Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

50 fps w shadow fall, chyba kur.wa na spawnie. Co za klamstwo.

Oczywiście, że ~50 fps - na spawnie 60. Przestań się maZZać bocie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 669,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Moim zdaniem GG dalo dupy,gra praktycznie nie różni się graficznie od bfa4,gdzie każdy wie jaka jest tam szajba.Killzone powinien zapier,dalac aż miło w 60fpsach.Małe mapy,graficznie bardzo dobry poziom bfa,a gra dropuje.Nie żeby mi to przeszkadzało,bo i tak rozgrywka w tej grze jest wolna.Jestem pewny,ze kolejny kz będzie miał 60 klatek w każdej sytuacji.Ale to i tak nic do gameplayu nie da.

Ty chyba na yt grałeś w tego killzona skoro dla ciebie bf4 się dużo nie różni graficznie.

Opublikowano

The PS4 version regularly drops to the 15-20 range, and during the game's larger set-pieces the image becomes a slideshow. Meanwhile, the Xbox One version manages to remain much closer to the 30 frames per second mark, albeit with a 900p resolution instead of 1080p. If you purchase the PS4 version you'll learn very quickly how much you value a consistent framerate.

http://www.craveonline.com/gaming/reviews/650389-review-thief?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=review-thief

Tralalala :whistling:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ten konflikt Sony vs PC/Boty pokrywa się z rozkładem demograficznym - ludzie z doświadczeniem, którzy coś już osiągnęli, pamiętający Amigi wolą konsole Sony. Natomiast gołowąsy i gimbusy na utrzymaniu rodziców, które za czasów Amig i pierwszego Playstation siedziały w żłobku - wolą Xboxa/PC. Są jakieś wyjątki, ale reguła póki co wygląda właśnie tak.

Co za bełkot masakra taki stary a taki :)

Konsol miałem więcej niż ty masz lat to na pewno. Bo posiadanie konsoli to nie cyrograf na zostanie Xbotem/Klapkiem.i trzymanie jej do konca generacji.

Dam ci przykład co robi osoba posiadająca mózg i gotówke. Kupuje konsole która posiada lepsze gry w danym momencie i ma głęboko wy.ebane na rozdziałke  i inne pierdoły , następnie po zaliczeniu wybranych tytułów sprzedaje konsole i w odpowiednim czasie kupuje kolejną.

Bez sensu w chuy, ale w sumie nic dziwnego jak widziałem jak Ty telefonami obracasz bez przerwy na fejsie np.

Opublikowano

The PS4 version regularly drops to the 15-20 range, and during the game's larger set-pieces the image becomes a slideshow. Meanwhile, the Xbox One version manages to remain much closer to the 30 frames per second mark, albeit with a 900p resolution instead of 1080p. If you purchase the PS4 version you'll learn very quickly how much you value a consistent framerate.

http://www.craveonline.com/gaming/reviews/650389-review-thief?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=review-thief

Tralalala :whistling:

50% mocniejsze GPU

20% Mocniejsze CPU

GDDR5 vs DDR3

Nadkonsola vs podkonsola  :whistling:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dam ci przykład co robi osoba posiadająca mózg i gotówke. Kupuje konsole która posiada lepsze gry w danym momencie i ma głęboko wy.ebane na rozdziałke  i inne pierdoły , następnie po zaliczeniu wybranych tytułów sprzedaje konsole i w odpowiednim czasie kupuje kolejną.

Ponadto obrazają innych swoim niskim ilorazem inteligencji i poziomem czytania ze zrozumieniem.

3b315f10cb2994d1d90675e3f47adeb6.png

a4f52cd3b3a8f1246cd89bcc7ab7e4f2.png

2920d2707810b7405e296df49a69f0d4.png

564ccd07f0b3f5614ac75742a4f2adce.png

Komu zaimałeś móżdzek? Wróbelkowi czy sikorce? Aaaa, kaczuszce.::::::7d1fd5.png

Edytowane przez Jura

Opublikowano
  • Autor

Ponadto obrazają innych swoim niskim ilorazem inteligencji i poziomem czytania ze zrozumieniem.

3b315f10cb2994d1d90675e3f47adeb6.png

a4f52cd3b3a8f1246cd89bcc7ab7e4f2.png

2920d2707810b7405e296df49a69f0d4.png

564ccd07f0b3f5614ac75742a4f2adce.png

Komu zaimałeś móżdzek? Wróbelkowi czy sikorce? Aaaa, kaczuszce.::::::7d1fd5.png

To teraz powiedz co autor miał na mysli bo nie mam zielonego pojecia. Zagrałem sprzedałem zarobiłem. :]

I obecnie nie mam żadnej konsoli (poza master race :lol: )

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Jestem coraz bardziej przekonany, że para Iras&Juras ma swój świat i swoje kredki, zabłądzili w normalnym świecie przez co czują się zdezorientowani w rzeczywistości. :sorcerer:

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Autor

Żeby było smieszniej jeden nie miał w ogole PS4 a drugi gra tylko w porta z past genów AC IV

No komedia z nimi.  :woot:

Swoją drogą zastanawiałem się czemu Maciomaniak tak ich broni xD ale wydało się też jest z gameonly [*] wydawał się normalny

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Para Iras&Juras to wyspecjalizowana jednostka do anihilacji utopijnych światów wykreowanych przez botki, gdzie każdy w hełmie motocyklisty wykonuje skilowe skoki pomiędzy bazami w kosmosie oraz Master Rejsów ( tratwami po zalewie chyba :banana: ), którzy uratowali tysiące ludzkich istnień przed czenczerem, kupując zestawy pięciu hitów za $, tudzież nasionując do poziomu 10:1. :thanks:

Edytowane przez Jura

Opublikowano

dobra jest taka sprawa. plejstejszyn chyba już mnie nie kocha. system plików jest uszkodzony i bedzie tera naprawiany. nie moge kółko, musze IKS. leci powoli do 48%, gdzie staje na 3 minuty, po czym przyspiesza. dobija do stu, restart i ten sam komunikat, to samo od nowa i tak w kółko. grałem wczoraj w proto typa 2, wyłaczyłem system padem podczas gry (nie sejwowało). a no i zainstalowałem thema z opcji gry, może przez to się pochrzaniło.

co teras ?

internet straszy, że dysk do pupy, a w najlepszym razie format z jakiegoś recovery menu. mam nadzieje, że dane konta nie zginą, bo nie pamiętam/nie zapisałem hasła.

wiem, że mam to pisać w tematach technicznych, ale ten temat jest i tak bardziej techniczny, niż o grach. poza tym jest tu dużo ludzi dużo komputrowców i chce wiedzieć TERAZ   

Opublikowano

dobra jest taka sprawa. plejstejszyn chyba już mnie nie kocha. system plików jest uszkodzony i bedzie tera naprawiany. nie moge kółko, musze IKS. leci powoli do 48%, gdzie staje na 3 minuty, po czym przyspiesza. dobija do stu, restart i ten sam komunikat, to samo od nowa i tak w kółko. grałem wczoraj w proto typa 2, wyłaczyłem system padem podczas gry (nie sejwowało). a no i zainstalowałem thema z opcji gry, może przez to się pochrzaniło.

co teras ?

internet straszy, że dysk do pupy, a w najlepszym razie format z jakiegoś recovery menu. mam nadzieje, że dane konta nie zginą, bo nie pamiętam/nie zapisałem hasła.

wiem, że mam to pisać w tematach technicznych, ale ten temat jest i tak bardziej techniczny, niż o grach. poza tym jest tu dużo ludzi dużo komputrowców i chce wiedzieć TERAZ   

Znajomy miał raz przypadek, że konsola zwisała przypadkowo w XMB, a prowodyrem okazał się właśnie jeden z motywów zainstalowany i aktywny na innym koncie.

Opublikowano

co teras ?

nie mam nawet serca śmiać się z bezproblemowych konsol

trzymaj się Kazub, odzyskasz save'y

Opublikowano

dobra fajno zaraz to zrobie. gry na dysku zostaną po tym ? to jest najlepsza opcja i najbespieczniejsza opcja na teraz ?  

Opublikowano

Robilem to ostatnio i tylko mi wiadomości sie usunęły

Opublikowano

Tak jak pisał Ficuś w stanach konsola równa się nintendo :confused:

ta, wyniki sprzedazy wiiu to potwierdzaja dobitnie

wiesz to, że zmieniły się potrzeby graczy i generalnie rynek tam to mimo wszystko statystyczne Dżanusze z juesej jak mówisz video game console mają na myśli cokolwiek od nintendo. 

Opublikowano

Juz dawno tak nie jest, konsola w usa = xbox

Opublikowano

kogos znasz z juesej? 

Opublikowano

Tak, malo tego - bylem w USA.

Co teras?

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

No to widzisz ja też i gadałem ostatnio z nimi i może dla młodych ludzi xbox jest synonimem konsoli tak dla starszych datą nintendo ma nadal taki sam status jak u nas playstation. No i sprzedaż to inna sprawa bo wiadomo, że combo Halo+Call of Duty+MD+Doritos to najpopularniejsza opcja w stanach. 

Opublikowano

prawda przy 18latkach

30 latkowie jeszcze mysla konsola - nintendo

Opublikowano

Nintendo, Xbox, a najlepiej sprzedającą się konsolą stacjonarną wszech czasów w USA nadal jest PS2. Ciężko pogodzić się z faktem, że synonimem konsoli do gier od lat pozostaje PlayStation? 8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.