Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

QTE FTW.

Gry Nintendo to czysty gameplay.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Bluber kiedy kupujesz wiiu? pogramy sobie w mario kart.

Odpisywałem w temacie MK8. Wstępnie jest to termin po wakacjach (bo po co kupować teraz konsole i ma leżeć co nie).

A czemu by leżała? Przecież jest pełno exów, a zamiast 24 h na forumku siedzieć można po 1-2 h dziennie np na mesjasza MK8 poświęcić, no ale kto co lubi...

Nie będzie mnie w domu na wakacje.

Opublikowano

ALE BEDZIE YEBNIECIE JAK WYJDZIE THE ORDER (pipi)Y!!!

KLEKAJCIE!!!

TAKIEJ GRY JESZCZE NIE BYLO!!!

1. STRZELASZ

2. DOBIEGASZ DO MURKA

3. BLIND FIRE KURTYZANO

4. SPUSZCZASZ SIE W MAJTY

K.O. NINTENDO FAGI!

Dave nie ogarniał o co chodzi w multi KZ w obronie przekaźników, czy innym jakże skomplikowanym trybie co jest wyjaśniany dużymi literami na ekranie i głosem lektora, to poszedł do obozu Mariana jeździć w kółko z innymi smokami czy księżniczkami. W końcu tego jeszcze nie było, jeździsz w kółko i... jeździsz w kółko. Oto moc Nintendo :)

Opublikowano

Neox próbuje ratowac sytuacje The Order XDDD Gra bez multi I coopa ktorej nie moga ukonczyc. To tylko dosadnie udowadnia jaka bieda jest na PS4...

hav3n i reszta xbotów próbuje okłamywać ludzi dalej...

BpNsiKPCIAEZgoR.png

No właśnie. W kwestii obalania mitu, że na PS4 nie ma gier (a na XO są) przygotowałem na szybko małe zestawienie. Trudna sprawa z oceną, bo każdy ma swój gust, ale w dyskusji trzeba się do czegoś odnieść. Proponuję jednak MC, bo nie znam nic lepszego. To są tytuły, które są na dzień dzisiejszy do ogrania na PS4, a nie ma ich na XO. Nie uwzględniam PC. Niestety kilka tytułów, które mi się podobają i w nie gram, ma trochę niższe oceny, więc ich tu nie przywołam. Podaję ocenę recenzentów / ocenę użytkowników:

- Outlast - 78 / 7,9 (w plusie)

- Trine 2: Complete Story - 84 / 7,6 (w plusie)

- Resogun - 84 / 7,6 (w plusie)

- MLB 14 The Show - 83 / 7,8 (baseball!! na PS4, na XO brak !)

- Injustice God Among Us - 80 / 7,5

- FEZ - 90 / 7,6

- Final Fantasy XIV Online - 86 / 8,1

- Flower – 90 / 7,0 (jedni kochają inni nienawidzą, bo to nie jest typowa gra, tak jak flOw)

- Sound Shapes - 84 / 7,4

- Transistor - 83 / 8,3

- Infamous SS – 80 / 8,0

Czekam na podobne zestawienie od botów. Jestem ciekaw na której platformie jest więcej dobrze ocenianych gier. Handlujcie z tym. Bez bredni, że MC nikogo itd. Konkrety proszę.

I co dostaliście od M$ w ramach GOLD do ogrania za free od premiery??

Opublikowano

easye bierz przykład z maciomaniaka, jego dziewczyna jest zadowolona, ma więcej przyjaciół którzy chętnie wpadają by dotykać pada XO, w społeczności poszybował o kilka leveli do góry, sąsiedzi mają do niego teraz szacunek, w autobusach ustępują mu miejsca...ma w co grać, czysty fun, lepszy sprzęt, niech trochę wyższa rozdziałka w  paru multiplatformach ci nie krzywdzi życia.

Wystarczy że padniesz na kolana przed KRÓLEM SPENCEREM.

Smieszny bociku, baroni gejmingu nie jeżdżą autobusami. Gdzie stare śmierdzące baby i spocone xboty biegną jak najszybciej aby tylko zająć miejsca siedzące.

Smiechlem Daddy, trzymaj plusa  :thumbsup:

Nie ma to jak zamienic konsole bez gier, na konsole bez gier w 720p. 6*Knack na 6*Ryse.  :teehee:

Easy gra dla mnie nie była skillowa tylko utrudniona mechanika gry i ulomnoscia grania w takie gry na padzikach jak retard

Co nie zmienia faktu że to że Halo i Pudziany to i tak najlepsze Multi

Nope - wystarczylo zagrac z wymiataczmi sceny, by sie przekonac, ze to Twoja ulomnosc, a nie utrudniona mechanika.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ta 2-3 lata na rozkręcenie się PS4 i One, 5 od razu... 2015 rok powinien być tym przełomowym rokiem jeśli chodzi o wysyp gier na current geny.

Opublikowano

Czekam kiedy Yaczes odkryje gierki PC z lat 90 i steama. Pewnie nastapi to po tym jak przestanie sie jarac jezdzeniem na zolwiu.

Opublikowano

po drodze będzie jeszcze nawrót jaranka xboxem.

Opublikowano

i TLOU pewnie nagle stanie sie no skilli dla Casuali lubiacych noszenie drabin - tylko Gearsy i mielenie Locusta gnasherem !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Neox próbuje ratowac sytuacje The Order XDDD Gra bez multi I coopa ktorej nie moga ukonczyc. To tylko dosadnie udowadnia jaka bieda jest na PS4...

BpNsiKPCIAEZgoR.png

No właśnie. W kwestii obalania mitu, że na PS4 nie ma gier (a na XO są) przygotowałem na szybko małe zestawienie. Trudna sprawa z oceną, bo każdy ma swój gust, ale w dyskusji trzeba się do czegoś odnieść. Proponuję jednak MC, bo nie znam nic lepszego. To są tytuły, które są na dzień dzisiejszy do ogrania na PS4, a nie ma ich na XO. Nie uwzględniam PC. Niestety kilka tytułów, które mi się podobają i w nie gram, ma trochę niższe oceny, więc ich tu nie przywołam. Podaję ocenę recenzentów / ocenę użytkowników:

- Outlast - 78 / 7,9 (w plusie) jest na pc, indyk #nikogo

- Trine 2: Complete Story - 84 / 7,6 (w plusie) srsly [2]

- Resogun - 84 / 7,6 (w plusie) indyk #nikogo

- MLB 14 The Show - 83 / 7,8 (baseball!! na PS4, na XO brak !) wooooooooooooooooooooooo cała jedna osoba w polsce wie o co chodzi w tym sporcie i wali konia

- Injustice God Among Us - 80 / 7,5 srsly?

- FEZ - 90 / 7,6 jest na pc/x360/ps3, ale ch.uj kupuje ps4 żeby grać w feza

- Final Fantasy XIV Online - 86 / 8,1 xD

- Flower – 90 / 7,0 (jedni kochają inni nienawidzą, bo to nie jest typowa gra, tak jak flOw) beka gierka z ps3

- Sound Shapes - 84 / 7,4 beka, gierka z vity, olo

- Transistor - 83 / 8,3 jest na pc, indie #nikogo

- Infamous SS – 80 / 8,0 pedau w rurkach

ALE GRANIA WOOOOO

Opublikowano

Nie uwzględniam PC.

Mogłeś jeszcze X1 też nie uwzględniać, PS4 by wtedy absolutnie fantastycznie wyszło w tym porównaniu.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

KLEKAJCIE!!!

1. STRZELASZ

2. DOBIEGASZ DO MURKA

3. BLIND FIRE KURTYZANO

K.O. NINTENDO FAGI!

Czezky, ogarnij ze niektorzy maja wiekszy fun z zabawy samochodami ktorych moze nigdy na oczy nie zobacza niz zabawie bananami.
Opublikowano

Czezki jest już męczący. Rozumiem trolling w słusznej sprawie, ale co zakup konsoli to ta sama gadka :P

Opublikowano

easye bierz przykład z maciomaniaka, jego dziewczyna jest zadowolona, ma więcej przyjaciół którzy chętnie wpadają by dotykać pada XO, w społeczności poszybował o kilka leveli do góry, sąsiedzi mają do niego teraz szacunek, w autobusach ustępują mu miejsca...ma w co grać, czysty fun, lepszy sprzęt, niech trochę wyższa rozdziałka w  paru multiplatformach ci nie krzywdzi życia.

Smieszny bociku, baroni gejmingu nie jeżdżą autobusami. Gdzie stare śmierdzące baby i spocone xboty biegną jak najszybciej aby tylko zająć miejsca siedzące.

Nie ma to jak zamienic konsole bez gier, na konsole bez gier w 720p. 6*Knack na 6*Ryse.  :teehee:

Tak się odniosę do tego i do Twojego wcześniejszego posta. Kupując PS4 nastawiłem się na grafikę, moc, za(pipi)iste rozwiązania, które będę miał na wyłączność tej konsoli, a okazało się, że najlepsze były tu multiplatformy, a ja musze czekać na jakiegoś fajnego exa. To chyba coś poszło nie tak. Wtem okazuje się, że na Xbonie (którego mam właściwie z przypadku), gry na wyłączność jarają bardziej niż multiplatformy, a konsola ma czym przyciągnąć do ekranu. A tu słyszę, że gdybym w listopadzie kupił Xbone'a, to teraz mówiłbym, że PS4 jest za(pipi)iste. Bullshit. 

Ja nie twierdzę, że PS4 to zła konsola - ba, przewyższa Xbone'a w kilku aspektach. Problem w tym, że kierowanie się tylko grafiką i cyferkami przy wyborze konsoli jest przykre, bo jarasz się ciągle "1080p!", "1080p!" i grasz wmawiając sobie, że jesteś baronem gamingu, odpalając BF4 czy FIFĘ, albo Rivals, bo Knack i Killzone według Ciebie są do niczego. 

Podstawowa różnica jest tutaj taka, że kiedy na PS4 będzie już w co grać, to ja w tym czasie ogram 2x więcej tytułów i będę się znacznie lepiej bawić. I w (pipi)e mam czy w 720p, czy w 900p. Podstawowy argument posiadaczy PS4 to 1080p. Gdzie te czasy, gdy w gry się grało, a nie liczyło piksele? Dlatego Nintendo jest za(pipi)iste. W ich gry zagrałby chyba każdy.

Opublikowano

mnie bawi te nagle oswiecenie niektorych jakie to niny dobre po tylu latach jego hajtowania, nagle jaraja sie mario kart 8, mario 20, zelda 10 jakby to bylo cos nowego i swiezego - jaraja sie tasiemcami, ktora choc swietne to mechanike maja w sumie oparta na czesciach ze snesa - oczywiscie zaraz ktos napisze, ze swietnych rozwiazan gameplayowych nie trzeba zmieniac i bronia sie same w dobie samograjow ale obiektywnie to wlasnie Niny jak nikt inny doi i tasiemcuje swoje marki do pozygu od zarania dziejow

Opublikowano

KLEKAJCIE!!!

1. STRZELASZ

2. DOBIEGASZ DO MURKA

3. BLIND FIRE KURTYZANO

K.O. NINTENDO FAGI!

Dave nie ogarniał o co chodzi w multi KZ w obronie przekaźników, czy innym jakże skomplikowanym trybie co jest wyjaśniany dużymi literami na ekranie i głosem lektora, to poszedł do obozu Mariana jeździć w kółko z innymi smokami czy księżniczkami. W końcu tego jeszcze nie było, jeździsz w kółko i... jeździsz w kółko. Oto moc Nintendo :)

No trudno zebym ogarnial grajac w team deathmatch.

Opublikowano

Ostatnio na tym forum jakaś moda na Nintendo. Kiedyś pompe z nich cisneli i ich tasiemców a teraz jaranko bo aktualnie to modne.

Opublikowano

KLEKAJCIE!!!

1. STRZELASZ

2. DOBIEGASZ DO MURKA

3. BLIND FIRE KURTYZANO

K.O. NINTENDO FAGI!

Czezky, ogarnij ze niektorzy maja wiekszy fun z zabawy samochodami ktorych moze nigdy na oczy nie zobacza niz zabawie bananami.

Ty sie ciagle bawisz swoim bananem, przez 20 lat ci sie nie znudzilo, wiec moze skonczmy z hipokryzja.

Opublikowano

Tak się odniosę do tego i do Twojego wcześniejszego posta. Kupując PS4 nastawiłem się na grafikę, moc, za(pipi)iste rozwiązania, które będę miał na wyłączność tej konsoli, a okazało się, że najlepsze były tu multiplatformy, a ja musze czekać na jakiegoś fajnego exa. To chyba coś poszło nie tak. Wtem okazuje się, że na Xbonie (którego mam właściwie z przypadku), gry na wyłączność jarają bardziej niż multiplatformy, a konsola ma czym przyciągnąć do ekranu. A tu słyszę, że gdybym w listopadzie kupił Xbone'a, to teraz mówiłbym, że PS4 jest za(pipi)iste. Bullshit. 

Ja nie twierdzę, że PS4 to zła konsola - ba, przewyższa Xbone'a w kilku aspektach. Problem w tym, że kierowanie się tylko grafiką i cyferkami przy wyborze konsoli jest przykre, bo jarasz się ciągle "1080p!", "1080p!" i grasz wmawiając sobie, że jesteś baronem gamingu, odpalając BF4 czy FIFĘ, albo Rivals, bo Knack i Killzone według Ciebie są do niczego. 

Podstawowa różnica jest tutaj taka, że kiedy na PS4 będzie już w co grać, to ja w tym czasie ogram 2x więcej tytułów i będę się znacznie lepiej bawić. I w (pipi)e mam czy w 720p, czy w 900p. Podstawowy argument posiadaczy PS4 to 1080p. Gdzie te czasy, gdy w gry się grało, a nie liczyło piksele? Dlatego Nintendo jest za(pipi)iste. W ich gry zagrałby chyba każdy.

Szkoda, że do takich wniosków dochodzi się przez przypadek, a nie w wyniku zdroworozsądkowej analizy.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

easy ... za przeproszeniem co ty (pipi)isz? Wymiatacze nie byli ograniczeni ulomnoscia grania na padzie?

Opublikowano

BpNsiKPCIAEZgoR.png

- MLB 14 The Show - 83 / 7,8 (baseball!! na PS4, na XO brak !) wooooooooooooooooooooooo cała jedna osoba w polsce wie o co chodzi w tym sporcie i wali konia

- Flower – 90 / 7,0 (jedni kochają inni nienawidzą, bo to nie jest typowa gra, tak jak flOw) beka gierka z ps3

ALE GRANIA WOOOOO

No jest grania. Ja mam życie (rodzinne) a ty chyba nie, skoro ci mało. Z resztą hipokryto - jarasz się niszowymi, tudzież ambitnymi grami, które ponoć #nikogo, ale jak wymieniam podchodzące pod to miano gry na PS4 (których, jeszcze raz podkreślę, nie ma na XO, a o to chodzi mi w temacie) to je wyśmiewasz. Co mnie obchodzi na co jeszcze wyszły? Na pc siedzę w pracy 7h i mi styka, z neta korzystam więcej w fonie, bo wygodniej na apkach. Od lat gram tylko na konsolach. A że coś jest z Vity? I co każdy ma PSV i już ograł te gry? Jaki ty jesteś zawsze mądry to ręce opadają. Wiedziałem, że pierwszy się (pipi)iesz do tej listy. Idź do piwnicy mieszkać z indykami i zjedz sałatę malkontencie.

Zestawienie napisałem w celu porównania tylko PS4 i XO, nie mieszając Nintendo, ani innych platform. Założenie jest, że użytkownicy mają daną konsolę i nie grają specjalnie na niczym innym. Tak jest w miarę obiektywnie.

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

easy ... za przeproszeniem co ty (pipi)? Wymiatacze nie byli ograniczeni ulomnoscia grania na padzie?

Wecik, szkoda czasu, to jest n00bs.

Opublikowano

Gregz bylby dumny widzac obecna akcje w CW, tyle lat walki o Nintendo jednak nie poszlo na marne.

Opublikowano

BpNsiKPCIAEZgoR.png

ALE GRANIA WOOOOO

No jest grania. Ja mam życie (rodzinne) a ty chyba nie, skoro ci mało. Z resztą hipokryto - jarasz się niszowymi, tudzież ambitnymi grami, które ponoć #nikogo, ale jak wymieniam podchodzące pod to miano gry na PS4 (których, jeszcze raz podkreślę, nie ma na XO, a o to chodzi mi w temacie) to je wyśmiewasz. Co mnie obchodzi na co jeszcze wyszły? Na pc siedzę w pracy 7h i mi styka, z neta korzystam więcej w fonie, bo wygodniej na apkach. Od lat gram tylko na konsolach. A że coś jest z Vity? I co każdy ma PSV i już ograł te gry? Jaki ty jesteś zawsze mądry to ręce opadają. Wiedziałem, że pierwszy się (pipi)iesz do tej listy. Idź do piwnicy mieszkać z indykami i zjedz sałatę malkontencie.

Zestawienie napisałem w celu porównania tylko PS4 i XO, nie mieszając Nintendo, ani innych platform. Założenie jest, że użytkownicy mają daną konsolę i nie grają specjalnie na niczym innym. Tak jest w miarę obiektywnie.

No na pewno wszyscy kupili ps4 dla gier z PC i vity. 

Ja (pipi)e xD

Opublikowano

gregz lubil nintendo? Oprocz mario w avku w ogole tego nie okazywal.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.