Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wyraźnie zaznaczyłem, że przeciętny użytkownik ma jedną konsolę

Przestań to powtarzać jak mantrę - może i przeciętny xbot ma tylko X360 bo to jego pierwsza i jedyna konsola wokół której się zabetonował, ja mam dobrych kilka konsol zebranych przez lata + pc + smartfon, ale skoro ty miałeś zawsze tylko jedną konsole to nie dziwi mnie czemu jesteś fanbojem xboxa. Nie każdy jak ty się ogranicza do jednej konsoli i nie każdy klepie biedę tak, że musi sprzedawać stare buty jak kupuje nowe. Osobiście nie znam żadnego gracza co ma tylko jedną platformę do grania, więc twoja teoria przeciętnego użytkownika trochę odstaje od realiów.

Opublikowano

mam tylko ps4. Place 170zl za rok. Ile gier miesiecznie dostane?

mam tylko XO. Place 130zl za rok. Ile gier miesiecznie dostane?

Jakie KO? Nie wiem czy umiecie liczyć, ale 170-130zł = 40zł różnicy, równowartość tej darmówki z PS+, więc wychodzi na to samo.

Self KO.

"nie wiem czy umiecie liczyc", lol.

no dokładnie, self ko xD

Opublikowano

mazzeo aż dał bym ci plusa za to że miałeś jaja żeby przyznać się do błędu, ale jesteś obleśnym xbotem więc jednak plusa nie będzie, jednak masz wirtualnego pseudo plusa na zachęte, a teraz wracaj do matmy, sio sio

lekcje odrobione? nie trzeba sprawdzać? no to dobrze!

Opublikowano

Na ten moment obie są niewarte.

Opublikowano

A oficjalnie cenowo, to Xbox live Gold nie jest droższy od ps+?

Nie

Opublikowano

Jak ktoś nie ma jobla na punkcie zbieractwa plastiku, to PS+ jest po prostu obowiązkowe. Do ilu gier wracacie po ich ograniu? W ogóle kiedy macie czas na wracanie jak tyle wspaniałych gier nieustannie się pojawia? PS+ jest świetną usługą ale martwię się, że niedługo spełni się to, o czym mówił jeden z moich ziomków - oferta się zmieni na gorsze, bo przecież na PS4 PS+ jest obowiązkowe do grania MP a wieć SONY nie musi się jakoś specjalnie starać aby do tej usługi namawiać. Oby PS+ trzymało poziom po wsze czasy :)

Opublikowano

Przestań to powtarzać jak mantrę - może i przeciętny xbot ma tylko X360 bo to jego pierwsza i jedyna konsola wokół której się zabetonował, ja mam dobrych kilka konsol zebranych przez lata + pc + smartfon, ale skoro ty miałeś zawsze tylko jedną konsole to nie dziwi mnie czemu jesteś fanbojem xboxa. Nie każdy jak ty się ogranicza do jednej konsoli i nie każdy klepie biedę tak, że musi sprzedawać stare buty jak kupuje nowe. Osobiście nie znam żadnego gracza co ma tylko jedną platformę do grania, więc twoja teoria przeciętnego użytkownika trochę odstaje od realiów.

Po pierwsze nie rozumiesz kim jest przeciętny użytkownik o którym pisałem, to jest typowy gracz, który gra w gry, ale ma wywalone na rozdzielczości, wojenki itp,, ale widzę, że skoro Ty masz wszystkie platformy to oczywiście KAŻDY tak ma, prawda? :X Po drugie nie jestem fanbojem xboxa, nawet nie wiem skąd to wziąłeś, ale masz jakiś ból dupy zwłaszcza, że wielokrotnie podkreślałem, że zdecydowanie bardziej przekonują mnie gry na np. PS3 niż X360. Po trzecie o sprzedawaniu konsoli nie znaczy to, że ktoś jest biedny tylko zwyczajnie może nie lubi trzymać sprzętu, którego nie będzie używał, pomyślałeś o tym? Oczywiście nie. Po czwarte pisałem o 3 konsolach PS, a nie ogólnie platformach do grania. Po piąte nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Pozdrawiam

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak coś wymyślę to dopiszę.

Opublikowano

Na pewno dużo osób wchodzi tu dla rozrywki w tym ja ale jak ktoś wdaje się w dyskusję z sutkiem, hav3nem czy Irasem to już nie jest śmieszne. Wzywam do porządku panowie.

Opublikowano

(pipi)a i pisze to przydupas YETI-ego. :whistling:

I tak samo jak Twój pan nie chodziłeś na język polski. :(

Skisłem.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

(pipi)a i pisze to przydupas YETI-ego. :whistling:

I tak samo jak Twój pan nie chodziłeś na język polski. :(

Skisłem.

0173_rkfe7.gif

Edytowane przez Stunik

Opublikowano
o sprzedawaniu konsoli nie znaczy to, że ktoś jest biedny tylko zwyczajnie może nie lubi trzymać sprzętu

ja nie mam jakiejś podniety z trzymania sprzętu ale mimo to nadal mam PSX, PS2 i PSP mimo że ich nie używam od dawna (chociaz w przypadku psp może jeszcze coś ogram), nie mam takiej spiny finansowej żeby wszystko sprzedawać, czasem nawet fajnie jest wyjąć z szafy ps2 i podpiąć stary telewizor CTR trzymany na strychu i ograć jakąś gierke (a na ps2 za(pipi)istych gier było niesamowicie dużo), fajnie jest też czasem wyjąć z szafy orginalną gre z psx na czarnej płycie i wsadzić do ps3 i zobaczyć "oo to działa" :D

Opublikowano

Wolfenstein: The New Order z kampanią na 15-20 godzin, przy 1080p/60FPS na PS4 i Xboxa One ;)

Bardzo fajnie, bo to jedna z tych gier, którą traktuję mocno z przymrużeniem oka, a jednocześnie po playteście na Gamezilli i w PSXE - koniecznie chce zagrać. Grafika schodzi na dalszy plan, podobno gameplay wkręca.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano
Wolfenstein: The New Order z kampanią na 15-20 godzin, przy 1080p/60FPS na PS4 i Xboxa One ;)

Na Xbox One nie wiadomo czy 1080 hihihih.

ale fakt, gra wygląda świetnie, z tym gameplayem z lat 90tych

Opublikowano

Bethesda tym razem potwierdziła, że Xbox One też dostanie 1080p/60FPS :P

No kurcze, takie obrazki są mega miodne:

201308031222112.jpg

Zapowiada się za(pipi)iście, aż chyba zaraz złożę pre-order, szkoda że premiera dopiero w maju. Ten fragment z Gry-Online też mocno zachęcający:

Wątpliwości nie mam odnośnie systemu walki, który jest fenomenalnie zwariowany, zręcznościowy i radosny. MachineGames łączy w nim cechy szybkich strzelanek pierwszoosobowych, głęboko zakorzenionych w klasyce, ale jednocześnie mających odwagę pokazać coś nowego. Grając w ten krótki fragment, miałem wiele skojarzeń z legendami z lat 90.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Bethesda tym razem potwierdziła, że Xbox One też dostanie 1080p/60FPS :P

No kurcze, takie obrazki są mega miodne:

201308031222112.jpg

Zapowiada się za(pipi)iście, aż chyba zaraz złożę pre-order, szkoda że premiera dopiero w maju.

Ciekawe jakim kosztem to 1080p
Opublikowano

Gra nie wygląda powalająco, więc tutaj Xbone może liczyć na płynną rozgrywkę w jakości wersji na PS4 myślę ;)

Tym bardziej szkoda, że Thiefa tak dokumentnie spartolono.

Opublikowano

Nie chce zapeszac, ale gunplay prezentuje sie wyjatkowo miodnie w tym nowym Wolfie, dodatkowo ponoc nieliowe mapy bez glupich szczalek czy podpowiedzi, brak autoregeneracji zdrowia i kampania na 15-20 godzin - to moze byc czarny kon.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.