Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Promocje na PS Store

Featured Replies

Opublikowano

Chyba bierę killzone za 40 zl, infamous first light za 25 i god of war remasterA za chyba 30 zł.

Dla kogoś kto kupił niedawno pleja, to ta promocja wydaje się spoko. Aczkolwiek i tak jak odpaliłem PSS, po rocznej przerwie, to i tak wydawało mi się, że gierki mają sporo promocji. Prawie zbliżyło się to do rynku pecetowego.

edit:

Teraway też wziałem, plusowicze mają faktycznie megazniżki.

Prawda. Premierowki to nie ale czesto promki sa jak np na pesa 2017 ktory normalnie 250 a jest 145 wiec stowka w kieszeni, szkoda ze juz sie wypstrykalem w tym miesiacu. :/

• Odpowiedzi 466
  • Wyświetleń 90,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Te konta na tureckim psn to mi się kojarzą z sebiksami z osiedla którzy swojego czasu wyjechali na ogórki na zachód Europy do Afryki i po powrocie kupili audi a8 4.2 a potem płacz ze pali dużo to lpg

• Paolo1986
    Paolo1986

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP6665-PPSA05059_00-ROB0000000000000 Robocop

• Wszystkie odsłony TimeSplitters po 11,25zł. Trójkę polecam mocno.

Opublikowano

Mnie zastanawia dlaczemu te skurczybyki nawet w ten wielki" black friday" nie przecenili ani jednej gry na VR? Czyżby bo nowość i kto chce i tak kupi?

Opublikowano

Mnie zastanawia ten primal ale nigdy nie grałem w far cry i zastanawiam się czy by mi ta seria podeszła bo czytałem że fabuła i postacie kiepskie. Generalnie promocje takie sobie bo ceny po 189 to raczej zbyt atrakcyjne nie są, chyba uncharted i skyrim najbardziej opłacalne ale pierwsza pozycję już mam a do drugiej nie jestem przekonany.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Primala dziś w pudełku można kupić po 75zł, zajrzyj do odpowiedniego działu. A sama gra to typowa gra ubisoftu, mapa znajdzki, misje A -> B, gameplay niby fajny, ale ile razy już było to samo, także ten :rolleyes:

Opublikowano

Widziale, że nawet w RTV euro jest po 79 tylko problem jest taki, że nie mam dziś czasu chodzić po sklepach więc wszystkie promocje przejdą mi koło nosa. No całe to zbieractwo i znajdzki to już do porzygu więc chyba odpuszczę bo jedyne co to klimat jest kuszący ale rozgrywka może okazać się słaba.

Widziale, że nawet w RTV euro jest po 79 tylko problem jest taki, że nie mam dziś czasu chodzić po sklepach więc wszystkie promocje przejdą mi koło nosa. No całe to zbieractwo i znajdzki to już do porzygu więc chyba odpuszczę bo jedyne co to klimat jest kuszący ale rozgrywka może okazać się słaba.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chcialem kupic tego PS+ 1 year subscrition 20% off, ale jest juz niedostepne, y ???

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Wyloguj się i zaloguj ponownie z psn na przeglądarce albo spróbuj kupić z pozycji konsoli.

Opublikowano

U mnie nie działa w ogóle ta opcja. Nie mam ikonki kup. Poszedł maila do sony. 

Opublikowano

Chcialem kupic tego PS+ 1 year subscrition 20% off, ale jest juz niedostepne, y ???

A miałeś już kiedyś plusa? Jeśli tak to wtedy też chyba nie przejdzie ta promocja.

Opublikowano

Przejdzie, ja kupiłem przez sklepik z poziomu konsoli.

Opublikowano

Ile czasu miales nieaktywnego plusa, nim wykupiles go ponownie?

Opublikowano

Ostatnio plusa miałem 3 miesiace do końca września i 2 dni triala na nowej konsoli w grudniu.

Opublikowano

Mevek - masz konto na PL w ogóle? Z tego co pamiętam to miałeś konto założone na Irlandię. 

Opublikowano

To może nie ma tej promocji?

Opublikowano

Aktualnie gadam z sony suportem przez e-maile. Jak sie nie dogadam z nimi to zadzwonię dzień przed wygaśnięciem obniżki, bo strasznie przeciągają i wypytują o potwierdzenia danych, zamiast sie sprawa zająć. Trochę mi zależny, bo zaraz nowy Tekken wychodzi, wiec spędzę z nim parę tysięcy godzin w sieci.  

P.S spróbuje zobaczyć z innego konta SEN, w tedy będę wiedział, czy to konto, czy konsola. 

Reedycja..

15626322_1339032806147087_36285731474447

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

I co, wychodzi, że konto? W zeszłym roku była podobna gówniana promocja. Niby taka fajna, a nielicznym tylko udało się z niej skorzystać. Ja Plusa jak i konsoli nie mam od maja, sprawdziłem teraz w sklepie i akurat mam możliwość kupienia, jest przycisk :D Tylko nie mam podpiętej metody płatności, może temu działa ;> zaraz podepnę swoją kartę i zobaczę czy coś się zmieni. 

Edit: Dalej działa. Czyli karta chyba nie ma nic do tego.

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

U mnie sony pomogło. Sam bym sobie nie poradził. 

Opublikowano

Czyli nie wiesz dokładnie co zrobili, i jak komuś nie działa, to jedyne rozwiązanie to dzwonić/pisać do pomocy technicznej? :P