Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

50 fps w shadow fall, chyba kur.wa na spawnie. Co za klamstwo.

Oczywiście, że ~50 fps - na spawnie 60. Przestań się maZZać bocie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Moim zdaniem GG dalo dupy,gra praktycznie nie różni się graficznie od bfa4,gdzie każdy wie jaka jest tam szajba.Killzone powinien zapier,dalac aż miło w 60fpsach.Małe mapy,graficznie bardzo dobry poziom bfa,a gra dropuje.Nie żeby mi to przeszkadzało,bo i tak rozgrywka w tej grze jest wolna.Jestem pewny,ze kolejny kz będzie miał 60 klatek w każdej sytuacji.Ale to i tak nic do gameplayu nie da.

Ty chyba na yt grałeś w tego killzona skoro dla ciebie bf4 się dużo nie różni graficznie.

Opublikowano

The PS4 version regularly drops to the 15-20 range, and during the game's larger set-pieces the image becomes a slideshow. Meanwhile, the Xbox One version manages to remain much closer to the 30 frames per second mark, albeit with a 900p resolution instead of 1080p. If you purchase the PS4 version you'll learn very quickly how much you value a consistent framerate.

http://www.craveonline.com/gaming/reviews/650389-review-thief?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=review-thief

Tralalala :whistling:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ten konflikt Sony vs PC/Boty pokrywa się z rozkładem demograficznym - ludzie z doświadczeniem, którzy coś już osiągnęli, pamiętający Amigi wolą konsole Sony. Natomiast gołowąsy i gimbusy na utrzymaniu rodziców, które za czasów Amig i pierwszego Playstation siedziały w żłobku - wolą Xboxa/PC. Są jakieś wyjątki, ale reguła póki co wygląda właśnie tak.

Co za bełkot masakra taki stary a taki :)

Konsol miałem więcej niż ty masz lat to na pewno. Bo posiadanie konsoli to nie cyrograf na zostanie Xbotem/Klapkiem.i trzymanie jej do konca generacji.

Dam ci przykład co robi osoba posiadająca mózg i gotówke. Kupuje konsole która posiada lepsze gry w danym momencie i ma głęboko wy.ebane na rozdziałke  i inne pierdoły , następnie po zaliczeniu wybranych tytułów sprzedaje konsole i w odpowiednim czasie kupuje kolejną.

Bez sensu w chuy, ale w sumie nic dziwnego jak widziałem jak Ty telefonami obracasz bez przerwy na fejsie np.

Opublikowano

The PS4 version regularly drops to the 15-20 range, and during the game's larger set-pieces the image becomes a slideshow. Meanwhile, the Xbox One version manages to remain much closer to the 30 frames per second mark, albeit with a 900p resolution instead of 1080p. If you purchase the PS4 version you'll learn very quickly how much you value a consistent framerate.

http://www.craveonline.com/gaming/reviews/650389-review-thief?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=review-thief

Tralalala :whistling:

50% mocniejsze GPU

20% Mocniejsze CPU

GDDR5 vs DDR3

Nadkonsola vs podkonsola  :whistling:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dam ci przykład co robi osoba posiadająca mózg i gotówke. Kupuje konsole która posiada lepsze gry w danym momencie i ma głęboko wy.ebane na rozdziałke  i inne pierdoły , następnie po zaliczeniu wybranych tytułów sprzedaje konsole i w odpowiednim czasie kupuje kolejną.

Ponadto obrazają innych swoim niskim ilorazem inteligencji i poziomem czytania ze zrozumieniem.

3b315f10cb2994d1d90675e3f47adeb6.png

a4f52cd3b3a8f1246cd89bcc7ab7e4f2.png

2920d2707810b7405e296df49a69f0d4.png

564ccd07f0b3f5614ac75742a4f2adce.png

Komu zaimałeś móżdzek? Wróbelkowi czy sikorce? Aaaa, kaczuszce.::::::7d1fd5.png

Edytowane przez Jura

Opublikowano
  • Autor

Ponadto obrazają innych swoim niskim ilorazem inteligencji i poziomem czytania ze zrozumieniem.

3b315f10cb2994d1d90675e3f47adeb6.png

a4f52cd3b3a8f1246cd89bcc7ab7e4f2.png

2920d2707810b7405e296df49a69f0d4.png

564ccd07f0b3f5614ac75742a4f2adce.png

Komu zaimałeś móżdzek? Wróbelkowi czy sikorce? Aaaa, kaczuszce.::::::7d1fd5.png

To teraz powiedz co autor miał na mysli bo nie mam zielonego pojecia. Zagrałem sprzedałem zarobiłem. :]

I obecnie nie mam żadnej konsoli (poza master race :lol: )

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Jestem coraz bardziej przekonany, że para Iras&Juras ma swój świat i swoje kredki, zabłądzili w normalnym świecie przez co czują się zdezorientowani w rzeczywistości. :sorcerer:

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Autor

Żeby było smieszniej jeden nie miał w ogole PS4 a drugi gra tylko w porta z past genów AC IV

No komedia z nimi.  :woot:

Swoją drogą zastanawiałem się czemu Maciomaniak tak ich broni xD ale wydało się też jest z gameonly [*] wydawał się normalny

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Para Iras&Juras to wyspecjalizowana jednostka do anihilacji utopijnych światów wykreowanych przez botki, gdzie każdy w hełmie motocyklisty wykonuje skilowe skoki pomiędzy bazami w kosmosie oraz Master Rejsów ( tratwami po zalewie chyba :banana: ), którzy uratowali tysiące ludzkich istnień przed czenczerem, kupując zestawy pięciu hitów za $, tudzież nasionując do poziomu 10:1. :thanks:

Edytowane przez Jura

Opublikowano

dobra jest taka sprawa. plejstejszyn chyba już mnie nie kocha. system plików jest uszkodzony i bedzie tera naprawiany. nie moge kółko, musze IKS. leci powoli do 48%, gdzie staje na 3 minuty, po czym przyspiesza. dobija do stu, restart i ten sam komunikat, to samo od nowa i tak w kółko. grałem wczoraj w proto typa 2, wyłaczyłem system padem podczas gry (nie sejwowało). a no i zainstalowałem thema z opcji gry, może przez to się pochrzaniło.

co teras ?

internet straszy, że dysk do pupy, a w najlepszym razie format z jakiegoś recovery menu. mam nadzieje, że dane konta nie zginą, bo nie pamiętam/nie zapisałem hasła.

wiem, że mam to pisać w tematach technicznych, ale ten temat jest i tak bardziej techniczny, niż o grach. poza tym jest tu dużo ludzi dużo komputrowców i chce wiedzieć TERAZ   

Opublikowano

dobra jest taka sprawa. plejstejszyn chyba już mnie nie kocha. system plików jest uszkodzony i bedzie tera naprawiany. nie moge kółko, musze IKS. leci powoli do 48%, gdzie staje na 3 minuty, po czym przyspiesza. dobija do stu, restart i ten sam komunikat, to samo od nowa i tak w kółko. grałem wczoraj w proto typa 2, wyłaczyłem system padem podczas gry (nie sejwowało). a no i zainstalowałem thema z opcji gry, może przez to się pochrzaniło.

co teras ?

internet straszy, że dysk do pupy, a w najlepszym razie format z jakiegoś recovery menu. mam nadzieje, że dane konta nie zginą, bo nie pamiętam/nie zapisałem hasła.

wiem, że mam to pisać w tematach technicznych, ale ten temat jest i tak bardziej techniczny, niż o grach. poza tym jest tu dużo ludzi dużo komputrowców i chce wiedzieć TERAZ   

Znajomy miał raz przypadek, że konsola zwisała przypadkowo w XMB, a prowodyrem okazał się właśnie jeden z motywów zainstalowany i aktywny na innym koncie.

Opublikowano

co teras ?

nie mam nawet serca śmiać się z bezproblemowych konsol

trzymaj się Kazub, odzyskasz save'y

Opublikowano

dobra fajno zaraz to zrobie. gry na dysku zostaną po tym ? to jest najlepsza opcja i najbespieczniejsza opcja na teraz ?  

Opublikowano

Robilem to ostatnio i tylko mi wiadomości sie usunęły

Opublikowano

Tak jak pisał Ficuś w stanach konsola równa się nintendo :confused:

ta, wyniki sprzedazy wiiu to potwierdzaja dobitnie

wiesz to, że zmieniły się potrzeby graczy i generalnie rynek tam to mimo wszystko statystyczne Dżanusze z juesej jak mówisz video game console mają na myśli cokolwiek od nintendo. 

Opublikowano

Juz dawno tak nie jest, konsola w usa = xbox

Opublikowano

kogos znasz z juesej? 

Opublikowano

Tak, malo tego - bylem w USA.

Co teras?

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

No to widzisz ja też i gadałem ostatnio z nimi i może dla młodych ludzi xbox jest synonimem konsoli tak dla starszych datą nintendo ma nadal taki sam status jak u nas playstation. No i sprzedaż to inna sprawa bo wiadomo, że combo Halo+Call of Duty+MD+Doritos to najpopularniejsza opcja w stanach. 

Opublikowano

prawda przy 18latkach

30 latkowie jeszcze mysla konsola - nintendo

Opublikowano

Nintendo, Xbox, a najlepiej sprzedającą się konsolą stacjonarną wszech czasów w USA nadal jest PS2. Ciężko pogodzić się z faktem, że synonimem konsoli do gier od lat pozostaje PlayStation? 8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.