Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Cale CW to beka, ale uczepiliscie sie akurat tego. Jasne, ze macie prawo, sam moze posiedze (w zaleznosci od tego jak pozostale konferencje sie beda prezentowac).

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Co w tym dziwnego, że ludzie chcą na żywo oglądać i przeżywać wspólnie razem z innymi?
Tak samo nikt nie będzie ogladał powtórki ważnego meczu, kiedy może wspólnie z kumplami przy piwie obejrzeć na żywo.

Rano to już nie ma tych emocji.

Opublikowano

No jak masz życie to jak wytłumaczysz swojej drugiej połówce że nastawiasz budzik na 3 aby obejrzeć reklamy gier jak masz rano do pracy:)

Opublikowano

Już lepiej wstać godzinę wcześniej i obejrzeć przed wyjściem do pracy.

Opublikowano

No jak masz życie to jak wytłumaczysz swojej drugiej połówce że nastawiasz budzik na 3 aby obejrzeć reklamy gier jak masz rano do pracy:)

A czemu musisz jej to tłumaczyć? xD <pantoflarz detected>

Opublikowano

Ok to nie rozumiem. Mogę zrozumieć zarwanie nocki dla finałów NBA albo mundialu ale nie dla festiwalu reklam. Dobra już nie będę komentować tematu a tylko będę czytać. Może casual ze mnie:)

Opublikowano

A czemu musisz jej to tłumaczyć? xD <pantoflarz detected>

Dokładnie Moja już wie co ją czeka jest na to gotowa przeca to raz na rok jak Kocha to zrozumie.

Konfa ->sex->konfa->sex.................czy może być coś lepszego? a jeszcze pizzucha ;]

Edytowane przez Soul

Opublikowano

moja druga polowa zaraz wczoraj mnie poganiala ze mam brac kolekcjonerke widzmina bo jest wypasna i mam ja od razu zaklepywac bo jak jest 9999sztuk to zaraz pewnie braknie, a rok temu sama mi budzik nastawiala bym mogl zobaczyc konfe sony na playstation meeting - nie kumam jak mozna w powaznym zwiazku traktowac nasze hobby jak jakas wstydliwa chorobe, ktora wstyd pokazac dziewczynie

Opublikowano

No i jeszcze beka z typow co o 3 w nocy ogladaja jak koles czyta 5 tytulow filmow a na koncu ktos z publicznosci wstaje a reszta mu bije brawo.

Pokolenie "obejrze sobie na yt" wasza mac.

Opublikowano

jak będę chciał to wstanę i nikt się o tym nie dowie

1392401028932.png

Opublikowano

nie kumam jak mozna w powaznym zwiazku traktowac nasze hobby jak jakas wstydliwa chorobe, ktora wstyd pokazac dziewczynie

26 lat robi swoje

Opublikowano

Ja akurat w poniedzialek koncze robote o 14 a we wtorek mam wolne :D Po powrocie z roboty szybkie ogarniecie I zasiadam na kanape ogladac Twitcha. Oczywiscie w apce a nie w przegladarce jak jakis uposledzony XD

Opublikowano

Pewnie 90% tego forum nie ma życia. Nie mówiąc o rozmowie z osobą płci przeciwnej. Niestety w duzej mierze tacy sa gracze, staram się z tym zawsze walczyć, ale dla przykładu włącze taki FilmWeb a tam dwóch zarośniętych grubasów gada o grach, włączam gamezille a tam rudy zarośnięty gada o grach, włączam tvgry a tam 2 wychudzonych , pryszczatych z fryzurami z lat 80tych gada o grach. A potem się dziwić, że opinia o graczach jest taka a nie inna.

Szkoda.

Opublikowano

A ty do której wymienionej przez siebie grupy pasujesz? 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Teraz w sumie nie za dużo. W lato pewnie wcale nie bede grał.

Opublikowano

W KOŃCU

W KOŃCU NADSZEDŁ TEN MOMENT

SYSTEMseler-naciowy-wlasciwosci-i-zastosowanie NA VITĘ

XDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Śmiejesz się, a zobaczysz, że sprzeda się w zatrważających ilościach.

bigstockphoto_hand_lotion_8420262.jpg

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno. Wszyscy mowią, ze Spencer poszedł w gierki co jest bardzo dobrym krokiem. Na E3 mają byc gry gry gry co jest dobrym krokiem. problem jedynie widze w tym, że on jest szefem wszystkich szefów od niedawna co oznacza, że te wszystkie gierki pewnie zagramy dopiero w 2016 czy 2017. Szkoda.

Opublikowano

Te gry juz pewnie dawno byly w produkcji tylko MS musial zrobic szybkie 180 na swojej reputacji, dali Spencera (zmiana dowodzacego to pierwszy dobry krok w strone zmiany wizerunku), krzyknal gaming, wysypal starannie zapieczetowany i od dawna przygotowany worek z zapowiedziami = insta bohater narodu.

Taktyka wysmienita, jednak serio ktos wierzy w te brednie ze przyszedl krul Spencer, zarzadzil i puff magicznie staly sie gry ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No zobaczymy, obyś miał rację, bo chciałbym coś dostać w 2015 po za halo którego nie trawie i Fable, który z fajnej części pierwszej przy trzeciej jest już niegrywalnym kupskiem. No chyba, że się zrehabilitują i Legends bedzie spoko, ale jakoś w to nie wierze.

Opublikowano

A co do Sony i no games, Xboty, uwaga, smiechniecie:

Opublikowano

spoko, ale to samo mozna by o Xo nakręcić, wrzucając halo remaster, kolejne czesci Halo itd. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.