Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale i tak gry mają lepszy graphic design niż wszystko co ukazało się do tej pory na ps4XO

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Może nie warto się przenosić na nextgeny (na razie) ale jaki jest sens sprzedawanie PS4 po to by ją znów kupić pod koniec roku, lub na początku 2015 ? Sądzicie że PS4 na święta będzie chodzić za 1400 zł ? :) to nie X1 gdzie niedługo będzie dodawany w zestawie z płatkami.

Jeżeli ktoś chce kupić jakąś konsole, a finansowo jest to dla niego zbyt duży wydatek, to chyba jedyne wyjście pozbyć sie sprzętu na którym nie widzi w najbliższym czasie ciekawych dla siebie gier. Nie każdy szasta kasą, więc jakoś musi sobie radzić, a to że za 5 miesięcy ponownie kupi tą konsole (bo wyjdą fajne gry), to inna sprawa.

Opublikowano

Właśnie skoro ps4 przez co najmniej najbliższe 2 lata będzie kosztować 1700 złotych a i tak każdy planuje ponieść  wydatek to lepiej kupić teraz i ogrywać multiplatformy w najlepszej jakości z konsol. 

Opublikowano

Widziałem na żywo Knacka, mam Mario 3D World i faktycznie, PS4 nie wyrabia przy WiiU :P Inna generacja, tak jak mówisz :)

Opublikowano

Jednoplatformowe casuale [*]

Opublikowano

Ja za Xboxa One zaplacilem 1200zl, i jest to dla mnie sprawiedliwa cena, tak samo sprawiedliwa cena bylo kupno PS4 za 1600zl, moze innym nie przeszkadza granie w multiplatformy na starych sprzetach ale w przypadku nextgenow roznice sa wieksze niz Titanfall na X360 a XOne, jesli wiec kogos stac to czemu wkladacie swoje ryje w to?

Owszem kazdy ma swoj gust, ale jesli mi daje fun BF4 bo lepszego shootera w tych klimatach nie ma na zadnej innej konsoli to kupno next gena wydaje sie byc wiele rozsadniejszym wyborem niz kupno PC za 2500zl a jak wyjdzie kolejny BF to musialbym kupic nowa grafike by grac w detalach jakie bede mial na PS4

Opublikowano

Widziałem na żywo Knacka, mam Mario 3D World i faktycznie, PS4 nie wyrabia przy WiiU :P Inna generacja, tak jak mówisz :)

Co za głupi post. Czyli według ciebie jedna z najważniejszych i lepszych gier na WiiU i crap pisany na premierę, to wyznaczniki mocy konsol?

Technologicznie WiiU=PS4. To początek dnia, co nam jeszcze CW przyniesie?

Opublikowano

Nie wyśmiewaj się tylko zmień baterie to banalnie proste, ja tak zrobiłem i mi Dualshock 4 teraz działa do 12 godzin a poprzednio 6,5.

Po aktualizacji będzie taki plus dla ludzi mających szklane matryce w TV że to światło przestanie odbijać się od TV.

6h grania bezprzewodowego next gen XD

Opublikowano

Co za głupi post. Czyli według ciebie jedna z najważniejszych i lepszych gier na WiiU i crap pisany na premierę, to wyznaczniki mocy konsol?

Technologicznie WiiU=PS4. To początek dnia, co nam jeszcze CW przyniesie?

Głupie, to jest to, że tak pomyślałeś. Yeti, pobiegaj po dworze i dotleń mózg.

Opublikowano
odnośnie lepszej sprzedaży titanfalla na xone anizeli infamous na ps4

to wiadome, że infamous się gorzej sprzedaje - homorourke, moce, duze miasto, oczoyebna graficzka - to za dużo dla casuali, wybory moralne nie są teraz modne. Filmy von triera też nie są dla każdego...

always online, 6 vs 6, 792p, grafa z 2004, tylko multi = to za to wiadomo, przepis na bardzo dobrą sprzedaż, gra dla każdego, każdy kupi.

ktoś nie lubi fpp, nie lubi gier tylko online, nie lubi mechów ale i tak kupi bo zobaczy reklamę w tv i recki ze średnią 86% (bo kampania reklamowa!11)

poza tym beta na xone dla każdego kto chciał - to jak demko, więc każdy sprawdził i ograł zanim kupił fulla więc wiedział co kupuje.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Nie wyśmiewaj się tylko zmień baterie to banalnie proste, ja tak zrobiłem i mi Dualshock 4 teraz działa do 12 godzin a poprzednio 6,5.

Po aktualizacji będzie taki plus dla ludzi mających szklane matryce w TV że to światło przestanie odbijać się od TV.

Beka z Xbona bo kazda gra ma patche day one!!111 Pad do PS4 trzyma ci 6.5h? Wymien baterie, przygas swiatelko, dokup naklejke, przy okazji dokup sobie nakladki na galki i dluzszy kabel usb do ladowania albo graj przy laptopie. Tylko mozliwosci ale glupie bociki i tak nie rozumiejo!!!!

Opublikowano

Heh, no dokładnie.

Opublikowano

Właśnie skoro ps4 przez co najmniej najbliższe 2 lata będzie kosztować 1700 złotych a i tak każdy planuje ponieść wydatek to lepiej kupić teraz i ogrywać multiplatformy w najlepszej jakości z konsol.

Albo nie być głupim i ogrywać te gierki na PC, gdzie od początku masz 1080p/60 fps na ultra. A gierki za 10 zł na promocji.

t y l k o P C

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

1700 złotych za PS4 to w tej chwili to najbardziej opłacalny zakup gdyż   starczy na minimum 7 lat czego nie można powiedzieć o pc. 

Opublikowano

1700 złotych za PS4 to w tej chwili to najbardziej opłacalny zakup gdyż   starczy na minimum 7 lat czego nie można powiedzieć o pc. 

Już to widzę jak na jednej PS4 grasz 7 lat . xD Sorry, MINIMUM 7 lat.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lepsze to niż konsola z padem do którego trzeba wkładać baterie XD

Opublikowano

Właśnie skoro ps4 przez co najmniej najbliższe 2 lata będzie kosztować 1700 złotych a i tak każdy planuje ponieść wydatek to lepiej kupić teraz i ogrywać multiplatformy w najlepszej jakości z konsol.

Albo nie być głupim i ogrywać te gierki na PC, gdzie od początku masz 1080p/60 fps na ultra. A gierki za 10 zł na promocji.

t y l k o P C

Rozmowa Ravena z kolega

K:Grales w ......?

R:Nie ma na PC

K:a... A grales w .......?

R:Za duze wymagania, poczekam na obnizke kart graficznych, nie bede gral jak klapki w 1080p/60fps

K:a.... A grales w ........?

R:no co ty, 1 miesiac temu wyszlo dopiero, szkoda wydac 129zl na pudelko.(Titanfall)

K:to w co grasz?

R: w sumie to w nic, czekam az cos za 9,99zl sie pojawi na steamie, chociaz w sumie teraz to gram w TLOU, kupilem PS3 dla tej gry.

Opublikowano

A trylogia Mass Effect i Tomb Raider w HD za kolejne >400 zł. Super oszczednosc kurtyzano.

No tak bo ktoś każe mu to kupować :pinch:

Opublikowano

W tej generacji mamy architekture bardzo zbliżoną do pc więc nie ma tam się co psuć. Sony jest bardzo pewne jakości skoro ps4 ma wbudowany zasilacz. Awaryjność nie powinna przekroczyć 10 %.

Jeśli chodzi o ceny gier to bądźmy poważni. Żyjemy w Polsce i mało kto z nas kupuje jedną grę na premierę w miesiącu szczególnie latem.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

chwila moment. jak na razie wiiu ma wiecej gier full hd i 60 klatek na mur beton niz xbone i ps4 i to juz od dwóch lat (new super mario U) wiec jak narazie to wii u z slabszymi bebechami robi to co xbone i ps4 z trudem. no ale nintendo zacofane, na lini pochyłej, po co to komu, gierki dla dzieci.

Żartujesz, prawda? Gierki w 60fps to nawet PS2 potrafił odpalać, WiiU graficznie to takie lekko mocniejsze PS3, więc gdzie mu do PS4, gdzie mu do tych graficznych fajerwerków? Fajnie, że gry na WiiU chodzą w Full HD i 60fps, ale graficznie to jest inna generacja.
mowie o fullhd+60klatek mur beton. Jaki tytul na ps2 ma takie?
Opublikowano

Lepsze to niż konsola z padem do którego trzeba wkładać baterie XD

Widać ze jesteś dość ograniczony, bo wlasnie dzieki temu pad od Xbox One trzyma 35h a nie 6 xD

Opublikowano

t y l k o P C

Rozmowa Ravena z kolega

K:Grales w ......?

R:Nie ma na PC

K:a... A grales w .......?

R:Za duze wymagania, poczekam na obnizke kart graficznych, nie bede gral jak klapki w 1080p/60fps

K:a.... A grales w ........?

R:no co ty, 1 miesiac temu wyszlo dopiero, szkoda wydac 129zl na pudelko.(Titanfall)

K:to w co grasz?

R: w sumie to w nic, czekam az cos za 9,99zl sie pojawi na steamie, chociaz w sumie teraz to gram w TLOU, kupilem PS3 dla tej gry.

BORZE JAKIE SMIESZNE XD

Opublikowano

PIŃCET gierek z komórek za dolara na steamie, lol jaki taboret.

Edytowane przez mate5

Opublikowano
small_1615132915.jpg

Przypuszczam, że zdecydowana większość z nas używa funkcji Remote Play w bardzo lokalnym zakresie, przenosząc rozgrywkę z PS4 na PS Vita idąc do łazienki lub innego pokoju. Nikt chyba nawet nie wpadłby na pomysł, aby skorzystać z usługi będąc oddalonym od stacjonarnej konsoli o kilkaset kilometrów. Bez problemów robi to Kanadyjczyk Felix, dla którego to jedyna szansa, aby móc cieszyć się z bazy gier PlayStation 4.

Kilka dni temu Sucker Punch udostępniło na twitterze zdjęcie małego chłopca leżącego na szpitalnym łóżku i grającego w tym czasie w inFamous: Second Son (PS4) na PS Vita. Serwis DualShockers został zaintrygowany fotografią i postanowił poznać historię chłopca lepiej. Malec nazywa się Felix Morais Harvey, ma 9 lat i mieszka na co dzień w New Brunswick, gdzie w domu na wyposażeniu posiada obie wspomniane już konsole. Na pierwszy rzut oka Felix wygląda na normalnego, zdrowego dzieciaka, ale pozory są w tym przypadku bardzo mylące. Jego życie to niekończąca się podróż pomiędzy domem a szpitalem. 9-latek cierpi na zespół chorób związany z układem pokarmowym, dlatego tez wymaga stałego dozoru medycznego i częstych, bardzo skomplikowanych badań, podczas których pacjent musi leżeć w bezruchu nawet przez kilka godzin.

Z racji, że ogromną pasją chłopaka są gry, tak częsta rozłąka z wirtualną rozrywką jest dla niego rzeczą bolesną. Z pomocą przyszła jednak funkcja Remote Play. Ojciec Felixa, Alexis, do tej pory wykorzystywał RP jedynie w domowym zaciszu. Kiedy przywiózł konsolę do szpitala w Montrealu i próbował nawiązać połączenie, będąc oddalonym od platformy stacjonarnej o ponad 800 km, nie robił sobie wielkich nadziei, zwłaszcza że pierwsze próby były nieudane. Mimo to za którymś razem handheld zdołał się połączyć i na ekranie Vita pojawił się obraz, z początku troszkę rozpikselowany, ale po kilku chwilach ostry i stabilny. Od tego czasu Felix nie zanotował żadnych problemów podczas grania z użyciem Remote Play.

Niesamowite, prawda? Nie mówię jedynie o zasięgu funkcji, ale przede wszystkim o tym, jak bardzo nie zdajemy sobie sprawy z tego, ile może ona znaczyć w czyimś życiu. Dla Felixa RP oznacza urozmaicenie żmudnych podróży z domu do szpitala, a także mniejszy stres i nudę podczas czekających go wielogodzinnych badań. Sami lekarze w rozmowie z DualShockers potwierdzają, że obecność kieszonkowej konsoli Sony bardzo pomaga, ponieważ chłopiec nie koncentruje się tak bardzo na samym badaniu, dzięki czemu jest zrelaksowany i spokojny.

Jeśli chcecie wesprzeć Felixa słowem otuchy, to zrobić możecie to za pośrednictwem facebooka.

http://www.pssite.com/news-32662-9_letni_kanadyjczyk_gra_przez_remote_play_oddalony_o_800_km_od_ps4.html

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.