Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

mi sie wydaje ze pokaza gre od sony bend bo ilez mozna trzymac w ukryciu projekt nad ktorym pracuja od skonczenia golden abyss na vite ale to tez takie wrozenie z szklanej kuli

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

mi sie wydaje ze pokaza gre od sony bend bo ilez mozna trzymac w ukryciu projekt nad ktorym pracuja od skonczenia golden abyss na vite ale to tez takie wrozenie z szklanej kuli

No niestety nie pokażą. Niemniej gra ma być horrorem bez zombiaków.

Opublikowano

No niestety nie pokażą. Niemniej gra ma być horrorem bez zombiaków.

zdrodlo?

Opublikowano

To niech lepiej przełożą ta konfe naprawdę na 2015 bo dla order i driveclub nie będę siedział w nocy.

Opublikowano

Jest jeszcze Shadow of the Beast ;)

Opublikowano

Eh, któryś z INSAJDERZZ na twitterze, już nie pamiętam który. Było też, że gra ma wyjść w późnym 2015 roku.

edit: a, tutaj:

Word around the block is Sony Bend's game is all sorts of Geah'damn. Might not show up at E3, but lots of talk about it.

Open world, horror, no zombies. Don't know how much truth to this, from sources I usually don't converse with.

źródło: twitter thuwaya. shinobi mówił o 2015 roku.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ja ciągle liczę na jakieś nowe IP które pozamiata targami. Może Cliff Bleszinski z czymś wyskoczy. Epickie TPP w czasach drugiej wojny światowej, szare, smutne i krwawe.

Ojej, marzę o jakimś ciężkim tytule w realiach WWII.

Tak poza tym tylko Xbox.

Polskie Enemy Front może być dobre.

No ciekawe jak przedstawią powstanie warszawskie.

Opublikowano

Ja myślę, że najpierw Bend znowu robiło coś na Vite, ale Sony zobaczyło że konsola jest trupem i kazali się przesiąść na PS4. Ich stare ogłoszenia o pracę jeszcze mówiły o Vicie, a teraz nic.

Jeśli tak było, to dobra decyzja. Tylko PS4!

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ja myślę, że najpierw Bend znowu robiło coś na Vite, ale Sony zobaczyło że konsola jest trupem i kazali się przesiąść na PS4. Ich stare ogłoszenia o pracę jeszcze mówiły o Vicie, a teraz nic.

Jeśli tak było, to dobra decyzja. Tylko PS4!

ano, swego czasu wszyscy byli pewni ze bend robi drugi spinnoff uncharted na vite dziejacy sie miedzy U2 i U3 wyjasniajacy jak poznal Cuttera i blizsze sercu relacje z Eleną ale jesli nawet to byla prawda to pewnie temat umarl wraz z sprzedaza vity na rynkach us i eu. duze tytuly na ta konsole juz tylko z oddzialow japonskich

Opublikowano

Ja liczę, że na TGS zapowiedzą jeszcze jakieś fajne tytuły na Vitę bo uzbierało się już 10 gierek jakie warto kupić więc teraz to tylko kwestia czasu jak skołuję sobie tego "trupa" :D

Opublikowano

Eh, któryś z INSAJDERZZ na twitterze, już nie pamiętam który. Było też, że gra ma wyjść w późnym 2015 roku.

edit: a, tutaj:

Word around the block is Sony Bend's game is all sorts of Geah'damn. Might not show up at E3, but lots of talk about it.

Open world, horror, no zombies. Don't know how much truth to this, from sources I usually don't

converse with.

źródło: twitter thuwaya. shinobi mówił o 2015 roku.

Jak faktycznie 2015, to powinni zapowiedziec.

Opublikowano
Jak faktycznie 2015, to powinni zapowiedziec.

To logika starego, desperackiego Sony. Teraz wiedzą, że nie muszą niczego pokazywać zanim będzie gotowe do ukazania. Taki jest to komfort lidera. Oby się tylko nie przejechali.

Opublikowano

PS4 pewnie będzie się tak samo wolno rozkręcać jak trójka ale prędzej czy później będzie tyle gierek,że raczej każdy będzie zadowolony. Grunt to jakoś przeżyć ten nieciekawy okres jaki obecnie panuje.

Opublikowano

Ja nie wiem co by Sony musiało zrobić abo to popsuć, oni już wygrali generację. Nawet PS3, które było ich największą wpadką, w końcu dogoniło Xboxa. Pytanie jakie może się teraz nasuwać, to " ile milionów więcej sprzedadzą konsol "

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Niby racja ale to gierki sprzedają konsole,a tych wyplutych na rynek tylko na PS4 zbytnio wiele nie ma. Więc jeśli Sony nie wyda jeszcze parę dobrych tytułów do końca roku to moga sobie troszkę zaszkodzić.

Opublikowano

Mało kto gra tylko w exy i nawet pomimo tego, że "niby tych gier na PS4 nie ma", to sprzedali ponad 8 milionów konsol.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Mało kto gra tylko w exy i nawet pomimo tego, że "niby tych gier na PS4 nie ma", to sprzedali ponad 8 milionów konsol.

moj przyklad - wczoraj zlozylem preorder na moja pierwsza gre na ps4 nie majac ps4 i tak mnie podjarala zapowiedz gry MULTIPLATFORMOWEJ - swiadomosc ze ps4 jest najmocniejsze na rynku z konsol czyli na pewno wersja na ps4 bedzie ta najlepsza z konsolowych tak jak kazda inna multiplatforma jak jarajacy mnie MGS5 czy Batman:AK + exy, które kiedyś tam na pewno wyjda i beda dobre = 100% zakup ps4 w ciagu najblizszych kilkunastu miesiecy

wielu ma podobne wnioski i wie o tym sony

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Spokojnie na multiplatformach dociągną do 2015. Później już muszą uderzyć z grubej rury.

Opublikowano

PS4 pewnie będzie się tak samo wolno rozkręcać jak trójka ale prędzej czy później będzie tyle gierek,że raczej każdy będzie zadowolony. Grunt to jakoś przeżyć ten nieciekawy okres jaki obecnie panuje.

na pewno ominąłeś parę perełek zeszłej generacji ^^ a w międzyczasie wyjdzie Wiesiek, Beast, KH 3 i ekhm FF XV.

Opublikowano

Sony exami raczej nie zwojuje tego e3, ale konfe dalej mogą mieć bardzo dobrą, ze względu na multiplatfromy. Jak pokażą znowu KH3 i FFXV to będzie mega jaranko. 
Dlatego ja ciągle wierzę w dobre show dla graczy i że warto będzie zarwać nockę, nawet jeśli będzie exowa bieda.

Opublikowano

>sugerowanie że brak jakichkolwiek zapowiedz/przecieków ze strony Sony nie jest zamierzone

>sugerowanie że nie jest to część ich taktyki na tegoroczne E3

>sugerowanie że Hype na nowy gry na XNone nie jest tak olbrzymi że nieważne co MS zapowie to ludzie i tak będą zawiedzeni że "to tylko tyle"

>Sony zapowiada masę nowych gier w tym lepszą wersje Wieśka na PS4 + kilka gierek na PS3.

>Sony wygrywa E3 zanim ono się rozpoczeło

Szach-Mat Boty

http://media.giphy.com/media/BuUL1J6B0r3mo/giphy.gif

Opublikowano

Sony exami raczej nie zwojuje tego e3, ale konfe dalej mogą mieć bardzo dobrą, ze względu na multiplatfromy. Jak pokażą znowu KH3 i FFXV to będzie mega jaranko. 

Dlatego ja ciągle wierzę w dobre show dla graczy i że warto będzie zarwać nockę, nawet jeśli będzie exowa bieda.

bedzie dobrze i prawdopodobnie tak jak piszesz - kij tam exy...ale jak na konfach pokaza multiplatformowe i koszace du.pe gameplaye i trailery z Mirrors Edge2, Wiedzmin3, Batmana, MGS5, FFXV, FC4 itp to kazdy bedzie sie jarac

Opublikowano

figlarz jak zwykle swiatlowod z neogaf - ffxv opuszcza e3 - ponoc to jeszcze nie czas i pora na nowe info o tej czesci....no pewnie (pipi)a wszak ja robia tak krotko....no ja pier.dole

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.