Opublikowano 15 marca 201411 l Panowie gdzie zamawiacie inFamous? Albo inaczej. Czy wiecie gdzie będzie ją można dorwać najtaniej? Ta generacja z cenami z deka przegina, ale jak zobaczylem, że muve.pl życzy sobie 280 pln to zdębiałam. Ja w piątek zrobie przemarsz przez empik/mm/saturn i liczę, że poniżej 240 ktoś zejdzie z ceny.
Opublikowano 15 marca 201411 l Tradycyjnie radzę poczekać do premiery i przeglądać gazetki promocyjne sieciówek. Ceneo wskazuje że 249zł to minimum za to cudo. Ja wziąłem edycję z czapką z Ultimy za 279,90zł (teraz podrożała znacznie). http://www.ceneo.pl/24729634
Opublikowano 15 marca 201411 l Ale w chu.. tną... Dosłownie jakiś tydzień temu chciałem zamówić Infamousa z Muve - kosztował 249 zł. 2-3 dni później podnieśli cenę o 10 zł... a dzisiaj kosztuje 279 zł. Pięknie ich posrało, a głupi nie zamówiłem za 249 zł bo myślałem, że może bliżej premiery cena spadnie hah. Edytowane 15 marca 201411 l przez Słupek
Opublikowano 15 marca 201411 l W RTV EURO AGD jest dalej za 249zł, kurde oglądam te fotki i mnie kusi bo gierka wygląda zacnie, a posucha jest pewnie nie wytrzymam.
Opublikowano 15 marca 201411 l Jeśli zależy wam na cenie a niekoniecznie na pudełku to ja polecam zakupić gre na amerykańskim PS Store. Tam gra kosztuje 60 $ czyli jakieś 180 zł. Wystarczy założyć amerykańskie konto PSN, kupić na allegro kod na 60 USD i w dniu premiery mamy grę za 180 zł zamiast za 250. Ja polecam kod na 60 USD kupić na amerykańskim Amazonie, nie ma problemu z używaniem polskich kart, jedyne co trzeba zrobić to podać jakiś fake'owy amerykański adres i już Ponadto na amazonie sprzedają też czasem kody na gry w fajnych promocjach. Ja np. w dniu premiery PS4 kupiłem AC4 za 150 zł tam.
Opublikowano 15 marca 201411 l A czy gra będzie miała w jakiejkolwiek formie język polski do wyboru? Edytowane 15 marca 201411 l przez KIELiCH
Opublikowano 15 marca 201411 l Szczerze mówiąc nie sprawdzałem bo nie przepadam za polskimi wersjami, ale wątpię. Raczej do PS Store wrzucane są rzeczy zlokalizowane pod konkretny region danego sklepu. W amerykańskim są pewnie tylko angielskie, ale jak chcesz mogę sprawdzić. Bo mam w ten sposób kupione wspomniane wcześniej AC4 i COD Ghost.
Opublikowano 15 marca 201411 l A czy gra będzie miała w jakiejkolwiek formie język polski do wyboru? Nie będzie polskiego języka. Ale to nie problem. Za taką cenę warto, na polskich tłumaczeniach wiele się traci. A u nas w polskim psn gra holendernie droga, za takie pieniądze to już wole poczekać i kupić na płycie, przejść i odsprzedać żeby kawałek kasy odzyskać
Opublikowano 16 marca 201411 l Premiera Infamous za dosłownie kilka dni, a dostępność edycji specjalnych woła o pomstę do nieba. Raptem dwa sklepy mają (Ultima - gdzie cena jest niepotwierdzona i gram.pl). Coś Sony ostatnio daje plamę
Opublikowano 16 marca 201411 l Zgadzam się. Nie dali tej najdroższej edycji, nie pokazują filmików z polską wersją. Za czasów PS3 lepiej to funkcjonowało.
Opublikowano 17 marca 201411 l jakieś przecieki co od ceny w media marktach i saturnach? ew empikach?
Opublikowano 17 marca 201411 l Autor jakieś przecieki co od ceny w media marktach i saturnach? ew empikach? Pewnie w środę. W rtv euro po 249 pln.
Opublikowano 18 marca 201411 l W nowym tomie kultury empikowym brak wzmianki o infamous XD no nic, co zrobic. mam preorder na euro rtv: Status zamówienia/rezerwacji: KOMPLETOWANiE goddamnit Edytowane 18 marca 201411 l przez Orzeszek
Opublikowano 19 marca 201411 l Skusiłem się. Zamówiłem w Euro RTV Agd edycję specjalną za 299 zł. Wysyłka gratis. Czekamy
Opublikowano 19 marca 201411 l No ja też wziąłem pre w RTV Euro. Jak będę wracał z pracy to mam po drodze MM wpadnę obczaję cenę, jak nie będzie taniej odbieram w Euro.
Opublikowano 19 marca 201411 l Autor Wczoraj po robocie wpadłem do empiku z pytaniem o cenę oraz kiedy wystawią I:SS. Odpowiedź? Jak najbardizej empikowa. Nic jeszcze nie wiemy. W sumie 3 dni do premiery to jeszcze kupa czasu. Może mogłem zapytać o cenę pościeli albo świeczki zapachowej lepiej. Dzisiaj zrobię jeszcze rundkę do MM i może przedzwonię do ME i Saturna, a także lokalnego gekona i blackgames.
Opublikowano 19 marca 201411 l marcinwks: to czekam wiesci co Ci sie udalo dowiedziec bo z checia bym polozyl już łapska na gierce obstawiam ze jutro po poludniu w Saturnie i MM beda juz wystawione do zakupu ale moze jest mocny ban na wczesniejsze wykladanie towaru.
Opublikowano 19 marca 201411 l Na gram.pl jest w standardowej cenie 249 zł więc wziąłem. Na allegro prawie nie ma wyboru, ceny zawyżone jak ta lala.
Opublikowano 19 marca 201411 l Autor marcinwks: to czekam wiesci co Ci sie udalo dowiedziec bo z checia bym polozyl już łapska na gierce obstawiam ze jutro po poludniu w Saturnie i MM beda juz wystawione do zakupu ale moze jest mocny ban na wczesniejsze wykladanie towaru. Obyś miał rację z tym jutrem, chociaż patrząc na brak jakichkolwiek recenzji, obawiam się, że jest jakieś mega twarde stanowisko Sony w tej kwestii. Jednakże wczoraj oglądałem na PS4 streaming z inFamous u 2 gości, a 3 grał w MGS. Ale to pewnie ludzie z hameryki, a tam sprzedawca z ebaya rozsyłał kopie kilka dni wcześniej. Z tego co widziałem to zarówno gekon jak i blackgames sprzedają po 249, czyli tyle samo co euro rtv i gram. Edytowane 19 marca 201411 l przez marcinwks
Opublikowano 19 marca 201411 l http://allegro.pl/infamous-second-son-pl-edycja-kolekcjonerska-i4074773958.htmlEdycja kolekcjonerska po polsku za 399 zł od ręki. Chyba jednak nie warta swojej ceny. Słabe ostatnio robią te kolekcjonerki
Opublikowano 19 marca 201411 l Jakby tam była kurtka (jak pierwotnie wszyscy zakładali) to za taką cenę by było warto.
Opublikowano 19 marca 201411 l Otóż to. Nie wiem kto wpadł na tak "genialny" pomysł i schować grę do kurtki.Ta edycja kolekcjonerska powinna być w cenie edycji specjalnej i byłoby ok.Tak nawiasem - dostał ktoś swoją kopie ?
Opublikowano 20 marca 201411 l Jak tam ktoś był w Media? Co do RTV Euro czy komu oprócz Ocrzecha realizują już preorder? Ja mam ciągle ciszę, ostatnie info, że sprawdzają możliwość realizacji...