Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ruch będzie w 60 klatkach bez dropów? :rofl:

Szach mat klapy !

Jak bedzie w plusie to zagram.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 625,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Easye coś nie odpisuje- sprawdza ile można nagrać gameplayu  :morning1:

Opublikowano

Szkoda mi xbotów z tych ich strzelankowym gustem nigdy się nie dowiedzą jak fajnie jest zabić po trudnej, wymagającej 40-minutowej walce khezu lancą. :(

Opublikowano

beka z Irasa, ktory wrzuca screeny szachow na ps4 ze niby takie to ps4 niesamowite, ponizej screeny z wersji z vity:

V7kdy7O.jpg

nPyh1QJ.jpg

pure-chess-vita-5.jpg

obrazki prosto z vity z jej funcji robienia screenow czyli co mocą vita>xone irasku?

Opublikowano

No i nie zapominajmy o kompresji.

Opublikowano

Myślę że Ficuś zasłużył na miano "barona vity". Nie widziałem większego maniaka tej super konsolki.

ale 3DS i tak lepszy, hahahaha

Opublikowano

Myślę że Ficuś zasłużył na miano "barona vity". Nie widziałem większego maniaka tej super konsolki.

ale 3DS i tak lepszy, hahahaha

nie tyle maniak co postanowilem od pewnego czasu ja bronic bo choc gorsza jesli chodzi o repertuar od 3ds ale przez te 2 lata dorobila sie tylu nieprawdziwych i krzywdzacych okreslen ze glowa mala, tak negatywnego PR chyba jeszcze zadna konsola nie miala. wielu po niej jedzie i jej wytyka jej wady nawet nie wiedzac co ma do zaoferowania. Samo sony tez ma na nia wy.(pipi)ane i nie raz odnosze wrazenie ze taki neogaf czy niektorzy fani kochaja ja bardziej niz scce i scea

Opublikowano

beka z Irasa, ktory wrzuca screeny szachow na ps4 ze niby takie to ps4 niesamowite, ponizej screeny z wersji z vity:

V7kdy7O.jpg

nPyh1QJ.jpg

pure-chess-vita-5.jpg

obrazki prosto z vity z jej funcji robienia screenow czyli co mocą vita>xone irasku?

Wyglada ladniej niz Watch Dogs, a i gameplayowo pewnie nie gorsze :P

Edit:

Sa nowe dane sprzedazy w USA i UK. Xbone lepiej sie sprzedal o 1k konsol od PS4, a najlepiej sprzedajace sie gry sa na 360/One

Poczatek konca dominacji Sony? Tylko Xbox  :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No, ale jak to, teraz linkujecie do vgchartz? Przecież wcześniej xboty wyśmiewały tę stronę.

Opublikowano

Figaro tez wysmiewal a potem, sam wklejal wiec mysle ze juz legit? Zawsze jest jakas orientacja jak bardzo Xbone dostaje po dvpie  :P

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie no, spoko. Tak się tylko czepiam.

A tak z innej beczki - przy zapowiedzi PS4 chwalono się opcją wyłączenia konsoli, a po ponownym jej włączeniu gra odpalałaby się w tym samym momencie, w którym rozgrywka została przerwana. Działa to?

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

nie dziala i cisza w tym temacie kiedy to wprowadza i w ogole - a przydalby sie taki bajer niesamowicie - nie zlicze ile razy z tego korzystalem czy na psp czy w vicie

Opublikowano

na XONE działa.

Goddamn you, Druckman!

m.ca.ign.com/articles/2014/04/21/star-wars-co-writer-todd-stashwick-recast-in-uncharted-ps4

“They chose to recast my role,” Stashwick told IGN. We've contacted Sony for additional information.

Visceral Games recently hired Stashwick as co-writer on its unannounced Star Wars project, which ex-Naughty Dog creative director Amy Hennig is directing.

Stashwick’s removal from Uncharted PS4 follows both Amy Hennig’s and game director Justin Richmond’s unexpected departures from Naughty Dog. Earlier today, former Naughty Dog lead artist Nate Wells announced his employment at Giant Sparrow, developer of The Unfinished Swan.

gościu który podkładał głos w teaser trailerze odszedł xD NO ALE ND ZMIECIE NA E3

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Według vgchartz xbone wygrał w marcu w stanach :lol:

mocą vita>xone irasku?

To chyba oczywiste, nie?

co tam się w tym ND odpier,dala ;O?

No właśnie, co?

Edytowane przez Iras

Opublikowano

ewidentnie widać że direct feedy

tymczasem foty z XOne

video_chess.png

fix'd

Opublikowano

W branży panuje non stop rotacja a nie którzy się zachowują jak by odejście jednej , (pipi)a jednej osoby miało takie samo znaczenie dla przyszłych projektów danego studia jak by co najmniej połowa załogi odeszła :pinch:

Opublikowano

co tam się w tym ND odpier,dala ;O?

Zapewne szefostwu nie spodobał się kierunek w którym szedł nowy Uncharted, więc robią poważniejsze zmiany. Ale to jest nic w porównaniu do tego, co się działo w ND w 2006 roku.

Opublikowano

W branży panuje non stop rotacja a nie którzy się zachowują jak by odejście jednej , (pipi) jednej osoby miało takie samo znaczenie dla przyszłych projektów danego studia jak by co najmniej połowa załogi odeszła :pinch:

Ale w jakiej branży? Przecież koleś jest aktorem, a cały jego dotychczasowy dorobek w ND to głos z teasera Uncharted 4 :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Todd_Stashwick

Zapewne szefostwu nie spodobał się kierunek w którym szedł nowy Uncharted, więc robią poważniejsze zmiany. Ale to jest nic w porównaniu do tego, co się działo w ND w 2006 roku.

Jedyna poważna zmiana, która mogła wynikać z przebiegu prac nad grą, to wywalenie Amy Hennig. Justin Richmond odszedł przez chorobę syna, a reszta to jakieś płotki.

Edytowane przez Iras

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.