Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nintendo niedlugo padnie...

pokemon-omega-ruby-alpha-sapphire-main-1

what-happens-in-media-planning-avon-the-

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Zeratul ciśnie z Was bekę, a część odbiera to mega poważnie. Tak czytam jego posty od kilkudziesięciu stron i to trolling najwyższej klasy.

Chyba najniższej.
Opublikowano

Zeratul ciśnie z Was bekę, a część odbiera to mega poważnie. Tak czytam jego posty od kilkudziesięciu stron i to trolling najwyższej klasy.

To jest ktoś, kto do CW podchodzi poważnie?

Opublikowano

Jak to jest dla Ciebie troling z klasa, to ja dziekuje...
Niestety, po odejsciu Czezkyego i paru jego zonierzy do innego obozu Microsyfu totalnie nie ma kto bronic, stad i poziom w CW spadl. Niektorzy sie staraja, ale po ich postach ma sie wrazenie, ze albo konczyli studia w US and A i maja probleny nawet z czytaniem, albo sa po paru klasach szkoly sredniej, nawet Tortex nie daje sobie tak rady, ze musi kasowac statusy innych i wysylac PMki do byłych kolegow, by mu reputacji na forum nie psuli. Szkoda mi Xbotow....

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tu kazdy traktuje ten temat serio, do momentu az ktos komus udowodni ze nie ma w czyms racji, i wtedy mowi sie "ja was tylko troluje"

Opublikowano

Jak to jest dla Ciebie troling z klasa, to ja dziekuje...

Niestety, po odejsciu Czezkyego i paru jego zonierzy do innego obozu Microsyfu totalnie nie ma kto bronic, stad i poziom w CW spadl. Niektorzy sie staraja, ale po ich postach ma sie wrazenie, ze albo konczyli studia w US and A i maja probleny nawet z czutaniem, albo sa po paru klasach podstawowki, nawet Tortex nie daje sobie tak juz rady, ze kasuje statusy innych. Czasami szkoda mi Xbotow....

Mowisz easye ze dalej nie podsumowales wynikow sony z epoki PS3?

Opublikowano

Microsoft monopolista na rynku konsol. Chyba wy mózgi nie zdajecie sobie sprawy jakie czasy by nastały.

A myślisz, że gdyby Sony miało monopol, to by była sielanka?
Nie narzekalem za czasów PSX i PS2.
Opublikowano

Hegemonia Sony jak za czasów PS2 byłaby ok, ale w świecie bez Nintendo pozostałby już tylko finałowy QTE z użyciem żyletki.

Opublikowano

Mistrzowa fizyka w tym byla.

Chce remaster!

O kuerwa, to był jeden z najlepszych platformerów z kanapową kooperacją na nesie. To takiego skilla miało się za dzieciaka? O.o
Opublikowano

Śmieszna, blacharska propaganda. Ty sobie lepiej popatrz na odbicia w kałużach na blasze - to jest dopiero (pipi) w twarz :lol: Tyle spuszczania się nad blaszanym mesjaszem, już pewnie ze dwa tytany w SLI czekają, a gra wygląda prawie identycznie, jak na konsoli - na dodatek ze trzy klasy gorzej od DriveClub.

Propagande to siejesz ty.

Heh Irasku ja w te odbicia w kałużach patrze u siebie w grze a nie na screenach. Wszystko z nimi w porządku.

No i to nie jest żaden "blaszany mesjasz" tylko multiplatforma która najlepiej wygląda na PC. Nie wiem co ma oznaczać to sformułowanie "prawie identycznie" bo te elementy grafiki o których pisałem w poprzednim poscie są faktem a nie wymysłem.

A co do DriveCluba to zobaczymy po premierze bo te ostatnio wrzucane screeny były w rozdzielczości 8000x4500. A może jeszcze wcześniejsze gameplaye były z PC jak w przypadku Forzy  :whistling:

Odpal Project C.A.R.S w takich detalach jak na PS4 na blaszce za 1699 złotych... dziekuje, dobranoc, możesz iść dalej wcierać nektar w swojego GTX'a 780, mam nadzieje, że na owej karcie także kotlety smażysz Niedzielne. Nadkonsola mesjasz, PC ścierwo, o Xbonie nie mowie, bo nie wolno kopać leżącego. P Cars będzie w qHD w Low/medium. badum-tss

Opublikowano

Jeszcze przez parędziesiąt ostatnich stron probuja wszystkim wmowic, ze One, ma tyle za(pipi)istych gier, ze można przebierać bez końca!
A później się okazuje ze jeden z najbardziej nerwowy kupil nowego Xboxa 

"dla kaprysu"

Hav3n jest tak zadowolony z nextgena, ze dopiero po odpaleniu 360tki wrocil mu zapal do gry.

Dostalem dzisiaj rano x360 I moc do grania powrocila :D Mam tyle zaleglosci ze az wstyd sie przyznac..za 2 tyg urlop w Polsce I wracam jeszcze bardziej naladowany, pewnie zadnego z next genow nie odpale do premiery Destiny :D

Kermit już zalozyl temat:

[K] 360
Obojętnie jaki, sprawny z kablami i padem - najlepiej Wrocław.

Profesor ekonomii z USA spedza 2 razy wiecej czasu przy hejtowanych (i gorszych multiplatformach) jak BF (40h w samym multi :ninja:) MGS niż przy niektorych swoich exach.

Taki los zgotowal im MS... :confused:

(niech jeszcze potwierdza Destiny w 720 i rwącym frameratem i nawet E3 nie musze ogladac)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Naszła mnie dzisiaj myśl czy przypadkiem ( o ile to w ogóle możliwe ) Nintendo w ramach ratowania sytuacji WiiU mogło by wypuścić ( podobnie jak w przypadku 3DS -> 2DS) tańszą budżetową wersję konsoli pozbawionej tabletopada z samym klasycznym padem do gry. 

Opublikowano

Jeszcze przez parędziesiąt ostatnich stron probuja wszystkim wmowic, ze One, ma tyle za(pipi)istych gier, ze można przebierać bez końca!

A później się okazuje ze jeden z najbardziej nerwowy kupil nowego Xboxa 

"dla kaprysu"

Hav3n jest tak zadowolony z nextgena, ze dopiero po odpaleniu 360tki wrocil mu zapal do gry.

Dostalem dzisiaj rano x360 I moc do grania powrocila :D Mam tyle zaleglosci ze az wstyd sie przyznac..za 2 tyg urlop w Polsce I wracam jeszcze bardziej naladowany, pewnie zadnego z next genow nie odpale do premiery Destiny :D

Kermit już zalozyl temat:

[K] 360

Obojętnie jaki, sprawny z kablami i padem - najlepiej Wrocław.

Profesor ekonomii z USA spedza 2 razy wiecej czasu przy hejtowanych (i gorszych multiplatformach) jak BF (40h w samym multi :ninja:) MGS niż przy niektorych swoich exach.

Taki los zgotowal im MS... :confused:

(niech jeszcze potwierdza Destiny w 720 i rwącym frameratem i nawet E3 nie musze ogladac)

Tak dla twojej wiadomosci mam PS4 od premiery i Nadkonsola tez nie przywrocila mi radosci do grania, zrobila to dopiero poczciwa 360 <3

A juz za jakis czas na moim Xbonie odbale Sunset, jak wy bedziecie sie po raz drugi macac po kroczu przy niepelnoletniej Ellie, tym razem w 1080p.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Odpal Project C.A.R.S w takich detalach jak na PS4 na blaszce za 1699 złotych... dziekuje, dobranoc, możesz iść dalej wcierać nektar w swojego GTX'a 780, mam nadzieje, że na owej karcie także kotlety smażysz Niedzielne. Nadkonsola mesjasz, PC ścierwo, o Xbonie nie mowie, bo nie wolno kopać leżącego. P Cars będzie w qHD w Low/medium. badum-tss

Uważasz że to nie możliwe co ? Na Radeonie 7850 byś to uciągnął. Przykro mi stary, to jeszcze nie jest czas kiedy "optymalizacja" daje takiego boosta konsolom.

Ta 780 z newsa DualshockerZ to też dobra beka. Goście rzucili randomową drogą kartą nie mając nawet pojęcia jak ta gra chodzi. Niezoptymalizowana Alpha na ultra + nagrywanie zjadające naprawdę dużo zasobów chodziło w 30 lub klatkach lub wyżej rok temu jak robiłem podsyłany przeze mnie wcześniej filmik. Obecnie alpha działa lepiej choć zdarzają się niestabilne buildy.

Śmieszne jak klapki czują się urażone tym, że ich wersja CARS wygląda jedynie trochę lepiej od Forzy 5. Zaczyna sie szukanie argumentów tam gdzie ich nie ma, okłamywanie samego siebie że nie widać różnicy, że to wina screenów robionych przez share button a screeny z PC na pewno były robione na komputerach za 5 tysięcy.

Jakie to smutne.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

UberAdi, inaczej - masz 1699 zł do wydania na sprzęt, na którym pograsz w Project Cars. Co kupujesz?

Opublikowano

Nintendo niedlugo padnie...

pokemon-omega-ruby-alpha-sapphire-main-1

what-happens-in-media-planning-avon-the-

z 10 baniek pewnie zejdzie minimum, na wiiu to mogli wydac
Opublikowano

UberAdi, inaczej - masz 1699 zł do wydania na sprzęt, na którym pograsz w Project Cars. Co kupujesz?

Ja bym kupił PCta bo konsol nie ma po co kupować w tej chwili, może w przyszłym roku. Do CARSów w pakiecie dostaniesz darmowe skórki od community i jakieś mody pewnie.

Adi jedno jest pewne Cars i tak wyglada za(pipi)iscie jak na ps4

No ja nie mówie, że nie. Pisałem kilka stron temu, że jest w porządku jak na PS4. Ale tutaj niektórych mocno piecze to, że na PC coś wygląda lepiej.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Beka z xbotów, Spencer w nowej roli od 2 miesięcy (jak nie mniej) i na pewno zrobi zmiany już na E3 :) :)

Opublikowano

Ja bym kupił PCta bo konsol nie ma po co kupować w tej chwili, może w przyszłym roku. Do CARSów w pakiecie dostaniesz darmowe skórki od community i jakieś mody pewnie.

A złożyłbyś tak na szybko nam tutaj zestaw za 1699 złotych do CARS? Tak wiesz, żebym grał przynajmniej w oprawie takiej jak na ps4.

Opublikowano

Beka z xbotów, Spencer w nowej roli od 2 miesięcy (jak nie mniej) i na pewno zrobi zmiany już na E3 :) :)

Beka z Figaro ktory nie widzi zmian w dywizji xboksa od czasu odejscia Mattrick'a. 

Najlepszym dowodem na zmiany jest wylozenie kasy dla Respawn na TF na jesien by gra wyszla w terminie. 

Opublikowano

Figaro masz racje. Naprawde. Spencer mial za malo czasu aby na szybko zrobic jakies nowe hiciory czy zalozyc nowe studia 1st party. A to tylko oznacza ze wszystkie gry ktore beda pokazane na E3 byly juz robione za pana od Kinecta I TVTVTV. A za Spencera powinno byc juz tylko lepiej.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.