Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

239 za GTA SA z 2004. Kto da więcej? 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 683,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

249 za podrobione Pokemony Ruby.

Opublikowano

Ja za zelda wind waker limited edition dałem 180pln był to mój pierwszy w życiu zakup poprzez Allegro i miałem stracha ze dostanę wała :) pamietam jak kupiłem Gamecuba + RE remake + star wars rogue squadron 2 + org kabel rgb + memorka dziewczyna chciała mnie zabić bo powiedziałem jej ze nie mam hajsu na wakacje bo wydałem na gierkę xD

Opublikowano

W ogóle to zabawna sprawa że gry ma psx chodziły nawet za 209-219 zł. W czasach ps2, kostki i x-boxa za podobne ceny, a kiedy w czasach ps360 pojawiły się takie giganty finansowe jak GTA IV i V, Tomb Raider, czy Bioshock Infinite cena pozostała taka sama. Albo dawniej dymali bardziej, albo obecne ceny były zbyt małe. Szczególnie że na ps4 i xbona są chore - ale takie też były na początku ps2, a później ps3 i 360-tki. 

Opublikowano

W ogóle to zabawna sprawa że gry ma psx chodziły nawet za 209-219 zł. W czasach ps2, kostki i x-boxa za podobne ceny, a kiedy w czasach ps360 pojawiły się takie giganty finansowe jak GTA IV i V, Tomb Raider, czy Bioshock Infinite cena pozostała taka sama.

Crash Bandicoot na PSX-a, który sprzedał się w nakładzie 6 milionów sztuk, został stworzony przez zaledwie 7-miu ludzi. Kosztował te 220zł. Assassyna III robiło 600 osób, a cena też wynosi około 220zł. Daj teraz wypłaty pracownikom tu i tu.

Opublikowano

Planeta Skarbow - PSX

220 zl.

:potter:

Opublikowano

229 zł za Drivera 3 na PS2. Do dziś tego żałuję.

Opublikowano

99 zł za V-Rally 2. W tamtych czasach gry kosztowały 2-3 zł, ale i tak nie żałuję.

Opublikowano

280zl za Super Star Wars: Return of the Jedi na SNES'a. To byl swietny zakup. 180zl za Kid Klown in Crazy Chase rowniez na SNESa' - tutaj wtopa po calosci.

Opublikowano

Czemu ten cały Mazzeo co rusz rzuca jakieś kąśliwe uwagi w kierunku ludzi korzystających z gier z Plusa? Że niby jalieś przaśne cebulaki biedaki..

No nie wiem, ja korzystam, choć jak na polskie realia jestem całkiem bogaty (spokojnie, tyram dosyć ciężko). Mam czas na ok 1 gre w mies, po co mam leciec po nową gre za 200 zł, jeśli mase hitów mam nie zaczętych nawet, a dają je w tym plusie?

Strasznie głupkowaty user, stwierdzam czytając jego posty.

Ps a nawet jesli ktos tam jest biedny i gra tylko w gry z plusa to śmiać sie z tego mógłby tylko najwiekszy wioskowy burak.

Opublikowano

Przypomniałem sobie o Yoshi's Touch and Go na DS'a. Jako, że Yoshi's Island na zawsze w moim sercu, to myślałem, że mam do czynienia z kontynuacją. Oj, srogo się zasmuciłem, gdy gra okazała się minigierką do ukończenia w 30 minut.

Dzisiaj takie gry są za darmo na AppStore, a wtedy poszedł na to cały budżet wycieczkowy.

Opublikowano

Najbardziej chorą cenę na psxa miało swego czasu chyba FFIX - 279 zł. Ale wszystko i tak przebiło Nintendo 64 - 395 zł za Concera, czy Banjoo. M.A.S.A.K.R.A.C.J.A.

#nabogato

Opublikowano

Ano, do dziś mi się śnią po nocach te reklamy Ultimy w gazetach. Te ceny na N64 wołały o pomstę do nieba.

Opublikowano

Ceny gier na N64 byly chore, ale i tak Tekken 2 NTSC za ponad 400zl do tej pory mnie niszczy ;]

Opublikowano

Tekken na PSP, import z japonii, gdzieś tak za 270, gdy data premiery w europie nie była jeszcze znana.

o jezu było warto. nie wyszło na psp nic lepszego niż tekken: dr

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Import importem ale 395 za bijatykę od Midway na wyłączność N64 (z oceną "7" od Neo - jeszcze nie Plus) to był hit dekady. xD

Edit: Mace: The Dark Age

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Square Enix od dzisiaj ma patent na wyłączność - systemy walki oparte na jednym przycisku.

The present invention is made to solve such problems, and an object of the present invention is to provide a game apparatus capable of casting various attacks only by pressing the same operating button without performing any complex operation.

http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=1&f=G&l=50&co1=AND&d=PG01&s1=%22square+enix%22&OS=%22square+enix%22&RS=%22square+enix%22

Pomysłodawcą patentu jest co-reżyser FF XV.

Da fuck.

Opublikowano

Square Enix od dzisiaj ma patent na wyłączność - systemy walki oparte na jednym przycisku.

The present invention is made to solve such problems, and an object of the present invention is to provide a game apparatus capable of casting various attacks only by pressing the same operating button without performing any complex operation.

http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=1&f=G&l=50&co1=AND&d=PG01&s1=%22square+enix%22&OS=%22square+enix%22&RS=%22square+enix%22

Pomysłodawcą patentu jest co-reżyser FF XV.

Da fuck.

Nowa definicja samograja. Ciekawe czy to jest to czego fragmenty mogliśmy zobaczyć na trailerze

Jest potencjał na prawdziwe cinematic experience press X to win :D

Jeszcze co do przesadnego ułatwiania, przypomniała mi się ta gra Murder:Soul Suspect która ma wyjść w czerwcu. Na konferencji w czasie targów PAX developer otwarcie przyznał że nie będzie się dało w tej grze przegrać.

56:38 i to wymowne NO

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iqGvVjIHMU4#t=3395

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Haha, jak ból dupy xbotów, ale co się dziwić skoro ich złom ma problemy z rozdzielczością full hd przy grach indie, a strzelanie do botów, gubi klatki i wygląda nieco lepiej od wersji na konsole z 512mb ramu.

Dzięki ci microsoft, że wypuściłeś tak nisko budżetowy bubel, będzie dobra beka przez kolejna 2 lata, aż ten złom wyzionie ducha.

zal.pl bol dupy to ty masz jak z kolegami przepowiadales koniec xboksa 360 w 2008. Beka z yetiego

http://zeratulpl.blogspot.com/2008/09/xbox-si-koczy11jeden.html?m=1

Opublikowano

2008 ? Nie mowie teraz akurat o YETIm ale bylo niezle stado baranow, ktore wienczylo totalna porazke 360tki po obejrzeniu CG Killzłoma xD Pamietam te niusy, ze to co pokazali bylo wyrenderowane w czasie rzeczywistym na PS3 i ogrom klapow sie na to nabieralo... piekne, a zarazem przykre czasy ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Killzone na E3 2005 to najwiekszy insta boner w historii gamingu. Oh ta euforia, oklaski, orgazmy.

Wiadomo, jak potem było, no ale nie mozna odmowic rozmachu skur.wysynom

---

czwartek, 18 września 2008

Tyle lat juz niezmiennie na froncie fighting the good fight, szacunek. Czas leci.

feature-MetalGear-BigBossSalute.png

Edytowane przez erix

Opublikowano

Zeratulu, ale wiesz że Twój ewidentny trolling brzmi niewiarygodnie? Każdy widzi przecież po Twoim avatarze, podpisie i nawet randze, że jesteś fanem Playstation. Więc wbijanie się tutaj i udawanie że śmiejesz się z Sony, jest łatwe do rozpoznania. Sorry, ale nie potrafisz tego dobrze ukryć... :D

Opublikowano

Zeratul powiniem mieć w umowie dodatkowo tygodniowy okres chwalenia marki PlayStation.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.