Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Rzadko tu teraz czytam ale wydawalo mi sie ze haven byl OnlyPlaystation, Co sie stalo?

Tak tylko pytam koledzy

Tylko Xbox od 1989

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

czekam na takie czasy, kiedy "dobre multi" nie bedzie z automatu rozumiane jako gra o strzelaniu 

jak zawsze w takim momencie warto przypomnieć, że X360 nie nadawał się do bijatyk o ile nie grasz na sticku i nie że coś tam coś tam party czat, tylko NIE UMIELI (pipi)A ZROBIĆ NORMALNEGO D-PADA. no ale cytując klasyków - do zmiany broni wystarcza !!! i tak gra sie na gałkach !!! wciskam spusta jak w karabinie !!!

Wystarczajaco dobre zeby dac w Plusie. 

zayebongo ale w plusie jest singiel a nie multi 

Gra online, gdzie potrzebny jest skill to Mortal Kombat.

sam jesteś (pipi)a mortal kombat. japońskie rzeczy wymagają skila a nie lot trzmiela i fatality na końcy

No nie, bo ci, których nazywasz xbotami mieli najczęściej oba sprzęty, a teraz bez kompleksów pokupowali w większości PS4. 

NAZYWASZ XBOTAMI. kolo nawet nie przyzna, że my xboty. agent over 9000 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Uncharted ma dobre online?

:woot:

Nie dobre, tylko bardzo dobre. W U2 ludzie grają do dziś, w U3 gra jeszcze więcej graczy, a multi jest wspierane do dziś. Obok Uncharted, jest jeszcze genialny multiplayer w TLoU, nawet Mazzeo to potwierdzi.
Opublikowano

Mega drętwe te online- pograłem z musu dla platyny. Takie samo jest w nowym Tomb Raiderze. 

A PS3 dostało funkcje party czatu? 

EDIT

Filmy powyżej- emocje jak na rybach lol Pomijam animacje biegu głównego bohatera. Generalnie gra fajna i przyjemna na jeden raz, ale w trójce ten gość pływał, a nie chodził. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Ale wiecie, że jakbym miał Xboxa One i bym odpalił go, zobaczył w marketplace ten tyci pyci zestawik co w tej tabelce pokazano, to bym wyłączył i nie włączał przez rok.

Sorry, ale nawet jeśli na PS4 są gry mniejsze, indyki - to są. Lepszy rydz niż line up XO aka "nic" . 

A ten kto pisze, że Mortal Kombat wymaga skilla, nie zna się na bijatykach. Sorry, ale MK to bijatyka dla hamburgerów. Skilla w 2D wymaga nowy KoF, SF3 i nawet IV. A w 3d to oczywiście Virtua Fighter. Japonia w bijatykach od zawsze była do przodu... :)

Opublikowano

Dobrze ze animacja nie ma nic do tego czy multi jest świetne lub do bani, bo wówczas w Halo nikt by nie grał.

Opublikowano

Mimo calaka w Halo 4, to fanem serii nie jestem ;) W multi dużo robią ludzie.

Mendrek- na premierze ludzie grali w strzelanke 3d, bo knack, to kozackie nowe ip. XO miał Forze 5, Ryse, które mimo 900 i tak wygląda zacnie. Były zombiaki. W marcu doszedł Titanfall, a na E3 pokażą jeszcze trochę gier. Także indyczki które robią tylko ilość w tabelce- nikogo

reggie-fils-aime.jpg

Opublikowano

Tak samo jak Ryse i TF nikogo. Można tak odbijać piłeczkę w kółko. Fakt jest taki, ze na PS4 jest więcej gier, a kto ma jakie gusta, to inna sprawa.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja stawiam na jakość, a nie ilość :)

Tak, PS4 ilościowo wygrywa- XO ma na liście coś w okolicy 117 gier, a PS4 214 chyba. XO ma exów 17, a PS4 24. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

"Stawiam na jakość" padające z ust kogoś kto gra na konsoli nie radzącej sobie z Full HD, to brzmi nawet zabawnie. Podobnie jak zabawnie brzmi deprecjonowanie gier z cyfrowej dystrubucji only przez xbotów, gdyż całkiem niedawno w desperacji braku ex'ów AAA na X360, przytaczali tu różne popie.rdółki z XBLA! Cóż, jak widać ich poglądy zmieniają się w zależności od sytuacji.

Opublikowano

Czyli dla Ciebie jakość gry, to wyższa rozdziałka, a nie sam gameplay? 

Ja wole ograć Ryse z rozdziałką 900 niż średniaka arcade za 1 dolara :) A teraz odwracasz kota ogonem, bo chorągiewka- ustawienia się do wiatru, to domena dzieci sony. Taka sytuacja. 

I napisałem wcześniej, że pomimo możliwości grania na PC w fullhd i 60 klatkach często wybierałem wersje na konsole- krótko pisząc, nie trafiłeś. 

EDIT

I jakie popierdółki z marketa przytaczali tutaj? Nikt nie ukrywa faktu, że końcówka generacji należała do PS3. MS skupił się na kinekcie. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Rzadko tu teraz czytam ale wydawalo mi sie ze haven byl OnlyPlaystation, Co sie stalo?

Tak tylko pytam koledzy

Tylko Xbox od 1989

już kochałes marke mimo tego, ze jeszcze nie istaniała ? Najs, Zresztą nie ma co się dziwić jak ludzie zagrywali się na PSX'ie ty uczyłeś się mowic, a jak grali na ps2 ty miałes pierwsza komunie. więc o czym tu dyskutować.

Opublikowano

Fota z porównaniem fajna, ale większość tych gier po stronie Ps4, to popierdółki za dolara które można ograć na ipadzie :teehee:

A kto liczył marketplace? Rok czasu i 360 dostał Gearsy, PS3 do dzisiaj nie ma dobrej gry do online. Jeżeli chodzi o nasz kraj, to miesiąc po premierze w kraju były Gearsy.

A na tym twoim iPadzie nie ma czasami plants vs zombies ktore jest na XO :P No ale oczywiscie tylko gry z ps4 mozna ogrywac na tablecie a xboxa juz nie?
Opublikowano

Fota z porównaniem fajna, ale większość tych gier po stronie Ps4, to popierdółki za dolara które można ograć na ipadzie :teehee:

A kto liczył marketplace? Rok czasu i 360 dostał Gearsy, PS3 do dzisiaj nie ma dobrej gry do online. Jeżeli chodzi o nasz kraj, to miesiąc po premierze w kraju były Gearsy.

A na tym twoim iPadzie nie ma czasami plants vs zombies ktore jest na XO :P No ale oczywiscie tylko gry z ps4 mozna ogrywac na tablecie a xboxa juz nie?
Nie ma.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dla mnie? A czy to ja deprecjonuję gry indyki, i przytaczam teraz tytuły AAA pokroju Dead Rising czy Titanfall jako argument za konsolą? Szach mat ;)

Opublikowano

Mam wrażenie że xboty po wtopie xbox one zachowują się gorzej niż klapki po premierze Ps3. Przecież wybierając konsole należy patrzeć na developerów first party jakich posiada firma. Microsoft ma trzy razy mniejszą liczbę developerów first party niż Sony. Co z tego że na premier xbox one miał na premier trochę lepsze gry skoro od developera first party mamy tylko ubogie w content  forze 5 i killer instinct. Za Dead Rising, Ryse, Plants vs Zombies i TitanFall microsoft musiał dużo zapłacić i pewnie nie zrobi tego znowu. Jest to po prostu nieopłacalne chyba że gra odnieśnie sukces na miarę pierwszego Gears of War. Sony natomiast wydało od developerów first party Infamous SS, Killzone SF i Knack. Ktoś może napisać że słabo jak na ogromną liczbę developerów first party sony ale wtedy należy przypomnieć rok 2013.

W 2013 roku roku  zmiażdżyło konkurencje swoją ofertą exów  - Last of Us, Gran Turismo 6, God of War Ascension, Beyond Two Souls, Ni No Kuni, Sly 4. Na xboxa wyszedł wtedy tylko Gears of War Judgment.  Wiele osób myślało że microsoft robi exy na xbox one lecz niestety okazało się to nieprawdą.

Przez ponad 2 lata studia first i  party microsoftu wydały jedynie Forze 5, Killer Instinct i Gears of War. W tym czasie studia first party sony wydały jakieś 5 razy więcej gier. Z tego wszystkiego można wywnioskować że na E3 szykuje się judgment day dla xbotów.

Wojna konsol już się skonczyła, gracze wybrali Ps4. Wystarczy spojrzeć na sprzedaż konsol w tym roku - PS4 -2,7 mln,  Xbox One - 1,2 mln, WiiU - 0,6 mln. Liczby nie kłamią. PS4 ma wtym roku 60% rynku konsol i sprzedaję się  lepiej od konkurencji łącznie. Czas pogodzić się z faktem że xbox one nie ma szans wyprzedzić ps4 gdyż jest słabszy, droższy a microsoft nie posiada dużej liczby studiów first party. 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Nie ma.
Jak to nie ma na jakim to ipadzie sprawdzales na ipad 1? Lololo moze nie jest to taka sama gra ale tematyka jest taka sama wiec skonczcie. Wazne ze jest a nie jak wyglada i wgle. Jezeli jest jakas gra z ps4 na urzadzenia mobilne inaczej jakby wygladala ale bylaby taka sama tematyka to tez sie zgodze ale chyba takiej nie ma co?
Opublikowano

Nie ma.
Jak to nie ma na jakim to ipadzie sprawdzales na ipad 1? Lololo moze nie jest to taka sama gra ale tematyka jest taka sama wiec skonczcie. Wazne ze jest a nie jak wyglada i wgle. Jezeli jest jakas gra z ps4 na urzadzenia mobilne inaczej jakby wygladala ale bylaby taka sama tematyka to tez sie zgodze ale chyba takiej nie ma co?

Takich glupot juz dawno nie czytalem xD

Opublikowano

Dla mnie? A czy to ja deprecjonuję gry indyki, i przytaczam teraz tytuły AAA pokroju Dead Rising czy Titanfall jako argument za konsolą? Szach mat ;)

Zaśmiałeś przy tym, że stawiam na jakość, bo XO nie ma 1080 w każdej grze. To odpisałem, że wole Ryse w 900 niż popierdółki za dolara. Pływasz chyba...

Mam wrażenie że xboty po wtopie xbox one zachowują się gorzej niż klapki po premierze Ps3. Przecież wybierając konsole należy patrzeć na developerów first party jakich posiada firma. Microsoft ma trzy razy mniejszą liczbę developerów first party niż Sony. Co z tego że na premier xbox one miał na premier trochę lepsze gry skoro od developera first party mamy tylko ubogie w content  forze 5 i killer instinct. Za Dead Rising, Ryse, Plants vs Zombies i TitanFall microsoft musiał dużo zapłacić i pewnie nie zrobi tego znowu. Jest to po prostu nieopłacalne chyba że gra odnieśnie sukces na miarę pierwszego Gears of War. Sony natomiast wydało od developerów first party Infamous SS, Killzone SF i Knack. Ktoś może napisać że słabo jak na ogromną liczbę developerów first party sony ale wtedy należy przypomnieć rok 2013.

W 2013 roku roku  zmiażdżyło konkurencje swoją ofertą exów  - Last of Us, Gran Turismo 6, God of War Ascension, Beyond Two Souls, Ni No Kuni, Sly 4. Na xboxa wyszedł wtedy tylko Gears of War Judgment.  Wiele osób myślało że microsoft robi exy na xbox one lecz niestety okazało się to nieprawdą.

Przez ponad 2 lata studia first i  party microsoftu wydały jedynie Forze 5, Killer Instinct i Gears of War. W tym czasie studia first party sony wydały jakieś 5 razy więcej gier. Z tego wszystkiego można wywnioskować że na E3 szykuje się judgment day dla xbotów.

Wojna konsol już się skonczyła, gracze wybrali Ps4. Wystarczy spojrzeć na sprzedaż konsol w tym roku - PS4 -2,7 mln,  Xbox One - 1,2 mln, WiiU - 0,6 mln. Liczby nie kłamią. PS4 ma wtym roku 60% rynku konsol i sprzedaję się  lepiej od konkurencji łącznie. Czas pogodzić się z faktem że xbox one nie ma szans wyprzedzić ps4 gdyż jest słabszy, droższy a microsoft nie posiada dużej liczby studiów first party. 

A ja mam wrażenie, że dzieci sony mają przedwczesny wytrysk. 

Jedni chcą już ratować konsole lol Konsole, która miała premierę 5 miesięcy temu. 

I przypomnę, że poprzednią generacją siedzieli cicho- wielcy fani marki hahaha Wyszli spod kamienia jak dostali 3 exy na krzyż pod koniec generacji i mokry sen o Guardianie. 

Sorry, ale Gran Turismo potrzebuję OSTREGO restartu. A Bóg wojny zaczyna nudzić- nie zmienia to faktu, że szpila przyjemna. 

Wojna się skończyła, bo PS4 sprzedaję się lepiej? Mendrek coś pisał o dostosowaniu się do sytuacji xD 

Infamous SS, Killzone SF i Knack.

Pierwszy nie urwał jajec przy miednicy, a wcześniej ktoś wrzucał foty. KZ- nigdy nie będzie tym dla Sony czym Halo dla MS. Knack… ['] 

I oby czasem 1886 nie zassał albo nie skończył jak Thief. 

A jak ktoś lubi liczby, to:

360

There are currently 1,119 games (multiplatform: 919; exclusive: 187; console exclusive: 72) on this list as of March 6, 2014.

Ps3

There are currently 795 games (multi-platform: 635; exclusive: 150; console exclusive: 10) and 15 canceled games on this list as of August 18, 2013.

to jak, liczymy te gówna arcade czy wymieniamy tylko TLOU? 

I przypomnę syt sony- PS4, to była ich ostatnia deska ratunku przed bankructwem. 

Przypomnienie numer 2- konsole są pół roku po premierze.

Po 3, tak, informacje o tym, że AC4 wyglądał jak kupa na PS4 i dostał patcha, a one nie, dają do myślenia. Ps3 wymagało czasu- przy multi nie dawał rady, na papierku mocniejszy.

Nie uśmiercajmy konsoli, bo imo na E3 pozamiatają sony. a) muszą, b) stać ich, c) trzeba zarabiać

Sony jak karmiło txt o poborze mocy z kosmosu i podwójnym zatrudnieniu, to było świetnie. Dajcie Spencerowi czas i niech pokażą efekty chmury o której tyle piszą.  

Opublikowano

Nie ma.

Ale bredzisz

Opublikowano

Skad wy wzieliscie tego luck1985? Brat daddiego? Gosc jest przezabawny :-)

"Dla mnie liczy sie jakosc a nie ilosc"

Dead Rosing, slaby port z Xboxa 360

Forza 5 - srednio graficznie gra z mniejsza zawartoscia niz Forza 4 i mikro platnosciami.

Ryse - pokaz mozliwosci konsoli, lowienie ryb bardziej wciagajace.

Tytanfall - to jak podwinieta sukienka ktora odslania majtki lub ich brak na balu maturalnym, mowiac krotko - wstyd

No no - jakosc!

Opublikowano

Też nie mogę doczekać się E3 i pokazu możliwości PS4, tych wszystkich eksow, które pokażą, ze na rynku mamy jednego next gena, już nie wspominając o multiplatformach posiadających 2 razy więcej pikseli. To będzie piękne E3. :)

Opublikowano

Developerzy first party obchodzą tylko fanbojów, bo sami posiadacze Playstation nie są skorzy do kupna ich gier. Zamiast jakiegoś śmiesznego Twisted Metal czy Beyond wolą sięgnąć po Batmana, CoDa i AC.

Czekam aż w końcu z tych developerów Sony wyłoni się więcej niż 3 zespoły warte wydania pieniędzy na premierę, a nie na gierki "ściągne z plusa, może zagram".

Opublikowano

Czytać potrafisz? 

Wole ograć pełną grę niż popierdółke za dolara

DR- nie grałem i nie zagram, bo to nie moja bajka.

FM5 jeszcze nie kupiłem, ale Ci co grają piszą, że wygląda bardzo dobrze. 

Ryse- co Ci tam nie pasuję? 

Tytany- LOL Po multi lepsze od Uncharted.

XO dostanie 

Crimson Dragon

Fable Legends

nowe Gearsy

Halo 5

Quantum Brake 

Ps4 pokaże nowe możliwości jak odpalanie płyt audio. Może lizną temat hełmu vr. Ponownie wydymanie w postaci TLOU HD master edition, 30s zajawki z The Last Guardian- może do 2019 wyjdzie. Drive Club w migawce. 

comment_5hk5K02P9QgRlXeGQli14v2UPtgfrjAY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.