Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak nie próbowałem? A po co mi ten steam? Wolę pudełkowe wersje. Mówię o graniu na PC. Na PC to się grało na początku lat 90-tych i na przełomie wieków. W graniu na PC jest coś w rodzaju desperacji...

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

masz rację

zamykamy cw

Opublikowano

Ej ale oranażada Hellena jest za(pipi)ista. 

Opublikowano

Ja chcę jutro w pracy poczytać o dobrych grach niezależnie od platformy. Życzę wam powodzenia dziś ja po pracy idę na grilla a wieczorem pogram na ps4 albo wii u. Ciekawe ile fanboje dziś życia stracą. Stres i przeżywanie konferencji jakby o wasze życie chodziło. Ślepa miłość bez wzajemności:) Sony, ms czy nintendo ma was wszystkich w pupie i po prostu chce waszej kasy.

Walka o to na czym wyjdzie więcej gier jest bez sensu dla prawdziwej szlachty. Szlachta to ludzie multiplatformowi którzy grają na tym na czym mają obecnie jakąś fajną grę.

Po co tracić czas na te śmieszne wojenki plebsu jak jest tyle gier do ogrania:)

Tylko jedna platforma się liczy w tym temacie. Wybierz swój obóz, albo przepadnij.

Opublikowano

Nie zamykać CW!!!

Tylko tutaj takie rzeczy - najlepsze IP na całym FPE.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Ja chcę jutro w pracy poczytać o dobrych grach niezależnie od platformy. Życzę wam powodzenia dziś ja po pracy idę na grilla a wieczorem pogram na ps4 albo wii u. Ciekawe ile fanboje dziś życia stracą. Stres i przeżywanie konferencji jakby o wasze życie chodziło. Ślepa miłość bez wzajemności:) Sony, ms czy nintendo ma was wszystkich w pupie i po prostu chce waszej kasy.

Walka o to na czym wyjdzie więcej gier jest bez sensu dla prawdziwej szlachty. Szlachta to ludzie multiplatformowi którzy grają na tym na czym mają obecnie jakąś fajną grę.

Tylko jedna platforma się liczy w tym temacie. Wybierz swój obóz, albo przepadnij.

Pamietaj ze tak jak macio, zawsze mozesz oboz zmienic, wiec tak na dobra sprawe nie ma znaczenia co wybierzesz.

Opublikowano

Ja tam ubóstwiam oranżadę, ale na dzisiaj kupiłem sobie czteropak bo inaczej zszedłbym na zawał w tym upale :P

Opublikowano

Czasem doznajesz oświecenia, pojmujesz, że droga, którą kroczyłeś okazuje się ślepą uliczką i podejmujesz decyzję o zmianie wiary. Przechodzisz od Beliara do Innosa, odnajdujesz światłość, wychodzisz na powierzchnię, jesteś lepszym człowiekiem.

Tak, dla takiego poczucia warto czasem zmienić wyznanie ;)

Opublikowano

Jak pięknie jest być graczem przekrojowym - tacy ludzie nie mają problemów jaki sprzęt wybrać bo i tak zagrają w najlepsze tytuły. A i ich opinia jest wtedy poparta doświadczeniem a nie średnią ocen i e-społecznym hejtingiem.

Ale sam najbardziej cieszę się z perspektywy posiadania Wii U w przyszłym miesiącu - zwłaszcza jak pomyślę co Shigeru i spóła wyczarują do końca roku. 

Opublikowano

Dobra, ale (pipi) nas to obchodzi.

Du.py bym sobie nią nie umyl a co dopiero pił.

Opublikowano

Ej cw to najlepszy tutaj temat i uwielbiam go czytać. Wyraziłem swoje zdanie tak jak kazdy tutaj może. Daddy napisał o szlachcie xboxowej to odpowiedziałem co dla mnie znaczy szlachta. Płacz ze quantum break jest lepszy od the order i na odwrót jest bardzo śmieszny szczególnie że obie gry nie wyszły. Obraza za spoilery z tlou prawie rok po premierze jednego z fanów sony też.

Intelekt osób odpowiadających na grzecznego posta ch** mnie to obchodzi też jest pocieszny.

Jak będę chciał pograć w forze horizon 2 to odpale xboxa, jak w zelde to wii u a jak w order to ps4.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Tez bym sobie dupy nią nie umył, od tego mam wodę.

Opublikowano

Trolle nawet do oranżady się przypierdalają xD

Opublikowano

@blantman napisałem pipi żeby nie być nie grzeczny bo takie posty nic nie wnoszą do tego tematu, albo akceptujesz koncepcję tematu albo nie i twoje rege posty wypełnione pozytywnym humorkiem :):) i probą zalogodzenia napięcia spowodowanego targami jest conajmniej zabawna, gejmingowy rycerzyk z ciebie ok, ale glodne kawałki o grillu po pracy i ublizanie graczom od nolajfow bo chcą sobie zobaczyć targi związane z ich hobby jest slabe w ch.uj. To samo mogę powiedzieć o twoim grillu, ze zmarnujesz życie bo napijesz się piwa i zjesz kiełbasę, no rzeczywiście janusz wygrywa życie a wy nerdy przegrywacie. :-) pozdrawiam

Opublikowano

bluber ogólnie to ciebie szanuję, ale za tą helenę to mnie wkur.wiłeś

idę się przejść na grilla do blantmana

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Kiedy ją ostatnio piłeś?

Opublikowano

jedyną słuszną, czyli białą, gdzieś tak z pół roku będzie

Opublikowano

Przestańcie pisać o oranżadzie bo mi się chce, a kupić nie mam gdzie :P

Opublikowano

bluber ogólnie to ciebie szanuję, ale za tą helenę to mnie wkur.wiłeś

idę się przejść na grilla do blantmana

Ragus zapraszam jak masz blisko do olsztyna wpadaj;)

Opublikowano

najpierw papież, teraz oranżada hellena - na internetach nie ma świętości...

Opublikowano

myjesz sobie dupe innymi oranzadami... aha, ok. :thumbsup:

Opublikowano

najpierw papież, teraz oranżada hellena - na internetach nie ma świętości...

Nie mają rozumu i godności człowieka,

ewentualnie młodziaki które nie wiedzą czym była osiedlowa zrzutą na helenę

po całym dniu grania w piłkę w słońcu.

Opublikowano

u mnie z kranu potrafi dżony łoker lecieć więc z tą oranżadą to jestem skłonny uwierzyć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.