gre w mies, po co mam leciec po nową gre za 200 zł, jeśli mase hitów mam nie zaczętych nawet, a dają je w tym plusie?

Strasznie głupkowaty user, stwierdzam czytając jego posty.

Ps a nawet jesli ktos tam jest biedny i gra tylko w gry z plusa to śmiać sie z tego mógłby tylko najwiekszy wioskowy burak.

Opublikowano

Przypomniałem sobie o Yoshi's Touch and Go na DS'a. Jako, że Yoshi's Island na zawsze w moim sercu, to myślałem, że mam do czynienia z kontynuacją. Oj, srogo się zasmuciłem, gdy gra okazała się minigierką do ukończenia w 30 minut.

Dzisiaj takie gry są za darmo na AppStore, a wtedy poszedł na to cały budżet wycieczkowy.

Opublikowano

Najbardziej chorą cenę na psxa miało swego czasu chyba FFIX - 279 zł. Ale wszystko i tak przebiło Nintendo 64 - 395 zł za Concera, czy Banjoo. M.A.S.A.K.R.A.C.J.A.

#nabogato

Opublikowano

Ano, do dziś mi się śnią po nocach te reklamy Ultimy w gazetach. Te ceny na N64 wołały o pomstę do nieba.

Opublikowano

Ceny gier na N64 byly chore, ale i tak Tekken 2 NTSC za ponad 400zl do tej pory mnie niszczy ;]

Opublikowano

Tekken na PSP, import z japonii, gdzieś tak za 270, gdy data premiery w europie nie była jeszcze znana.

o jezu było warto. nie wyszło na psp nic lepszego niż tekken: dr

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Import importem ale 395 za bijatykę od Midway na wyłączność N64 (z oceną "7" od Neo - jeszcze nie Plus) to był hit dekady. xD

Edit: Mace: The Dark Age

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Square Enix od dzisiaj ma patent na wyłączność - systemy walki oparte na jednym przycisku.

The present invention is made to solve such problems, and an object of the present invention is to provide a game apparatus capable of casting various attacks only by pressing the same operating button without performing any complex operation.

http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=1&f=G&l=50&co1=AND&d=PG01&s1=%22square+enix%22&OS=%22square+enix%22&RS=%22square+enix%22

Pomysłodawcą patentu jest co-reżyser FF XV.

Da fuck.

Opublikowano

Square Enix od dzisiaj ma patent na wyłączność - systemy walki oparte na jednym przycisku.

The present invention is made to solve such problems, and an object of the present invention is to provide a game apparatus capable of casting various attacks only by pressing the same operating button without performing any complex operation.

http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=1&f=G&l=50&co1=AND&d=PG01&s1=%22square+enix%22&OS=%22square+enix%22&RS=%22square+enix%22

Pomysłodawcą patentu jest co-reżyser FF XV.

Da fuck.

Nowa definicja samograja. Ciekawe czy to jest to czego fragmenty mogliśmy zobaczyć na trailerze

Jest potencjał na prawdziwe cinematic experience press X to win :D

Jeszcze co do przesadnego ułatwiania, przypomniała mi się ta gra Murder:Soul Suspect która ma wyjść w czerwcu. Na konferencji w czasie targów PAX developer otwarcie przyznał że nie będzie się dało w tej grze przegrać.

56:38 i to wymowne NO

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iqGvVjIHMU4#t=3395

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Haha, jak ból dupy xbotów, ale co się dziwić skoro ich złom ma problemy z rozdzielczością full hd przy grach indie, a strzelanie do botów, gubi klatki i wygląda nieco lepiej od wersji na konsole z 512mb ramu.

Dzięki ci microsoft, że wypuściłeś tak nisko budżetowy bubel, będzie dobra beka przez kolejna 2 lata, aż ten złom wyzionie ducha.

zal.pl bol dupy to ty masz jak z kolegami przepowiadales koniec xboksa 360 w 2008. Beka z yetiego

http://zeratulpl.blogspot.com/2008/09/xbox-si-koczy11jeden.html?m=1

Opublikowano

2008 ? Nie mowie teraz akurat o YETIm ale bylo niezle stado baranow, ktore wienczylo totalna porazke 360tki po obejrzeniu CG Killzłoma xD Pamietam te niusy, ze to co pokazali bylo wyrenderowane w czasie rzeczywistym na PS3 i ogrom klapow sie na to nabieralo... piekne, a zarazem przykre czasy ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Killzone na E3 2005 to najwiekszy insta boner w historii gamingu. Oh ta euforia, oklaski, orgazmy.

Wiadomo, jak potem było, no ale nie mozna odmowic rozmachu skur.wysynom

---

czwartek, 18 września 2008

Tyle lat juz niezmiennie na froncie fighting the good fight, szacunek. Czas leci.

feature-MetalGear-BigBossSalute.png

Edytowane przez erix

Opublikowano

Zeratulu, ale wiesz że Twój ewidentny trolling brzmi niewiarygodnie? Każdy widzi przecież po Twoim avatarze, podpisie i nawet randze, że jesteś fanem Playstation. Więc wbijanie się tutaj i udawanie że śmiejesz się z Sony, jest łatwe do rozpoznania. Sorry, ale nie potrafisz tego dobrze ukryć... :D

Opublikowano

Zeratul powiniem mieć w umowie dodatkowo tygodniowy okres chwalenia marki PlayStation.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.