Opublikowano 2 lipca 20168 l Przejebane mieć takiego Boatenga na środku obrony. Dobrze, że u nas na środku gra obrońca najwyższej klasy - Michał Pazdan.
Opublikowano 2 lipca 20168 l dostali gola po zrykoszetowanym dograniu, więc karny dla wyrównania krzywd moralnych żeby Italia to wygrała, abym ujrzał wykrzywioną w grymasie mordę Tomaszewskiego
Opublikowano 2 lipca 20168 l Jak Niemcy to prze(pipi)ią po tym karnym z dupy, to czuje większy ból niż u Nas
Opublikowano 2 lipca 20168 l Niemcy po strzeleniu gola zamkneli wlochow w hokejowym zamku i nie zamurowali bramki Widziales Nawalka? No, to ucz sie i tych swoich tez tego naucz.
Opublikowano 2 lipca 20168 l Remis po 90-sięciu minutach gry i dogrywka! Będą karne? Włochy Niemcy 1:1.
Opublikowano 2 lipca 20168 l "No gdzie ta ręka była? Mam nadzieję, że w kieszeni" XD Edytowane 2 lipca 20168 l przez Masorz
Opublikowano 2 lipca 20168 l Loew to ma prze(pipi)ane życie. Wystarczy, że zbliży dłoń do twarzy i już jego morda pojawia się na telebimach xd
Opublikowano 2 lipca 20168 l Hah sędzia kozak. Neuer sfaulował piłką sędziego, więc piłka dla Niemców, jestem zaorany
Opublikowano 2 lipca 20168 l Moje serce kolejnych karnych nie wytrzyma. Edytowane 2 lipca 20168 l przez Mani
Opublikowano 2 lipca 20168 l Miał Conte nosa wprowadzając Zazę na karne. Edytowane 2 lipca 20168 l przez --wojtas--
Opublikowano 2 lipca 20168 l Auf wiedersehen xD edit; (pipi)a pelle ty debilu Edytowane 2 lipca 20168 l przez schabek