Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Byla juz beka z sony i ms, ze MK8 bedzie 1080/60 w splicie?

W SPLICIE (pipi)A

Opublikowano

@Figaro - Czy ja tam widzę logo PS? Oddaj swoją legitymację Entuzjasty PlayStation ty nintendofagu ty :/

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Figaro, ta sygnatura :confused:. Naprawdę?

co z nią?

Czezky, była, ale każdy po cichutku zignorował.

Opublikowano

Teksty o sraniu, spermie, gwałceniu, dildach i innych tego sprawach to dno i metr mułu nawet w tak "niskim" temacie, jakim jest console wars. Wstawianie sobie czegoś takiego do sygnatury? Do sygnatury to idola można sobie wstawić, a nie się wozić po całym forum z gadką o sra,ce. Podoba się to chyba tylko najniższej klasie.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

W SPLICIE (pipi)A

15mlhjd.gif

Opublikowano

Teksty o sraniu, spermie, gwałceniu, dildach i innych tego sprawach to dno i metr mułu nawet w tak "niskim" temacie, jakim jest console wars. Wstawianie sobie czegoś takiego do sygnatury? Do sygnatury to idola można sobie wstawić, a nie się wozić po całym forum z gadką o sra,ce. Podoba się to chyba tylko najniższej klasie.

oj, już no, to jest śmieszne z innych powodów

ANYWAY, KICKSTARTER AMPLITUDE OD HARMONIXA

https://www.kickstarter.com/projects/harmonix/amplitude

Opublikowano

W SPLICIE (pipi)A

każdy udaje ze nie ma tematu, ALE PRZECIE TRAILSY WE CZTERY W 1080p NA PS 4

Opublikowano

ANYWAY, KICKSTARTER AMPLITUDE OD HARMONIXA

apropo Harmonix, w poniedzialek  dzisiaj bedzie jakis announcement

29EVwBP.jpg

bardzo ciekaw, czekam na kolejny przelom od nich, od kiedy gh i rb sie polozylo do grobu to nic ciekawego sie w temacie nie dziala (rocksmith raczej ciekawostka)

Edytowane przez erix

Opublikowano

@ Erix

Rocksmith to nie żadna ciekawostka, a istna rewelacja. Znajomy z myślą o nim kupił i podłączył do ps3 prawdziwe wiosło za 7 stówek. Ponadto dzięki specjalnemu poradnikowi, można bez problemowo dostrajać ją pod każdy utwór. Do tego dochodzi sekcja freestyle z sekwencją rytmiczną dostosowywującą się pod nasze jammowanie. To praktycznie nie gra, a profesjonalne narzędzie do gry na gitarze elektrycznej.

Opublikowano

Aha ta zapowiedz to ten kickstarter xD mea culpa , nie przyjrzalem sie temu , spodziewalem sie solidnej zapowiedzi a nie crowd fundingu

troche zawod , rozmarzylem sie juz o czyms nowym pokroju GH / RB

Edytowane przez erix

Opublikowano

beka że zapowiedzieli tylko wersje na ps3 i ps4. nawet devowie już zapominają o xboxie :(

Opublikowano

(pipi)a kupiłem po 4 latach od sprzedaży znowu xkloca, żeby ograc girsy oraz halo i już zapomniałem jak bardzo trzeszczący, tandetny i głośny jest ten sprzęt

xbox stojący obok mojego PS3 80GB prezentuje się i zachowuje przy nim jak obsmarkany rumun na stadionie dziesięciolecia sprzedający race, gacie, oryginalne podróbki najnowszej mudnialowej piłki i wpjerdalający kiełbase z psa z tortexem

babci do pokoju nie wpuszczam

Opublikowano

beka że zapowiedzieli tylko wersje na ps3 i ps4. nawet devowie już zapominają o xboxie :(

To pewnie dlatego, że Amplitude należy do Sony i pozwolili im ją zrobić jak sobie sami kasę uzbierają :teehee:

Opublikowano

W SPLICIE (pipi)A

zagrasz ze swoim chuopakiem!

1/10

Opublikowano

(pipi)a kupiłem po 4 latach od sprzedaży znowu xkloca, żeby ograc girsy oraz halo i już zapomniałem jak bardzo trzeszczący, tandetny i głośny jest ten sprzęt

xbox stojący obok mojego PS3 80GB prezentuje się i zachowuje przy nim jak obsmarkany rumun na stadionie dziesięciolecia sprzedający race, gacie, oryginalne podróbki najnowszej mudnialowej piłki i wpjerdalający kiełbase z psa z tortexem

babci do pokoju nie wpuszczam

no jak kupiłeś jakiegoś osr.anego premium to się nie dzwi, tylko slim 250gb albo elite

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.