Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Waldek to ty dałeś ten artykuł nawiązujący do uniwersum Deus Ex w ekstrimie?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Od roku ciągle bekujemy z Xbox One, ale przecież nie możemy zapomnieć o nabijaniu się z X360, o której gracze dawno już zapomnieli. Microsoft też.

Mianowicie nadchodzący Wolfenstein w wersji X360 będzie na 4 płytkach! Z wymaganą instalką 8 gb! Wracają czasy Final Fantasy, ah, MS takie dobre <3 Wzbudza w nas nostalgiczne uczucia!

Opublikowano

Nie no lepiej godzinna obowiązkowa instalacja jak na ps3.

Opublikowano

Xboty przyzwyczajone do wymian płyt, no i baterii (xD) w padzie.

Opublikowano

Ja ją bardzo lubię, traktuję to jak rytuał przygotowania do sesji z cudowną konsolą. Zrobić herbatkę, ukroić ciasto, porozmawiać chwilę z bliskimi... Jest dobrze. Bardzo dobrze. Jest #cudownie.

Opublikowano

Do tego niedziałający patch i zawieszka przy włączaniu gry, byłoby PS3 w pełnej krasie :wub:. Wracanie do poprzedniej generacji i próba wywrócenia znanych faktów? Oj klapki, czujecie się zbyt pewnie.

A co na nowej generacji? Wszystkie fajne gierki wychodzą na komputry, po co w ogóle mam kupować te śmieszne pudełka za 2000 zł, co nawet empetrójki nie potrafią odtworzyć? Jedno w 720p, drugie z padem co trzyma 6h, wszystkie z płatnym online. Nawet mi was nie żal.

Opublikowano

4 plyty, LULZ.

Co do Deus Exa. Patrzac co wyszlo z The Fall jestem sceptycznie nastawiony mimo ze DE HR to GOTY.

Opublikowano

Ja ją bardzo lubię, traktuję to jak rytuał przygotowania do sesji z cudowną konsolą. Zrobić herbatkę, ukroić ciasto, porozmawiać chwilę z bliskimi... Jest dobrze. Bardzo dobrze. Jest #cudownie.

to kup Xbone, to tradycja bedzie kontynuowana... 

Opublikowano

Nie kumam jak to się stało, że po ps3, które było liderem z(pipi)anych instalacji, Microsoft przejął pałeczkę z Xbox one

Opublikowano

Mało kto jest chyba wstanie pojąć jak to sie stało ze z tak mocnej pozycji jaka miał xbox 360, zrobiła się taka breja

Opublikowano

No tak, ale popełniać te same błędy co konkurencja to trochę żal,

Opublikowano

Do tego niedziałający patch i zawieszka przy włączaniu gry, byłoby PS3 w pełnej krasie :wub:. Wracanie do poprzedniej generacji i próba wywrócenia znanych faktów? Oj klapki, czujecie się zbyt pewnie.

A co na nowej generacji? Wszystkie fajne gierki wychodzą na komputry, po co w ogóle mam kupować te śmieszne pudełka za 2000 zł, co nawet empetrójki nie potrafią odtworzyć? Jedno w 720p, drugie z padem co trzyma 6h, wszystkie z płatnym online. Nawet mi was nie żal.

Coś w tym jest. 

Dobrze jest teraz poskładać mocnego kompa. 

Konsole dokupić za kilka lat jak będzie kosztować 700zł dla tych kilku exów. 

Opublikowano

tu chodzi pewnie o work/family balance... bardzo popularne ostatnio. Im wiecej czekasz na instalacje tym wiecej czasu z rodzina spedzisz. Oczywiscie ficzer ssie na Xbone na maksa, jam nie #sonyslave by bronic producenta konsoli i tlumaczyc, ze to ok i mozna sobie herbatke zrobic lol

Opublikowano

Waldek to ty dałeś ten artykuł nawiązujący do uniwersum Deus Ex w ekstrimie?

tak, to moje wypociny. Nie pamiętam, ale chyba nawet 3 strony dostałem. Czekam z utęsknieniem na kolejną odsłonę, boję się bardzo aby nie przekombinowali. 

Oczywiście Cyberpunk to też będzie dla pozycja obowiązkowa, jednak z tego co wiem tam się nic dzieje, bo Wiesiek ma priorytet

Opublikowano

tu chodzi pewnie o work/family balance... bardzo popularne ostatnio. Im wiecej czekasz na instalacje tym wiecej czasu z rodzina spedzisz. Oczywiscie ficzer ssie na Xbone na maksa, jam nie #sonyslave by bronic producenta konsoli i tlumaczyc, ze to ok i mozna sobie herbatke zrobic lol

problem w tym, że Sony zaimplementowało długie instalki dla naszego dobra socjalnego, długie instalki na Xbonie to już tylko czysta nieudolność MS

jednak z tego co wiem tam się nic dzieje, bo Wiesiek ma priorytet

Nie, CD Projekt ma dwa teamy.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie jestem zwolennikiem takiego rozwiązania. Te exy, jak każde inne gry, się starzeją. Najlepsze wrażenie zawsze będą robić w okolicach premiery, nie więcej jak półtora roku po. Znam osoby, które miały długo X360/PC, ale dopiero teraz kupiły PS3 i ogrywają exy np. serię Uncharted. Ta gra już nigdy nie oddziała na gracza, tak jak powinna. Jedynka zadebiutowała w 2007 roku, a w tym czasie w Polsce wielu ludzi dopiero przesiadywało się z PS2 na PS3. Uncharted 1 robiło wtedy kolosalne wrażenie. Zagranie w niego pierwszy raz teraz to już mimo wszystko nie to samo.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Żonglowanie płytami to jakieś gamingowe średniowiecze.

Opublikowano

Cyberpunka robi druga ekipa Redow, ale do czasu premiery W3 nie sadze zeby wyszly jakies wieksze informacje, w koncu dobrze ze nanpierw dopracuja jedna gre a potem druga tylko zeby sie nie obudzili z nia pod koniec generacji.

Opublikowano

Coś w tym jest.

A bede mogl pograc na nim w DriveCluba, Forze Horizon 2 czy Gran Turismo 7?

Nie bede pomijal takich exow tylko po to by wrocic do nich za pare lat gdy mechanika i grafika beda przestarzale.

Glupie pierddolenie, czekajcie az poznacie wymagania nowego CODa, lepiej juz se drugiego tytana dokupcie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja chwilkę grałem w HR i odepchnęło mnie sterowanie. Może kiedyś dam drugą szansę.

Mnie nudne dialogi.

Opublikowano

A bede mogl pograc na nim w DriveCluba, Forze Horizon 2 czy Gran Turismo 7?

Naprawdę nie byłeś w stanie podać mi trzech godnych gier na obecnej generacji, tylko zamiast tego wymieniłeś mi grę, która premierę ma za pół roku (a i w to ciężko w 100% uwierzyć), grę, która nawet nie jest zapowiedziana i tasiemiec, od którego odwracają się nawet najwięksi fani.

Are you even trying?

Opublikowano

Ja chwilkę grałem w HR i odepchnęło mnie sterowanie. Może kiedyś dam drugą szansę.

Z Deusem jest jak z pierwszym Bajoszokiem. Sterowanie i flow scelania moga odstraszyć, ale te historie, oraz smaczki poza scelankowe. <3

W sumie najlepiej pod tym względem wypadł Dishonored, ale ten z kolei miał słaby scenariusz. Coś za coś. Wg tego jotpega w jego kontynuacji powinniśmy spodziewać się także... multiplayera.

@ Waldek

Dał radę. Najlepsze że nowinki technologiczne i idąca za nim krytyka, ukazana w Human Revolution faktycznie dzieją się już na naszych oczach.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Mnie nudne dialogi.

Mate, nie wiem czy przeczytałeś wcześniej, znasz grę Drifter?

http://blog.eu.playstation.com/2014/04/30/space-exploration-sandbox-drifter-sets-course-ps4-ps-vita/

chyba lubisz takie gry.

Opublikowano

Wow, ładna gra z gatunku privateer.

Apropo dzisiaj dowiedziałem się o tym że jest już w steam early access gra Carribean! Która jest niczym innym jak miksem Sid Meier's Pirates i Mount & Blade! Oczywiście nie zagram bo mam za słaby komputer, ale chyba warto (choć nie narazie bo ma jeszcze pełno bugów).

http://store.steampowered.com/app/293010/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.