Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Gothic jest za(pipi)isty, a szczegolnie druga czesc ♡

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Twierdza, Operation Flashpoint, Neverwinter Nights, Swat 4, Command and Conquer, s.t.a.l.k.e.r, te gry w 1440p i ustawieniach ultra to chodzily by i na telefonie teraz....to byly dobre lata gamingu, gralem we wszystkie tytuly, ale czy musimy wyciagac gry z przed 10-15 lat by walczyc z konsolowcami?

Opublikowano

Bluber sie raczej smieje z polakow na roznych stronkach ktorzy gothica uwazaja za druga najlepsza gre wszechczasow (po homm iii). Gothic jest swietny, szkoda ze ma tragiczne sterowanie.

Opublikowano

Przepraszam bardzo bluber, czy Ty nie szanujesz Gothica?

dobra gierka, taka 5/10

Opublikowano

To niby gra z jakiejs znanej marki, ale na takie bomby pokroju ME4, F4 bym nie liczyl. Zdecydowanie cos mniejszego kalibru jak Splinter Cell.

Mam nadzieje ze dorzuca cos do Sunset I Horizon 2 :) Bylo plotki ze to jakas znana marka, zapomniana ostatnimi czasy przez problemy produkcyjne...

Dragons Dogma 2, przyjaciele ;)

W której to grze nie było mapy i fast travelu, tylko znaczek na nawigacji? Gothic? Morrowind? I że sam musiałeś zczaić gdzie iść, pozwiedzać i popytać. To było dobre.

Opublikowano

GOTYk kurtyzano, a nie 5/10

Takiej wczuwy nie miałem chyba w żadnej gierce, kiedy udało Ci się przez las przedrzeć i dotrzeć do obozu to autentycznie można było odetchnąć.

I ten dubbing <3. Gierka oczywiście pełna problemów ale i tak uwielbiam. Chociaż dwójkę już mniej.

e: Figaro to po prostu były czasy, kiedy gry robiło się jeszcze dla graczy, a nie dla brudnych każuali.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Mam wszystkie części Gothika w wydaniu premierowym, zarówno z angielskiej jak i polskiej dystrybucji i są to jedyne gry jakie muszę mieć w kolekcji, także szanować je (pipi)a, bez dyskusji.

Opublikowano

Takiej wczuwy nie miałem chyba w żadnej gierce, kiedy udało Ci się przez las przedrzeć i dotrzeć do obozu to autentycznie można było odetchnąć.

I ten dubbing <3. Gierka oczywiście pełna problemów ale i tak uwielbiam. Chociaż dwójkę już mniej.

e: Figaro to po prostu były czasy, kiedy gry robiło się jeszcze dla graczy, a nie dla brudnych każuali.

To uczucie gdy przeszlismy do Gorniczej Doliny w drugiej czesci ♡♡♡

Opublikowano

O DD2 faktycznie slyszalem i tez pasuje do opisu.

Opublikowano

Jesli ktos czerpie tyle samo radochy ze zbugowanego Battlefielda 4 to chca wydawce spalic, gra jest beznadziejna, ten kto w nia gre jest ciota, ale gdy przychodzi na wspominki o grach starych to kazdy ma eksajt.

Opublikowano

Za (pipi) nie wiem co w tym widzicie zresztą reszta świata po za polakami też nie wie.

Opublikowano

Co to sie stalo ze w ostatniej dekadzie miecz zostal zamieniony na karabin. :( I teraz taki mazzeo gra w to, co gra.

Opublikowano

:P

ihQDGXiXqqEw6.gif

Opublikowano

Gothic 1/2 zacne gierki,miały swoje problemy ale mimo tego spędziłem z nimi masę świetnej zabawy. Jedynkę przeszedłem z 3 razy dwójkę z dodatkiem podobnie. Trójka po dzisiaj leży u mnie na dysku bo wyrwałem digitala za 10zikos i sam nie wiem czy się zabierać za to bo naczytałem się różnych rzeczy o tej odsłonie :/

Opublikowano

morrowind>>>>gothic

Opublikowano

Gothic 1/2 zacne gierki,miały swoje problemy ale mimo tego spędziłem z nimi masę świetnej zabawy. Jedynkę przeszedłem z 3 razy dwójkę z dodatkiem podobnie. Trójka po dzisiaj leży u mnie na dysku bo wyrwałem digitala za 10zikos i sam nie wiem czy się zabierać za to bo naczytałem się różnych rzeczy o tej odsłonie :confused:

Po najnowszym Community Patchu spokojnie można grać.

Ale skończcie już te herezje na temat Gothika, bo autentycznie rozjeżdżałbym walcem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.