Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jezu jaka posucha w tym temacie, nobody znowu jakieś wyliczanki gier które #nikogo, macie tu świeże mięcho:

ja je,bie jak to gó,wno zwane Sony PlayStation 3 opuściło w ogóle stół kreślarski o produkcji nie mówiąc już o taśmie produkcyjnej

wyłączam sobie gierkę, chcę zsynchronizować trofea (pierwszy lol, ale wszyscy się już i tak przyzwyczaili, tak to jest jak się wprowadza innowacje dopiero jak konkurencja je wymyśli), nie trafiłem w menu i włączyłem remote play

cośtam się wyświetliło, nie chciało mi się czytać, naciskam kółko czyli wstecz, ekran gaśnie i nie wyświetla się nic (powinno wrócić do systemu, konsola się zawiesiła po prostu)

czekam 3 minuty, naciskam przycisk power, trzy piknięcia i dalej gów,no jest włączone i nic się nie wyświetla

to znowu naciskam i (pipi) nie wyłącza się, tylko trzy piknięcia

trzymam przycisk POWER przez 10s, no wreszcie się (pipi) wyłączyło, chwytam pada, przytrzymuję PS HOME i nic, migają diodki, konsola się nie załącza. Ponawiam próbę, to samo.

nosz (pipi) włączam ręcznie jak neandertalczyk jakiś, czyli naciskając przycisk POWER, dopiero pad wtedy się połaczył

i co dostaję? Komunikat, że ostatnim razem PS3 nie wyłączyło się poprawnie i mogę wysłać raport do Sony Computer Entertainment (KONSOLA (pipi)), a zaraz potem, że system plików mógł ulec uszkodzeniu i mam sobie poczekać 2-3h jak cośtam się zrobi, no i w tym momencie włączam komputer z pianą na pysku (i drągiem w górze, że jest nowy materiał do obrażania PlayStation) by w konsol łors opisać swoje dzisiejsze przygody

SPRAWDZANIE DYSKU NA KONSOLI XDDDDDD

czuję się jakbym znowu używał Windows 98 który odpalał ScanDisk jak źle wyłączyłeś komputer

problem w tym, że to jest ta mityczna konsola, gdzie tylko wygodnie siadasz, włączasz i grasz

PS3 = GÓWNO

tylko gierki ma dobre ;/

mówię jak jest

na szczęście sprawdzanie trwało jakieś 10 minut i żadnych gierek mi nie wyje,bało z dysku, no ale wciąż beka obecna

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Don - dopisz 2 polowe poza Horizon, bo az sam jestem ciekaw ^^

Opublikowano

Raven, jeszcze duzo dobrego w podobnych klimatach z PS3 doswiadczysz.

Opublikowano

Po co, każdy kto ma obie konsole widzi co i jak. 

Dragon's Crown - jRPG XD

Twisted Metal - racer XD

Too Human, Blue Dragon nikogo, ale Modnation, HS itp. - wszystkich XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

@ Daddy

Podaj mi nr swojego dilera.

Action Adventure (w szerokim tego słowa znaczeniu):

ps3: 12 gier; TLOU, Uncharted 1-3, Infamous 1&2, GOW3, GOW Ascension, Heavy Rain, Beyond 2 Souls, Heavenly Sword, Ninja Gaiden 1 Sigma

x-box: 4 gry z czego tylko 2 warte uwagi; Alan Wake, Crackdown 1&2, Too Human Nikogo. (I to dosłownie nikogo bo wystarczy sprawdzić ich wyniki sprzedaży oraz większość opinii graczy)

Racery:

ps3: 10 gier; Seria GT, Motorstorm 1-3, Wipeout Fury, Twisted Metal, LBP Carting, Modnation Racer

x-box: 2 serie: Forza 3&4, PGR 3&4 z lat 05 i 06

JRPG:

ps3:7 gier; Demon Souls (do czasu wyjścia DS2 najlkepszy z Soulsów), Ni No Kuni, Dragons Crown, Valkyria Chronicles, Digaea 3&4, Tales Of Xilla

x-box: 2 gry; Lost Odyssey, Blue Dragon Nikogo

Platformówki:

ps3: 8 gier; 5 odsłon Ratchet & Clanck, LBP 1&2, Sly Cooper 4

x-box: 2 gry Concer z 2005, Banjoo Kazooie N&B

Overlord, Trials Evolution, oraz Splinter Cell z 06 wyszły także na sprzęt Sony, więc ich nie wrzuciłem. Kolekcje HD jak Jak & Dexter/ Sly Cooper/ Ratchet & Clanck Trillogy, Team ICO, GOW 1&2 dla nowicjuszy przemilczymy, by nie kopać leżącego.

teraz wywal "exy" z 360 które wyszły na pc

Opublikowano

Twisted Metal, LBP Carting, Modnation Racer

serio?

No i oczywiście po co wymieniać gierki z XBLA, przecież tam nie ma w ogóle dobrych gier :).

Opublikowano

Nemiesis - z XO - pewnie za 10 lat przeczytamy post Ravena, ktory musial czekac 40 minut, az zaktualizuje gre, w miedzy czasie nie mogl dolaczyc do grupy, ani podejrzeć w co graja znajomi przez www ,a na końcu i tak mu nie wyswietlila więcej niż 720p.

I przy okazji - podaj te wyścigi z XBLA które warto ograc, bo sam mam zaleglosci.

Don - ja miałem obydwie i nadal nie widze większych pomyłek - ale niech będzie - Twisted Metal - slasher !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nołbody fajne wyliczanki robi - po stronie PS3 wypisuje w gatunku gry, które nie są z danego gatunku + totalne crapiszony, a po stronie X360 nie wypisuje połowy gier z danego gatunku np. Forza 2, Horizon albo zwyczajnie kłamie - Trials Evolution "na sprzęt Sony".

XD

Bardzo przepraszam. Przyznaje zapomniałem o Horizon. Trials Evolution wyszło na ps3, więc proszę mi tutaj kłastw nie zarzucać.

Ps Które gry z ps3 to totalne crapiszony, skoro z 90% z nichi tak spedziłes max 1h jak przeciętny x-bot w temacie? Skoro wypisuje takie goowna jak Blue Dragon, Too Human, czy Crackdown 1&2, to w czym problem że po stronie ps3 są np. Beyond 2 Souls?

Opublikowano

Bo indyki się nie liczą.

Bo te indyki niszczą retail Sony.

Modnation itp. produkcje to ta sama półka co JoyRide, no ale w pudełku i 5x droższe #sonytakiedobre :P

Opublikowano

nope - gow(pipi)a z Kinecta (które z tego co pamietam nawet nie reagowaly poprawnie na ruch rak) wciaz sa mimo wszytsko nizej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Hahah, boże, Twisted Metal racerem.

Trzeba być smutnym człowiekiem by grać w Modnation racer zamiast jakąś multiplatformę w stylu Burnout Paradise czy Hot Pursuit i gnoić xboxa że NIE MA GIERKI TAKIEJ JAK MODNATION RACER.

Mazzeo odpowiedział na ten post, czy ograł gry, które były w nim wymienione?

Jaki post?

Opublikowano

Nołbody fajne wyliczanki robi - po stronie PS3 wypisuje w gatunku gry, które nie są z danego gatunku + totalne crapiszony, a po stronie X360 nie wypisuje połowy gier z danego gatunku np. Forza 2, Horizon albo zwyczajnie kłamie - Trials Evolution "na sprzęt Sony".

XD

Bardzo przepraszam. Przyznaje zapomniałem o Horizon. Trials Evolution wyszło na ps3, więc proszę mi tutaj kłastw nie zarzucać.

Perfidnie kłamie i jeszcze się przy tym upiera, co za kołek :D 

Opublikowano

XD

Ps Które gry z ps3 to totalne crapiszony, skoro z 90% z nichi tak spedziłes max 1h jak przeciętny x-bot w temacie? Skoro wypisuje takie goowna jak Blue Dragon, Too Human, czy Crackdown 1&2, to w czym problem że po stronie ps3 są np. Beyond 2 Souls?

Crackdown i gów,no w jednym zdaniu

zgłosiłem Twojego posta, mam nadzieję, że zostaniesz odpowiednio ukarany

Opublikowano

nope - gow(pipi)a z Kinecta (które z tego co pamietam nawet nie reagowaly poprawnie na ruch rak) wciaz sa mimo wszytsko nizej.

JoyRide jest na XBLA jako normalna gra na pada.

Widać jak grałeś w te gry na X360.

Opublikowano

Jaki post?

Chyba chodzi o ten:

Ja mam pytanie w ile slasherów niktcięnielubi grał?

DMC3, DMC4, Ninja Gaiden (x-box), Ninja Gaden Sigma (ps3). 

Ja mam pytanie jaką grę koneser MaZZeo ukończył z poniższej listy i co uważa na ich temat (w tym scenariusza)?

Metal Gear Solid

MGS2

MGS 3

Silent Hill 2

Okami 

SOTC

Deus Ex Human Revolution

BioShock 1

Journey

Brothers A Tale of 2 Sons

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

no nie gralem Don, bo na 360tce przez 3/4 czasu spedzalem przy multiplatformach.

Mimo wszystko brakowalo mi takich gier jak Motorstorm, Wipout, ale miałem serie Forzy. Fakt jest jednak taki, ze gier i ich zróżnicowanie było znacznie większe na PS3.

Bez znaczenia, do jakiej kategorii wrzucicie God Of War, Twisted Metal itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ModNation to jest taki badziew, że nawet tego pożyczać od znajomego nie chciałem. Dla mnie rządzą do dziś te wyścigi gokartów:

8596-mario-kart-double-dash.png

Opublikowano

Modnation czy LBP to racery dla dzieciaków i gry na 7. Twisted Metal pomimo wyjscia w digitalów swojej klasie jest rozbudowany jak gry w retailu.

Ciskajcie się ile chcecie ale w kategorii action adventure, jrpg (w szerokim tych terminu znaczeniu), racery i platformowkì, oferta x-klocka jest zwyczajnie żałosna. I nie trzeba się grzebać w złotych czasach ps2 by coś tam jeszcze wykopać. 8]

Opublikowano

niktcienielubi po raz kolejny DOSTARCZA. :bye2:

Opublikowano

Ludzie tacy jak nołbody czy Yano powinni być banowani z foruma za zabieranie głosu w tematach, o których nie mają pojęcia.

Opublikowano

Jaki post?

Chyba chodzi o ten:

Ja mam pytanie w ile slasherów niktcięnielubi grał?

DMC3, DMC4, Ninja Gaiden (x-box), Ninja Gaden Sigma (ps3). 

Ja mam pytanie jaką grę koneser MaZZeo ukończył z poniższej listy i co uważa na ich temat (w tym scenariusza)?

Metal Gear Solid

MGS2

MGS 3

Silent Hill 2

Okami 

SOTC

Deus Ex Human Revolution

BioShock 1

Journey

Brothers A Tale of 2 Sons

No i czemu mam odpowiadać na ten post skoro to nie ja mówiłem że "god of war najlepsza fabuła!!1" kiedy się okazuje że pare gierek z gatunków ledwie ogranych.

2 tytuły, mgs mnie nie interere

Edytowane przez Square
naucz się cytować

Opublikowano

Anyway, dobrze wiem że Twisted Metal, czy Dragons Crown, a nawet Demon Souls nie należą do tych samych gatunków, ale nie chciałem was dobijać szerokością odmiennych gatunków marki Sony. ;]

Zwrociliscie w ogóle uwagę jsk za kazdym razem przytoczy wam się niewygodne fakty, plujecie sie o byle pierdołę typu "TW - racer? xD" ?

@ Kubsonie, sprawdziłem te trialsy uważniej i miałeś rację, ale co to właściwie zmienia dla meritum?

Wy non stop (pipi)cie że eksy Sony nikogo, a ignorujecie ich wyniki sprzedaży. Twierdzicie że na ps3 brak dobrego co-op, lub multi, a nawet że gry który wyszły na ps3 w podobnym czasie są waszymi eksami (Overlord, NG2).

Jak rzekł wasz rodak: "Widzisz drzazgę w oku bliźniego, a belki w swoim nie".

IKSDE

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

ja się zastanawiam czy on naprawdę wierzy w to co pisze ^^

Podwazanie liczby i roznorodnosci exow w przypadku PS2 czy PS3 jest po prostu idiotyczne.

Wiki podaje listę gier na ps360. X ma gier wiecej i wiecej exow.

Liczą wszystkie, nawet szajs na kinekta. Ale liczbę można podważyć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.