Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 679,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Będzie jeszcze Evil Within. Póki co i tak większość dat poznamy na E3. A zdążysz ograć te gry, które właśnie się ukazały? Zwłaszcza jeśli jesteś posiadaczem kilku konsol.

Opublikowano
  • Autor

To nie ma innej opcji sprzedaje PS4 i dolaczam do nintendo team az do 2015.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No jeszcze nowa FIFA, dodatek do BFa i UFC :teehee:

(może Transformersi będą fajni : )

Edytowane przez easye

Opublikowano

jak tam nintendomaniaki? zapowiada sie najwazniejszy koniec tygodnia dla WiiU od poczatku jej debiutu - wystartuje sprzedaz z kopyta czy nie? recki super, na pewno nie zaszkodzily

Opublikowano

Kurde jak tak to będzie wyglądało, to się będę zastanawiał nad sprzedażą klapkostejszyn w lipcu, bo mi się akurat psn skończy. Lipa trochę, że już zaczynają twócy gier AAA dymać komputery, bo jak już gry typu wolf i wd mają wymagania jakiś i7 i tytanów za 2 koła, to kaplica. Pozostaje powrót do pierwszej miłości, ztj. kloca, ale wszystko wyjdzie w praniu.

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

jak tam nintendomaniaki? zapowiada sie najwazniejszy koniec tygodnia dla WiiU od poczatku jej debiutu - wystartuje sprzedaz z kopyta czy nie? recki super, na pewno nie zaszkodzily

Sprzedaż musi ruszyć po E3. Wszystko w rękach Ninny i tegorocznego Nintendo Show.

Opublikowano

Moze mi ktos napisac jakie to ma gry Xbox One dzieki ktorym jest sens sprzedac PS4 i kupic XOne?

Opublikowano

wystartuje sprzedaz z kopyta czy nie? recki super, na pewno nie zaszkodzily

Na pewno sprzedaż skoczy, ale tylko na chwilę niestety. Tak to już jest z tym Wii U. Ja na razie olewam MK8 i biorę pewną grę na PS4.

Mini konkurs! Kto zgadnie jaki RPG jest numerem 1 w plebiscycie zgredzioli dostanie plusika.

Opublikowano

Pewnie kwestia przyzwyczajenia z mojej strony, Ps4 jest moją pierwszą konsolą od sony, i może miałem za duże wymagania względem gier :P Zawsze zostaje do grania DOTA na moim gracie

Opublikowano

Ferris - tez się nad tym zastanawiałem, ale sprzedaż PS4, żeby pod koniec roku odkupić ?

Opublikowano
  • Autor

Poza DR3 i Forza i ew Ryse to jest taka sama susza jak na PS4 tyle ze w 720p xD

#NINTENDOWINS

Opublikowano

Ze sprzedażą ps4 to jest tak, że teraz albo nigdy... ceny konsoli spadają. Na allegro można kupić już nówkę za 1699 zł golasa. A tak jak ktoś kupił wydanie bundlowe z killzonem za 1999 + do tego jakąs gierke/dodatki, to jak sprzeda całość za 1700 będzie dobrze. Więc jeszcze można trochę odzyskać. Ja np. kupiłem w MM tego bundla, potem dokupiłem bf4 z premium, plus gry z plusa od kwietnia,  Ale z drugiej strony jedyną sensowną alternatywą jest kupno past gena, bo gry tanie, jest ich od groma. Bo jednak skoro już gry na pcta wymagają bebechów za 3kafle ( procesor + gpu), to ja podziękuje. Co z tego, że gry tanie/dużo promocji/ i "kopie zapasowe" ale wydawanie tyle pieniędzy za coś, co ma służyć wyłącznie do zabawy.

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Ferris - o ile za pol roku nie będziesz chciał odkupić, gdy się okaze ze wyszlo jednak pare gier, w które chcesz zagrac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dzis w Media albo Saturnie jest oferta na PS4

PS4+WD+Trials Evolution za 1999zl

Warto wstrzymac sie do E3 i wtedy bedzie odpowiedni moment kupienia next gena, oczywiscie warto isc w PS4 a XOne dokupic z czasem do ogrania exow, ale nie tych co sa teraz, bo sa slabe i nie ma w nich zadnej nextegenowosci, chyba ze nextgenowy level (pipi)bania klienta.

Opublikowano

ależ mistycznie epickie sa te exy prosto z japonii na xone hahahaha, smiac sie czy plakac - a ja glupi po cichu liczylem ze jednak bedzie ten lost odyssey2 :/

Opublikowano

Mini konkurs! Kto zgadnie jaki RPG jest numerem 1 w plebiscycie zgredzioli dostanie plusika.

To podchwytliwe pytanie, bo psx?

Mass Effect czy Dark Souls?

Ja dałbym Fallouta

Opublikowano

ależ mistycznie epickie sa te exy prosto z japonii na xone hahahaha, smiac sie czy plakac - a ja glupi po cichu liczylem ze jednak bedzie ten lost odyssey2 :confused:

Jakie to gry?:)

Opublikowano

http://gematsu.com/2014/05/5pb-announces-three-new-xbox-one-adventure-games

5pb. announces three new Xbox One adventure games Chaos;Child, Mystereet F, and Psycho Pass on the way.

5pb. announced three new Xbox One adventure games during a Niconico presentation this morning.

First, the developer’s previously announced Chaos;Child, whose platform was yet to be announced, will launch for Xbox One sometime in 2014.

Next up is Mystereet F: The Detectives’ Curtain Call, which includes Abel Software’s original Mystereet and a completely new version of the still incomplete Mystereet 2 re-developed for Xbox One.

And finally, 5pb. are also developing an Xbox One game based on the Psycho-Pass anime. It will have an original story drawn up by Nitroplus, and it will support both Kinect and Smartglass interaction.

Watch a trailer for Chaos;Child below.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.