Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Brak reakcji Blubera, który najbardziej się śmiał z rurek Delsina jednoznacznie pokazuje, jak WIELKA jest hipokryzja w tym temacie.

Inna sprawa, że gra zapowiada się miodnie :)

Edytowane przez Maciomaniak

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 682,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Sa rurki to i Maciomaniak sie obudzil  :teehee:

Opublikowano

No ba, pewnie :P

Ale moje przebudzenie to zasługa zbliżających się targów E3 i tego, że akurat na Sunset Overdrive i jakieś info o tej grze czekałem najbardziej ze wszystkich exów na Xbone'a (trailer mnie urzekł).

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Brak reakcji Blubera, który najbardziej się śmiał z rurek Delsina jednoznacznie pokazuje, jak WIELKA jest hipokryzja w tym temacie.

No co Ty nie powiesz? Jakie odkrycie jutro? Że w morzu jest woda?

Opublikowano

Witamy ponownie, może tym razem się nie złamiesz.

Opublikowano

No co Ty nie powiesz? Jakie odkrycie jutro? Że w morzu jest woda?

xD

Opublikowano

Dzis bedzie wieksze i wazniejsze wydarzenie a nie jakis pedau w rurkach w kolorach z nintendo.

Bedzie info o nowym Unrealu!

Okaze sie pewnie f2p/p2w do uruchomienia w przegladarce internetowej po zalogowaniu sie przez facebooka i zebraniun 100 likow :(

Opublikowano

No ba, pewnie :P

Ale moje przebudzenie to zasługa zbliżających się targów E3 i tego, że akurat na Sunset Overdrive i jakieś info o tej grze czekałem najbardziej ze wszystkich exów na Xbone'a (trailer mnie urzekł).

A Project Beast?! Jaranko czy za ciemno i straszno i bedziesz siemoczyl po nocach?

Opublikowano

Piękne :D Jeszcze raz obejrzałem i jeszcze bardziej się podjarałem. Niech jeszcze będzie robienie highscore'ów!

To co, bierzesz w dzień premiery czy 5 lat po?

Gdy będzie za 45 zł :)

Konsola czy gra?

Opublikowano

(...)

Jesli wiec taka osoba zmienia oboz, to dla niego takie remastery sa wrecz zbawienne i taka osoba nawet nie bedzie plakala na brak gier.

A trudno bylo doszukiwac sie takiego slashera jak GOW na X360, tak wciagajacej/ciekawej historii jak The Last of Us/ czy samograjow jak B2S.

Oczywiscie Havena to boli, bo z X360 to portuja The Walking Dead w ktorego jeszcze troche i bedziemy grali na wyswietlaczach zmywarki.

Nie boje sie pouczac ludzi bladzacych w tym temacie wiec:

PROTIP - remasterow nie trzeba kupować.

Dobra, idąc tym tropem to przestańcie narzekać na zalew FPSów, samograjów itd. w ogóle jakiekolwiek patologie w biznesie growym, przecież nie musisz kupować. Na next genach nie ma w co grać, a gracze dostają ploteczki lub zapowiedzi kolejnych remake'ów i mają cieszyć japę. Ja rozumiem, jak to jest ciekawostka, kropla w morzu hiciorów, ale nie, tutaj z TLOU, które wygląda i działa świetnie na konsoli docelowej, a na PS4 nie ma nawet pewności co do 1080p/60fps, robi się grubą zapowiedź i "w sumie miły prezent od ND". 

Jak najbardziej jestem zwolennikiem wstecznej kompatybilności z czasów PS2, no ale jak wiadomo, takich cudów już nie ma (nie wiem, jak tam WiiU). 

Zresztą, w świetle oferty PS Store na PS3 (starocie do ściągnięcia) i nadchodzącego PS Now to w ogóle nie ma o czym dyskutować. 

Opublikowano

Dlatego to żenua, a Sony przelewa czare goryczy.

Remakei Tomb Raidera czy ME to dranstwo, ale to zewnetrzne teamy i nie da sie ich kontrolowac, producent konsoli sie jednak kompromituje.

Jest Tlou, bedzie pewnie ten gow i beyond.

Opublikowano

Dlatego to żenua, a Sony przelewa czare goryczy.

Remakei Tomb Raidera czy ME to dranstwo, ale to zewnetrzne teamy i nie da sie ich kontrolowac, producent konsoli sie jednak kompromituje.

Jest Tlou, bedzie pewnie ten gow i beyond.

XDDDDDD

ED: boshe

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tyle jestes na forum i nie ogarniasz by nie cytować wypowiedzi bezposrednio nad twoja

Zwłaszcza by napisac xdddd. To dodaj jeszcze "boshe".

Edytowane przez Prawdziwek

Opublikowano

Tyle jestes na forum i nie ogarniasz by nie cytować wypowiedzi bezposrednio nad twoja

Zwłaszcza by napisac xdddd. To dodaj jeszcze "boshe".

Ty natomiast,  jesteś zbyt krótko by zrozumieć, że CW rządzi się swoimi prawami

#heheszki

Opublikowano

Ty natomiast,  jesteś zbyt krótko by zrozumieć, że CW rządzi się swoimi prawami

#heheszki

Dokładnie, zgadzam się z panem powyżej.

Opublikowano

Znaczy co:

1 piszemy jak trzynastolatki tj boshe xddddddd?

2 czy cytujemy wypowiedzinad soba i drabinki cytatów? Bo akurat mod pprosi by tak nie robic, a czyni tak nie dlatego, że jest pierd.olniety, tylko dla przejrzystosci.

Opublikowano

Kiedy zrozumiecie że problemem nie jest wydawanie remasterów, a żądanie 60$ za roczną gierkę?

A kto Ci kaze kupic ja w dniu premiery? Remastery beda tracic na wartosci 2x szybciej niz normalne edycje a wiesz po ile mozna kupic juz Titanfalla w folii?

129zł handluj z tym.

Opublikowano

To raz. Dwa, że to nie bolało gdy odnawiano Slye, Dextery czy Silent Hile- bo było sporo do grania, zresztą generacja zdychała.

Teraz wkurza to podwójnie. Nie ma wiele do grania, zasypuja nas za to indykami i remasterami.

Opublikowano

beczunia z tego infamous overdrive i emo w rurkach

Opublikowano

To ja sie smialem najbardziej z pedaua w rurkach a Bartlomiej ich bronil. Tylko nie pamietam czy w tym temacie.

Opublikowano

Kiedy zrozumiecie że problemem nie jest wydawanie remasterów, a żądanie 60$ za roczną gierkę?

A kto Ci kaze kupic ja w dniu premiery? Remastery beda tracic na wartosci 2x szybciej niz normalne edycje a wiesz po ile mozna kupic juz Titanfalla w folii?

129zł handluj z tym.

Co to ma do rzeczy? Jakby gra kosztowała na starcie 30$ to po miesiącu byłaby jeszcze tańsza.

Opublikowano

129zł handluj z tym.

Pokaż mi gdzie można kupić TF za 129zł w folii.

Opublikowano

129zł handluj z tym.

Pokaż mi gdzie można kupić TF za 129zł w folii.
Pomyłka, za 119zł

Zobacz ofertę: TITANFALL - FOLIA - Wyprzedaż! + 2 DNI GOLD! P-ń

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4185648050

139zł

Zobacz ofertę: TITANFALL NOWA FOLIA 24H

http://allegro.pl/showItem2.php?item=4187055555

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W nocy jakiś botek miał problem z youtube'em, a teraz allegro? Wyszukiwarka nie działa czy jak?

W tym momencie ktoś sprzedaje 10 sztuk po 118 z przesyłką. Po 129 jest wiele ofert.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.