Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jedynka ma nie tylko dziś słabą grafikę, ale także okropną mechanikę gunplayu, poprawioną przy cz.2. Jej kontynuacje wciąż wyglądają świetnie i zniosą czas, t.j. robią to Metal Geary 2&3, czy RE4.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

W Uncharted 2 i 3 nie da się grać tydzień po pierwszym przejściu - taki urok oskryptowanych do bólu gier.

Opublikowano

A bedzie w tym roku?

Opublikowano

Az dziwie sie, ze jeszcze nie ma tutaj shitstormu z powodu Drajw Klabu. Placisz za plusa, placisz 50$ za upgrade z dema do pelnej wersji i jako konczy sie subskrypcja to nie mozesz grac ... Genialne.

Opublikowano

Az dziwie sie, ze jeszcze nie ma tutaj shitstormu z powodu Drajw Klabu. Placisz za plusa, placisz 50$ za upgrade z dema do pelnej wersji i jako konczy sie subskrypcja to nie mozesz grac ... Genialne.

Nie wiem po co shitstorm. Grasz w demko na Plusie, a jak chcesz resztę, to kupujesz po prostu normalną grę na płycie :)

Opublikowano

Nie moze byc hejtu na gry Sony w kraju Uwielbienia Playstation  :ninja:

Opublikowano

Nie wiem po co shitstorm. Grasz w demko na Plusie, a jak chcesz resztę, to kupujesz po prostu normalną grę na płycie  :)

Czyli rozumiem, ze jezeli ten wariant przejdzie bedziesz sie cieszyl, jak w przyszlosci znizki na gre dla posiadaczy plusa beda oznaczaly, ze po wygasnieciu subskrypcji w nie nie pograsz. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie wiem po co shitstorm. Grasz w demko na Plusie, a jak chcesz resztę, to kupujesz po prostu normalną grę na płycie :)

No nie wiem, może o to, że Sony chce żerować na tych co nie doczytają drobnego druku i zapłacą pełną cenę za grę, którą będą mieli wypożyczoną?

Opublikowano

easye- e ziomku za czasów 360 i girsów online  :yes:

Widzę, że boli Ciebie fakt kupna zachcianki. 

Wytłumaczę 3 raz. 

Nie kupiłem tego dla gier, bo to co jest na XO, mógłbym ograć na PC. Fanem ścigałek nie jestem żeby wydać 2k na FM5. Powiew świeżości jaki dał mi Xbox, masa funu z 360, pozwolił mi w ciemno kupić ich nową konsole zaraz po premierze. 

Cała filozofia. 

Pisząc inaczej- CHCIAŁEM POSIADAĆ nowego Xboxa.  Nic więcej. 

BTW 

Nerwowy jestem?  :ninja:  Jak będzie coś dobrego, to za trochę ponad tysiąc dokupię pod koniec roku PS4, więc nie ma problemu i motywu żebym był nerwowy  :banana:

Opublikowano

beka

biedna konsola, męczona za dnia chuyowymi grami jak killzone musi odreagować i się zrzygać w nocu po cichaczu

tymczasem xbox one o dziwo nie wypluwa płyt w nocy!

Xbone to nawet gier nie odpala. Podobno pomaga wymiana telewizora na HD-Ready.

https://www.youtube.com/watch?v=1D9qvW3okXc&app=desktop

Lol ogarnijcie komentarze pod filmikiem, beke z podkonsoli mam na cały wieczór :D

Opublikowano

Wystarczy poczytac jakie cyrki sie dzieja ludziom po uptade 1.70, dobra porcja beki z RemasterStation 4.

Opublikowano

Może dla odmiany idź poczytaj, jak na szrocie 1 ludzi z gier wywala, bo konsola nie opróżnia pamięci.

I darujcie sobie zaśmiecanie tematu randomowymi filmikami z usterkami PS4, bo robicie burdel, a i tu byście przegrali.

d0add561694cea9d39f45efb8abc0c44.png

4235d5717822213b40b19f54e64b15d8.png

Opublikowano

Dodajmy jeszcze że konsoli MS sprzedało się prawie dwa razy mniej, czyli dwa razy więcej usterek oznacza że Xbone jest 4 razy bardziej awaryjny niż PS4. I wyciągając sprawę awaryjności boty znowu ukręciły bat na własną dupę :thumbsup:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Logikę zaliczaliście chyba na Wyższej Szkole Robienia Hałasu.

Opublikowano

Ynteligencja gra na tej nadkonsoli? 

Pod hasło XO Fail zaliczają się filmy z E3 2012 gdzie MS failował- filmik 10 str wcześniej  :teehee:

Wpiszmy XO RED LIGHT OF DEAD

Wpiszmy PS4 BLUE LIGHT OF DEAD 

:whistling:

Opublikowano

Może dla odmiany idź poczytaj, jak na szrocie 1 ludzi z gier wywala, bo konsola nie opróżnia pamięci.

I darujcie sobie zaśmiecanie tematu randomowymi filmikami z usterkami PS4, bo robicie burdel, a i tu byście przegrali.

d0add561694cea9d39f45efb8abc0c44.png

4235d5717822213b40b19f54e64b15d8.png

beka_z_irasa.jpg

You wanna play a little game?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie wiem po co shitstorm. Grasz w demko na Plusie, a jak chcesz resztę, to kupujesz po prostu normalną grę na płycie  :)

Czyli rozumiem, ze jezeli ten wariant przejdzie bedziesz sie cieszyl, jak w przyszlosci znizki na gre dla posiadaczy plusa beda oznaczaly, ze po wygasnieciu subskrypcji w nie nie pograsz. 

No masz rację, zakup powinien być na stałe. Albo nie na stałe, ale taniej.

Opublikowano

Tak 100zl na starcie za edycje, ktora dziala tylko w plusie i nie byloby problemu. Ogolnie PS+ dla osoby, ktora ma tylko PS4 jest strasznie slaby.

Opublikowano

A jak tam gwg na xbox one?

Opublikowano

Taki tam rodzynek z tematu o DriveClubie

55 tras to mało?

W Forza 5 jest podobna liczba tras i 4x więcej aut i był płacz, że demo. Nie wiem jak w takim razie nazwać DriveClub.

Forza Motorsport 5, jeden z tytułów startowych na konsolę Xbox One, oferuje 14 tras oraz 200 samochodów - dużo mniej niż 16 tras i 500 aut w poprzedniej odsłonie serii. Studio Turn 10 zapewnia, że zamierza skupić się na jakości, a nie ilości.

http://www.eurogamer.pl/articles/2013-11-06-dlaczego-forza-motorsport-5-oferuje-mniej-samochodow-i-tras-niz-forza-4

Opublikowano

Bo jest różnica pomiędzy torem a trasą. Forza 5 na starcie oferowała 14 torów, ale trasy są np. następujące:

- Top Gear East Circuit Reverse 
- Top Gear Full Circuit 
- Top Gear Outer Loop
- Top Gear Outer Loop Reverse 
- Top Gear West Circuit 
- Top Gear West Circuit Reverse

Póki co nie wiadomo czy DriveClub będzie posiadało 55 unikatowych torów, czy będą też jakieś miksy jak w GT i Forza.

Opublikowano

Obecnie wiadomo tylko tyle, że DC w przeciwieństwie do Forzy będzie posiadał next genową oprawę, ale z drugiej strony, nie wymagajmy za wiele od konsoli z kartą graficzną za 400zł.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.