Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie z czystej nienawiści.

Iras, a ty masz ps4?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Walduścyc pisał o słabym padzie 360, sama konsola wiała tandeta, że babcia rzygała.

Chciałem zapytać jak się babcia trzyma po tym:

ps4-pad-problem1.jpg

Konsola się chwieje- jakby brakowało gumeczki pod konsolą w jednym miejscu.

Jak na to babcia zareagowała?

Warto przypomnieć bydło które ruszyło po konsole- nie, to nie jest dobre żeby się tym szczycić, userzy konsol Sony pokazało jakie z nich bydło. Oglądając takie dantejskie sceny nie można inaczej ich nazwać

Czy z babcią wszystko ok? 

Opublikowano

Ludziki myślą, że Bungie zostało wykopane przez Microsofta xD

W dodatku teraz kiedy firma robi Destiny to dopiero przyznają, że to legendarna i zasłużona ekipa ale Halo nikogo xD

Kocham ten temat.

Opublikowano

Ale wy wiecie że Bungie to nie tylko Halo co nie ? Maja na swoim koncie więcej tytułów chociażby niedocenione Oni które debiutowało w tym samym roku co pierwsze Halo.

Opublikowano

Ale wy wiecie że Bungie to nie tylko Halo co nie ? Maja na swoim koncie więcej tytułów chociażby niedocenione Oni które debiutowało w tym samym roku co pierwsze Halo.

Oczywiście ta gra była na ps2, a na xboxie nie. Jesteście niemożliwi :D :D :D xDDD

Opublikowano

Ta, Mendrek nie raz wspominał że Bungie się pokłóciło, tak się pokłóciło że po rozstaniu w 2007 jeszcze 2 gry zrobili dla MS.

Tajemnicą poliszynela było w poprzedniej generacji, że Bungie z MS z biegiem czasu robiło się co raz mniej po drodze, zwłaszcza w kwestii polityki. Rozmienanie marki Halo na drobne (pamiętne decyzje o Halo Wars i bzdetnym Halo na komórki), oraz presja na klepanie kolejnego Halo (ten easter egg o Destiny w OODST nie był przypadkowy IMO, Bungie myślało o tym wtedy, ale pewnie MS nie zezwalał) sprawiły, że w desperacji Bungie wolało już nawet Acti, niż MS. Może dzięki temu rozwiną skrzydła i nie będziemy już musieli strzelać motocyklistą do krasnali ;)

Opublikowano

Tak, to jedna z najlepiej zapowiadających się gier na ten rok.

To po co dyskutować o wersji na PS4 i jeszcze kupować konsolę dla tej gry, skoro na Iksie liczba graczy jest ogromna i będzie z kim grać w to cudo? Poza tym Bungie architekturę X360 ma obcykaną, to o wersję na PS3 powinni się klapki martwić.

Opublikowano

Rozmienianie na drobne XD Pewnie dlatego fani Halo od lat liczą na sequel świetnego Halo Wars XD

Opublikowano

Ta, Mendrek nie raz wspominał że Bungie się pokłóciło, tak się pokłóciło że po rozstaniu w 2007 jeszcze 2 gry zrobili dla MS.

Tajemnicą poliszynela było w poprzedniej generacji, że Bungie z MS z biegiem czasu robiło się co raz mniej po drodze, zwłaszcza w kwestii polityki. Rozmienanie marki Halo na drobne (pamiętne decyzje o Halo Wars i bzdetnego Halo na komórki), oraz presja na klepanie kolejnego Halo (ten easter egg w OODST nie był przypadkowy IMO) sprawiły, że w desperacji Bungie wolało już nawet Acti, niż MS. Może dzięki temu rozwiną skrzydła i nie będziemy już musieli strzelać motocyklistą do krasnali ;)

Ale Ty mnie w(pipi)iasz dzisiaj. Master Chief to legenda, handluj z tym

Przewiń na 2:12 i powiedz, że to nie legendary icon.

Opublikowano

Mendrek

Ziomuś, jak obczaiłem Twoją listę giereczek, to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Suteq Cie idealnie skwitował- jednoplatformowiec. Bukkake na sony, a Ty nie ograłeś jednego z najmocniejszych exów- TLOU. 

Możliwe, że synchro coś, bo ja nie synchronizowałem i nie mam calaczka w Journey- taka technologia ten psonline. 

Ale wracając do Twojej listy giereczek, to radzę Tobie odpuścić konsole, kupić 7 calowego tableta Nexusa i ogrywać Falppybird itp tytuły. Będziesz zachwycony! 

Opublikowano

Mnie po prostu mocno drażni takie jechanie z urzędu po Halo. Tym bardziej u ludzi, którzy grę znają jedynie z YT lub dawnej prasy. 

Opublikowano

Widzisz, ciebie drażni, a te błazny się do twojego rozdrażnienia masturbują.

Opublikowano

Miło, że mogłem kogoś uszczęśliwić swoim rage. Dobra, koniec fanbojstwa z mojej strony na dziś. Jeszcze co niektórzy pomyślą, że jestem po stronie M$. Zawsze PlayStation w mym sercu i Nintendo. Ale do Halo 2 mam respekt - end of story.

Opublikowano

Mendrek

Ziomuś, jak obczaiłem Twoją listę giereczek, to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Suteq Cie idealnie skwitował- jednoplatformowiec. Bukkake na sony, a Ty nie ograłeś jednego z najmocniejszych exów- TLOU. 

Możliwe, że synchro coś, bo ja nie synchronizowałem i nie mam calaczka w Journey- taka technologia ten psonline. 

Ale wracając do Twojej listy giereczek, to radzę Tobie odpuścić konsole, kupić 7 calowego tableta Nexusa i ogrywać Falppybird itp tytuły. Będziesz zachwycony! 

Uhm. Nie wiem co napisać. Może tak:

http://psnprofiles.com/trophies/1989-The-Last-of-Us/ComaPL

133 gry, większość hity, 14 poziom trofeów, a Ty mi wyjeżdżasz żem jakiś casual co na konsoli NIntendo tablecie powinienem grywać. Albo kliknąłeś w zły PSN ID, albo znowu się skompromitowałeś. Podwójnie, skoro nawet nie wiesz jak synchronizować trofea i jak to działa.

Co do Halo, to ja tylko przywracam równowagę deprecjonując wynoszenie tego uniwersum na piedestały. Może nawet nie równowagę, tylko powagę ;)

Opublikowano

Synchronizacja osiągnięć olo 

X360 wszystko robi sam  :sorcerer:

Opublikowano

@Mendrek: Spoko, tylko najpierw przejdź i oceń na trzeźwo zanim zabierzesz się do przywracania równowagi w galaktyce. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

133 gry, większość z plusa,

Teraz jest ok.

Opublikowano

Luck: moje PS3 też, nawet w nocy cichutko włącza się (o dziwo bez tego je*anego piknięcia, czyli jednak da się!), ściąga łatki, synchronizuje, dorabia np. animowane ikonki w ściągniętych filmach, i parę innych fajnych rzeczy na które szkoda czasu za dnia. 

Nemesis: grałem, na tyle żeby stwierdzić że to nie gra dla mnie, za to fabułę sobie przeczytałem, i do dziś mam bekę jak sobie przypominam parę rzeczy, ale największa beka jest z tych co to wszystko biorą na poważnie :)

ragus: gry z Plusa to też hity, a faktycznie trudno za comiesięczną ich dokładaną ilością nadążyć. Na siłę zresztą nie będę kupował 3-4 tytułów mięsięcznie, by jakiś mój hejter co mnie ponoć ignoruje, nie mógł napisać że większość gier z Plusa. Jakby to jakieś zło było, lol ;)

Opublikowano

Hejter? Jaki hejter xD. Ty mnie po prostu brzydzisz, a dlaczego, to już było opisywane ;)

Opublikowano

Nemesis: grałem na youtube, na tyle żeby stwierdzić że to nie gra dla mnie, za to fabułę sobie przeczytałem, i do dziś mam bekę jak sobie przypominam parę rzeczy, ale największa beka jest z tych co to wszystko biorą na poważnie :)

teraz jest ok

Opublikowano

Gdy mainstreamowe media zajmują się grami wideo nie mając o nich zielonego pojęcia, trzeba być przygotowanym na niezłe kwiatki. Chilijska gazeta Las Ultimas Noticies korzystając z ostatniego wykopania kartridży z grą E.T przez Microsoft, postanowiła przygotować zestawienie 10 najgorszych gier. Złapcie się krzesła.

To co zobaczycie poniżej w niektórych przypadkach przekracza granice absurdu i nawet nie mam pojęcia jak mam to skomentować. Zresztą, spójrzcie sami.

1. ET (Atari - 1982)
  2. Pac Man (Atari - 1982)
  3. Desert Bus (Sega - 1995)
  4. Grim Fandango (LucasArts - 1998)
  5. Shenmue (Sega - 1999)
  6. Daikatana (Eidos - 2000)
  7. Big Rigs: Over the Road Racing (Stellas Stone - 2003)
  8. Psychonauts (Double Fine - 2005)
  9. Okami (Clover Studio - 2006)
  10. Duke Nukem Forever (Gearbox - 2011)

http://www.pssite.com/news-32825-10_najgorszych_gier_okiem_chilijskich__ekspertow_.html

1362429919402.gif

Opublikowano

Luck: moje PS3 też, nawet w nocy cichutko włącza się (o dziwo bez tego je*anego piknięcia, czyli jednak da się!), ściąga łatki, synchronizuje, dorabia np. animowane ikonki w ściągniętych filmach, i parę innych fajnych rzeczy na które szkoda czasu za dnia.

Tylko że m.in. ta przyjemność kosztuje prawie 200 zł rocznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.