Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kilka dni temu ogłoszono wersję bez Kinecta, w tym przeceny na niektóre gry na wyłączność (Ryse czy Forza taniej do 75%). Konsola kosztuje (już oficjalnie) $399 bez kamery. Tylko nie kojarzę, ale ma być dostępna chyba w pierwszym dniu targów E3 w takiej "edycji".

399 dolców? (pipi)a, na nasze to wychodzi tylko jakieś 1200-1300 zł? Niemożliwe aby na polską premierę Xbox One kosztował tylko tyle. Jeśli polski oddział sprowadzi na ten czas tylko zestawy z Kinectem to osobiście do nich pojadę i zayebę.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Najważniejsze aby była sugerowana w całym kraju - a nie jak na premierę PS4 - brak.

Opublikowano

Najważniejsze aby była sugerowana w całym kraju - a nie jak na premierę PS4 - brak.

Spokojnie, nikt tego nie kupuje, magazynach wciaz sa day one edition xboxa one, wiec w cenie 1699zl takiej samej jak. PS4 bedzke tez i w PL dostepna.
Opublikowano

Nemesis: Rare zatrudnia ok. 200 osób, a zwolnili <20. Ich koledzy pewnie nawet się nie zorientują, że kogoś brakuje ;)

Opublikowano

Tego się obawiam

Spokojnie, nikt tego nie kupuje, magazynach wciaz sa day one edition xboxa one, wiec w cenie 1699zl takiej samej jak. PS4 bedzke tez i w PL dostepna.

Tego się właśnie trochę obawiam. M$ na resztę rynków powysyła zalegające w magazynach zestawy Day One za bajońską kasę.

Opublikowano

Tego się obawiam

Tego się właśnie trochę obawiam. M$ na resztę rynków powysyła zalegające w magazynach zestawy Day One za bajońską kasę.

Przecież mówili, że wersje bez Kinecta będą dostępne na wszystkich nowych rynkach w dniu premiery ;)

Opublikowano

Pewnie w ograniczonym nakładzie, żeby udało się opylić jak najwięcej Kinectów. Ostatnio widzę sporo reklam Xboxa 360 w TV i nie wiem czy ludzie na premierę X1 nie będą mylnie sądzić, że ten sam Kinect będzie współpracował z nowym X'em. Polski oddział M$ musi dobrze to rozegrać.

Opublikowano

Kilka dni temu ogłoszono wersję bez Kinecta, w tym przeceny na niektóre gry na wyłączność (Ryse czy Forza taniej do 75%). Konsola kosztuje (już oficjalnie) $399 bez kamery. Tylko nie kojarzę, ale ma być dostępna chyba w pierwszym dniu targów E3 w takiej "edycji".

399 dolców? (pipi)a, na nasze to wychodzi tylko jakieś 1200-1300 zł? Niemożliwe aby na polską premierę Xbox One kosztował tylko tyle. Jeśli polski oddział sprowadzi na ten czas tylko zestawy z Kinectem to osobiście do nich pojadę i zayebę.

1 dolar = 1 euro ~ 1 funt od niedawna :/

W Polsce stawiam cene 1699zl. Bez Kinecta oczywiscie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Serio myślisz, że konsole z USA NTSC wyślą do Polski region PAL :P

Opublikowano

Nemesis: Rare zatrudnia ok. 200 osób, a zwolnili <20. Ich koledzy pewnie nawet się nie zorientują, że kogoś brakuje ;)

No tak, ale jak z Naughy Dog ktoś wylatuje, to katastrofa i tonący statek.

Opublikowano

No tak, ale jak z Naughy Dog ktoś wylatuje, to katastrofa i tonący statek.

Nigdy nic takiego nie pisałem więc wypad.

Opublikowano

Jakby MS chcial upadku Rare to by ciagle kazali im klepac gry na Kinecta. Rivals sprzedalo sie tragicznie. Micro pewnie spodziewal sie sprzedazy na poziomie miliona, w koncu po cos dali kamerke w kazdym zestawie. Spencer pisal ze Rare ma swoj wlasny pomysl na next gena, trzeba im zaufac :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mógłbyś dać linka gdzie można kupić day one edition ?

Opublikowano

1 dolar = 1 euro ~ 1 funt od niedawna :confused:

W Polsce stawiam cene 1699zl. Bez Kinecta oczywiscie.

w polsce? z kinkietem 2299zł bez 1899zł ceny sugerowane. mark my words.

Opublikowano

Adi, a jakim hipokryta trzeba byc zeby wysmiewac sie z innych ze nie sa otwarci na inne gatunki podczas gdy ty sam nie zagrasz w takie gry jak RDR, GTA V, czy TLoU, tu nie chodzi o gust jednej persony, bo jest tu na forum taki bluber ktory nie akceptuje gier ktore zrobi wiecej niz jedna osoba.

Z głośnych tytułów na PS3 mam do nadrobienia TLoU i GTAV bo w to drugie grałem jedynie godzine u kumpla. Ale nadrobie.

PS3 kupiłem 2 miesiące po premierze w EU. Miałem też PSP i DSa ale obie sprzedałem. Nie bez powodu Waldek nazwał mnie kryptoklapkiem czy jakoś tak.

To niedowierzanie, że ktoś świadomie z premedytacją zdradza markę Playstation.

Opublikowano

Mógłbyś dać linka gdzie można kupić day one edition ?
Ostatnio ktos wklejal linki do Amazonu, wiec trzeba tam szukac pewnie, dotyczylo to UK jak mnie pamiec nie myli.
Opublikowano

Na Amazonie jest jedna sztuka za 500 funtow.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Adi, a jakim hipokryta trzeba byc zeby wysmiewac sie z innych ze nie sa otwarci na inne gatunki podczas gdy ty sam nie zagrasz w takie gry jak RDR, GTA V, czy TLoU, tu nie chodzi o gust jednej persony, bo jest tu na forum taki bluber ktory nie akceptuje gier ktore zrobi wiecej niz jedna osoba.

[..]

Przecież wielokrotnie pisał, że miał PS3 i ograł chociażby takie RDR. Jaka tutaj panuje ciemnota, że jak ktoś gra na PC to konsole są u niego przekreślone. Ogarnijcie te zakute konsolowe łby.

Pc+konsola to najlepsze combo growe.

Kiedyś jak pisałem ze gram również na PC i ogrywam tytanowego Janusza na jedynym słusznym sprzęcie zostałem zjechany ze przecież PC nikogo.
Opublikowano

Tak wracajac do E3, to kazdy zapomnial chyba tez o Just Cause 3

Opublikowano

Kolejna dobra gra na nadkonsole, a na xbone nadal nic.

http://youtu.be/azzV22rllQ4

• CVG – 7/10
  • Polygon – 8.5/10
  • IGN – 9/10
  • GamesRadar – 4/5
  • Kotaku – Tak
  • Eurogamer – 9/10
  • Gamespot – 8/10
  • Cheat Code Central 9/10
  • Meristation 9/10
  • Destructoid 8.5/10
Opublikowano

Wyszło też na PC.

Opublikowano

Zagram, jak bedzie obniżka lub wrzuca do plusa, w pewnie za niedługo sie to stanie bo na ps4 jest ograniczona liczba gier

Opublikowano

nie mam czasu szukac, chyba Maus wrzucil w statusy - standard, znowu Mendrus gral w bijatyke, znowu dostal oklep, znowu zaczal wyzywac przeciwnika przez psn od cheaterow i grozic zgloszeniem sprawy do modow sieci

ja (pipi)ie. znajdujesz filmik z mędrkiem, który jak ulał pasuje do robienia beki z barona playstation i jestem na 99,9% pewien że nikt inny z tego forum by tego nie znalazł, a tu cię z jakimś Mausem mylą :/.

w ramach zadośćuczynienia czekam na plusika :[[[[[[[[[[[

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.