Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli w przeciągu kolejnych 48 godzin zobaczę nowego Metroida, to kupuję Knacka i dostarczam foty.

Mam nadzieję, że nie będziesz musiał kupić Knacka.

Ponieważ...?

Oczywiście myślałem, że ragus napisał, że kupi knacka gdy metroida nie będzie na e3. I celem mojego posta było wyrażenie nadziei że nowy metroid pojawi się na e3.

Edytowane przez mate5

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Robimy jakieś zakłady o awatary?

Ja moge w dziedzinie wyscigow o cos sie zalozyc :-)
Opublikowano

Guernica- ja bym porównał TLOU trochę do Shenmue. Grałeś? Widziałeś koniec dwójki w tej jaskini? Masakra. Pytania- dlaczego, po co, na co. Tworzy to imo pewien kult tej grze. Historia nie została skończona, tyle pytań, a tak mało odpowiedzi. 

I to samo będzie z TLOU jak nie wydadzą dwójki. Co konkretnie motywowało bohaterem, że na końcu zrobił to co zrobił, dlaczego ją oszukał itp itd. 

Dwójka się zacznie w txt 10 lat pózniej i czar trochę pryśnie. 

Jest wiele możliwości, prequel, początek zarazy z nowa ekipą, akcja z perspektywy świetlików.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

@ Luck

Daj lepiej w spoiler myk n.t. TLOU. SOTC wciąż jest niezły i imo o wiele lepiej zniósł ząb czasu niż ICO. MGS3 z uprawnioną kamerą TPP wciąż daje radę gameplayem. Gorzej "jedynka", czy drugi Silent, ale to wszystka kwestia przyzwyczajeń.

@ Nemesis

Ile razy mam podkreślać że to trolling w słusznej sprawie?

Opublikowano

ja pyerdole, wy(pipi)iajcie ze spoilerami z tlou. co za ludzie, jeszcze z zakończenia....

Opublikowano

o żesz (pipi) xDDD

luck weź to schowaj na litość boską, guernica też wyedytuj posta bo cytując spojler nawet jak oryginalny post zostanie zedytowany to cytat zostaje po staremu

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Nawet nie pomyślałem, skasowałem już.

Opublikowano

(pipi)a

wow, dzięki, teraz wykasuj mi pamięć. gorszy był spoiler od tamtego, no co za pipi 

Opublikowano

Szkoda tylko, że jak walą spoilerami z gier niezależnych( Outlast) i to w postaci screenówz zakończenia na widoku przez kilka dni to (pipi). Ale świętej krowy od ND już ruszyć nie można. Banda hipokrytów.

Opublikowano

(pipi)a

wow, dzięki, teraz wykasuj mi pamięć. gorszy był spoiler od tamtego, no co za pipi

Opanuj się.

Opublikowano

Mam nadzieje ze wiecej Lucka nie zobaczymy, ktos go zraportowal bo ja nie moge, jestem na mobilnej wersji.

Deebil

Opublikowano

Polecam nie emocjonować się w takich chwilach. Emocje to doskonały utrwalacz wspomnień. Jeśli przeczytasz spojler, to jak najszybciej zajmij się czymś innym i jak najmniej się wkur,wiaj. Ja to praktykuję od jakiegoś czasu i skuteczność jest bardzo wysoka.

Opublikowano

Luck poleciał sobie na urlopik za spoilery, Guer miał polecieć, ale w ostatniej chwili edytował, a regulamin mówi że użytkownik może naprawić szkodę i nie zostać ukarany, co w praktyce oznacza "zdążyć przed moderatorem". Cóż, ja na waszym miejscu uważałbym podwójnie, chyba że ktoś nie planuje być podczas E3 na forum, jak luck :)

I nauczcie się używać taga spoilera, wszędzie tam gdzie opisujecie wydarzenia fabularne z gry :/

Ps. Kazub nie przejmuj się, to nie były na tyle ciężkie spoilery, ale zagraj w TLOU bo prędzej czy później się na takowe natkniesz...

Opublikowano

Jeżeli w przeciągu kolejnych 48 godzin zobaczę nowego Metroida, to kupuję Knacka i dostarczam foty.

Mam nadzieję, że nie będziesz musiał kupić Knacka.

Ponieważ...?

enough, skończ bronic tej gry nawet w nią nie grając :-(

Grałem.

Opublikowano

2014-06-0820_16_19-twr5sgs.png

jezus maria, sequel Guardian of Light? OBYYYYYYY

Opublikowano

Luck poleciał sobie na urlopik za spoilery, Guer miał polecieć, ale w ostatniej chwili edytował, a regulamin mówi że użytkownik może naprawić szkodę i nie zostać ukarany, co w praktyce oznacza "zdążyć przed moderatorem". Cóż, ja na waszym miejscu uważałbym podwójnie, chyba że ktoś nie planuje być podczas E3 na forum, jak luck :)

I nauczcie się używać taga spoilera, wszędzie tam gdzie opisujecie wydarzenia fabularne z gry :confused:

Ps. Kazub nie przejmuj się, to nie były na tyle ciężkie spoilery, ale zagraj w TLOU bo prędzej czy później się na takowe natkniesz...

Masz plusa za oszczędzenie głernika, lubię go.

Opublikowano

o spoilerze od lucka bede myślał przez całą grę 

Opublikowano

Masz minusa za oszczędzanie glernika, nie sprawiedliwe to

Opublikowano

o spoilerze od lucka bede myślał przez całą grę

Opanuj się. (2)

Opublikowano

No fakt ch.ujowe takie gadki na temat rocznej gry są, ale przecież przed premierą tutaj był shitstorm z tymi spoilerami z tlou, że ojezus więc dla mnie recepta jest taka jeśli jakaś gram mnie na tyle interesuje to a) staram się ją przejść w miarę wcześnie unikając przy tym internetu gierkowego na ile się da b) olewam sprawę i nie ciśnieuje się ze spoilerami bo można na nie trafić w każdym zakątku internetu. Więc ku.rwa kazub dlaczego jeszcze nie przeszedłeś The Last of Us? Chłopaki z wawy jak jechali na zlot mieli ze sobą mesjasza nie mogłeś pożyczyć od nich kiedy oni ukończyli?

Opublikowano

Dobrze, że czytałem wyrywkowo, bo akurat u mnie leży od miesiąca TLoU...

Generalnie, nie pisze się żadnych kluczowych dla fabuły motywów jakiejkolwiek gry, nawet jak jest stara.

Opublikowano

Mam nadzieję, że moderacja zareaguje i posypią się bany w wymienionych przypadkach.

Na pewno XD

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

No ale blubi ma rację. Już pisałem to kiedyś, ale

>2014

>szanuj PlayStation ponad życie

>nie ograj TLOU przez rok po premierze

p5C6zWm.gif

Opublikowano

Śmieszne jest to tym bardziej że paru xbotów z okazji premiery TLOU sprawiło sobie ps3 xD

Opublikowano

2014-06-0820_16_19-twr5sgs.png

jezus maria, sequel Guardian of Light? OBYYYYYYY

Jeszcze jakby tak zapowiedziano sequel Renegade Ops :wub:

RO, Guardian oraz Super Stardust HD to imo najlepsze arcadowe gierki z cyfrowej dystrybucji (z poprzedniej generacji).

Niestety, zapowiedź RO2 jest pewnie równie prawdopodobna jak TLG w 2014 (Avalanche zajmuje się teraz Mad Maxem oraz pewnie JC3).

Edytowane przez MBeniek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.