Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Mówiłem, że blacharnia to największa zaraza. To większy problem niż casuale i entuzjaści tabletów.

Powiedział Xbot xD

Opublikowano

Nowy Fatal Frame w produkcji na Wii U :)

SUPER!!!!!

A co to? :P

Opublikowano

Nie ma pifpaf i są dialogi - więc boty oczywiście intelektualnie nie dźwignęły. Wracajcie się strzelać z innymi gimbami przez neta, tam jest prościej. Swoją drogą ciekawe jak debile pokroju mazzeo czy ravena reagowali na książki przed erą elektronicznej rozrywki - "nuda, nie ma obrazków, gadają, po co komu to całe czytanie? Wracam na podwórko postrzelać się z innymi debilami udając że kijki to karabiny"? :teehee:

Trudno sie nie zgodzic. Gry maja coraz glupsze historie do opowiedzenia a mechanika rozgrywki ogranicza sie do strzelania zza oslon. Dobrze ze jest Sony ze swoimi World Wide Studios. Dzieki nim mamy ambitne historie jak w Killzone Shadow Fall (przypominam ze ci "dobzi" oddali tym "zlym" polowe planety) czy Infamous (wybory moralne tylko po to zeby ptaszor sie zmienil na kurteczce). Ewentualnie sa kapiszony I w(pipi)iony Bog ktory wybil caly Olimp juz kilka razy.

Tylko Playstation, ratuje gaming od 1995r.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Pewnie mesjasz 11/10 jak wszystko od Ninny.

Nowy Prince of Persia nieoficjalnie zapowiedziany :D

Opublikowano

Jak jeszcze któryś za bardzo poleci na fali miłości/nienawiści do plastiku to też sobie odpocznie.

Miłej zabawy chłopcy.

Opublikowano

Mówiłem, że blacharnia to największa zaraza. To większy problem niż casuale i entuzjaści tabletów.

Powiedział Xbot xD
XD taka beka xD

@observer zabawny post, tak samo jak pytałem o ambitne gry wymieniłeś brothers i wolf among us a teraz bronisz twd jeśli to są te twoje ambitne 'gry' to ją wymiekam. Jeśli szczytem ambicji jest trzymanie gałki w którąś stronę i qte to juz wole być debilem niż takim yntelgentem grając w samograje. Oczywiście nie mówię, ze fabularnie czy w kategori 'przeżyć' to są slabe tytuly, ale taki SH2, Sotc czy Planscape Torment sewowaly i wymagajacy gameplay oraz poruszająca/głęboką historię.

@exact mówisz, że beka z botkow a zaraz wspominasz o Dc na e3 lol to jest niezła ironia. Do tego przytakujesz observerowi o idiotach grających w coda a co tam w twoim psn cardzie? Cod pies xD no i ten tekst o książkach mnie zabił. Ale fakt Mazzeo nie szanuje pana tadeusza, tepy xbot z niego musi być cnie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

SUPER!!!!!

Survival horror w którym używasz aparatu fotograficznego do walki z duchami. Przednia seria.

Opublikowano

Lol nie znać FF, co za casuale same tutaj siedzą.

Opublikowano

Gry maja coraz glupsze historie do opowiedzenia a mechanika rozgrywki ogranicza sie do strzelania zza oslon. 

to chyba u ciebie na chacie. polecam uważniej dobierać gry

Dobrze ze jest Sony ze swoimi World Wide Studios. Dzieki nim mamy ambitne historie jak w Killzone Shadow Fall (przypominam ze ci "dobzi" oddali tym "zlym" polowe planety) czy Infamous (wybory moralne tylko po to zeby ptaszor sie zmienil na kurteczce). Ewentualnie sa kapiszony I w(pipi)iony Bog ktory wybil caly Olimp juz kilka razy.

dobrze, że sony dostarcza więcej i nie klepią tylko killzone, infamous, god of war i uncharted. sprytnie pominięte tlou

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

A co tam u sony było na poprzedniej generacji z gier z conajmniej solidną fabułą? Tlou i dalej dla mnie pustka, kilka gier miało potencjał (HR, Resistance) ale jednak tylko na tym się skończyło.

Opublikowano

TLoU historia genialna ale gameplayowo juz gorzej. Same korytarze I killroomy.

Opublikowano

Co z tego jak pewnie podzieli los 4 i nie wyjdzie po za granice KKW :(

Opublikowano

No resistance jak na pif paf miał fajnie wykreowany świat, zresztą jak killzone ale cóż skoro scenariusz tych gier... ehh

Opublikowano

A co tam u sony było na poprzedniej generacji z gier z conajmniej solidną fabułą? Tlou i dalej dla mnie pustka, kilka gier miało potencjał (HR, Resistance) ale jednak tylko na tym się skończyło.

niesławni. warto przy okazji rozróżniać pojęcia - "fabuła" i "scenariusz", bo ludzie zwykle używają tego zamiennie. beyond miało świetną fabułe, ale pokpiony miescami scenariusz. tak czy siak historia nie była odtwórcza, siadała na łeb i miała piękne momenty. 

Opublikowano

Metal Gear Solid IV, mimo tego, że był gorszy od poprzednich MGSów to na tle innych gier fabularnie dawał radę.

Opublikowano

niesławni. warto przy okazji rozróżniać pojęcia - "fabuła" i "scenariusz", bo ludzie zwykle używają tego zamiennie. beyond miało świetną fabułe, ale pokpiony miescami scenariusz. tak czy siak historia nie była odtwórcza, siadała na łeb i miała piękne momenty.

Metal Gear Solid IV, mimo tego, że był gorszy od poprzednich MGSów to na tle innych gier fabularnie dawał radę.

Chłopaki mówiłem o grach nie interaktywnych filmach. Infamous mi nie siadł i nie skończyłem więc nie wiem, ale słyszałem dużo dobrego, ale coś ciężko z postaciami pokoroju grubasa z fryzurą na elvisa czy murzynki voodoo.

Opublikowano

Co to znaczy solidna fabuła? Taka na miarę Deus Ex HR, pierwszych trzech MGSów, FF7 or WTF? W takim wypadku wy nie macie niczego.

Czy fabuła serii Uncharted nie jest solidna? Skoro tak rozumiem że zła jest także fabuła tej serii:

the-indiana-jones-trilogy-vhs-1984.jpg

- którego Uncharted jest określany mianem growego Indiany Jonesa XXI w. Czy to znowu jakieś pierdu, pierdu?

Może najpierw zrobimy rozróżnienie na fabułę i scenariusz?

Bo seria Killzone ma np. super fabułę, ale scenariusz dobry miało tylko Killzone 2. Świetne uniwersum ma także seria Resistance, ale nie grałem więc się w odrożnieniu od was koneserzy, nie czuje się kompetentny. 

Dobre są także: seria Infamous, Ni No Kuni i Heavy Rain, choć jako film byłby co najwyżej dziełkiem na naciągane "7". 

Bardzo chciałbym wstawić tu Metal Gear Solid 4, ale ilość debilizmów jakie zostały w nim zasadzone psuje odbiór całości. Szkoda, bo powrót na Shadow Moses po 9 latach od pierwszej wizyty na psx'ie i epilog po napisach to MASTERPIECE.

Opublikowano

A i tego ten pokażcie mi lepszą fabułę niż God Of War 3 w kategorii slasher.  :whistling:

Opublikowano

A i tego ten pokażcie mi lepszą fabułę niż God Of War 3 w kategorii slasher.  :whistling:

Tylko... God of War II :D Czyli też PS2 i PS3.

Opublikowano

God Of War 3 w kategorii slasher.  :whistling:

Slasher to DMC , NG czy też Bayo ale GoW :empathy3:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.