Skocz do zawartości

The Last Of Us Remastered Edition

Featured Replies

Opublikowano

Masz problem z NATem, zwykle pomaga zresetowanie ( czasem nawet kilkukrotne ) konsoli . Sam od niedawna mam ten problem i to z osobami z którymi wcześniej "słyszałem się " bez problemu, zapewne wina któreś z ostatnich "popraw stabilności systemu" .

Edytowane przez Freeze182

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 360,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. 

• LoU jest grą która nie musi się bronić przed żadną krytyką. Skoro wychodzi w wersji Remastered to znaczy że wybija się ponad obowiązujący nurt którym płyną sobie takie growe ekskrementy jak GTA5, Bios

• Chryste Panie...

Opublikowano

The Last Of Us Remastered Edition ma w sobie wszystkie DLC  z wersji ps3 włącznie tym fabularnym?

Opublikowano

Ma fabularne dlc i chyba wszystkie dodatkowe mapy w multiplayerze.

Opublikowano

Nie mogę wejść w multiplayer. Błąd uwierzytelniania. O co chodzi forumku?

Opublikowano

No wories u mnie to samo, a w gta w ogóle wywala z gry po połączeniu online. Przyzwyczaisz się serwery Sony już tak maja :P

Opublikowano

GTA nie chodzi na serwerach Sony, a co do TLOU, wczoraj rzeczywiście padło wszystko na ponad 1h.

Opublikowano

3 minuty do końca, przeciwnik otworzył 3/4 naszego sejfu, zostało nas 2.

PS. W lobby był piękny rage :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ja ostanio cudem znalazłem trochę czasu na granie i znowu mnie bierze :( shotgun na dołądowaniu sieje pożogę okropną rundy 6:1 8:1 a akcje jak u Yetiego to wisienka na torcie. 

boże jakie to dobre

Opublikowano

ja ostanio cudem znalazłem trochę czasu na granie i znowu mnie bierze :( shotgun na dołądowaniu sieje pożogę okropną rundy 6:1 8:1 a akcje jak u Yetiego to wisienka na torcie. 

boże jakie to dobre

co do shotguna , gramy w lidze i on jak i obrzyn są zabronione , bo mają kosmicznego powera :)

Opublikowano

boże jakie to dobre

co do shotguna , gramy w lidze i on jak i obrzyn są zabronione , bo mają kosmicznego powera :)

no nie dziwię się. po drugim booście dwa hity z pół dystansu kładą delikwenta. Potężna zabawka, nawet mi nie przeszkadza wtedy, że Cię widzą, jak masz 4 naboje w magazynku to mogą przychodzić grupowo...

Opublikowano

Tactical shotgun zrozumiem, ale obrzyn? ;/ Przecież to broń na krótki dystans na początkowo 2 pociski. Niezbyt przydatna gdy ammo do broni długiej się skończy, a sytuacja wymaga większego zasięgu ognia (rewolwer i deagle wciąż tutaj rządzą).

Swoją drogą ta strzelba z dlc też okazała się nie być aż tak mocna jak się obawiałem. Na krótkie starcia rządzi, ale na większe dystansy i 3 hity i nie kładą wrogów, so still < karabin samopowtarzalny/ automat. 

No ale na całe szczęście multiplayer nie polega na otwartej walce, a na podchodach i skradaniu, bo w innym wypadku było by znacznie gorzej. Wredniejsza jest już imo kusza, ale wymaga odpowiednio więcej skilla, więc wciąż idzie normalnie pograć.

Opublikowano

dla mnie rewolwer to nadal jedynie słaby dobijacz, ale to wynika z faktu, że unikam walki na odległość i wolę się zakraść na max parę metrów i mieć pewny kill

Opublikowano

IMO rewolwer to bardzo dobra broń, trzy strzały i lezysz. Wolę nim grać niż zwykłym pistoletem, którego też używam ale znacznie mniej.

Opublikowano

No i za tę różnorodność styli fapujemy do tego multi.

Bardziej niż z optymizmem co do jego kontynuacji w drugiej części, podchodzę z obawą. Aktualne jest zwyczajnie najlepiej wyważone.

Opublikowano

No i za tę różnorodność styli fapujemy do tego multi.

Bardziej niż z optymizmem co do jego kontynuacji w drugiej części, podchodzę z obawą. Aktualne jest zwyczajnie najlepiej wyważone.

Same here - kazus najlepszego multi KZ2 i jego następcy KZ3 każe mieć wiele obaw

Serio rewolwer kładzie na 3 strzały? Mi to sie nigdy nie udało

Opublikowano

Halo 3 -> 4, MW1- MW2, U2 ->U3 

no... aż mnie zaskoczyłeś z tym że wymagał u ciebie więcej.

Opublikowano

O TLoU2 będzie można mieć obawy, jeżeli multi w U4 zawiedzie, bo właśnie ten sam koleś, który sprawował pieczę nad multi w TLoU, odpowiada za tryb wieloosobowy w U4. Ja jestem dobrej myśli.

Opublikowano

Mnie się wydaje, że TLOU 2 wyjdzie na bank. Wcześniej lub później ale będzie. Ta gra to żyła złota dla ND i na prawdę było by to nieracjonale choćby z punku finansowego. U4 w pewnym momencie też się zestarzeje, ludzie się nagrają i temat wróci. Zobaczycie :-)

Opublikowano

To, że TLoU 2 wyjdzie jest pewne, jak po poniedziałku wtorek, a po wtorku środa. Tu chodzi o to, czy nie przedobrzą z multi i go popsują.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No tak... Jednak multi w U2 i TLOU były jednym z najlepszych w jakie grałem. U3 lekko zawiodło ale to uznaje za wypadek przy pracy. Stąd byłbym spokojny :-)

Opublikowano

Ha!

Ja dopiero jestem po paru godzinach z TLOU.

Wylazlem z miasta do jakiegos lasu.

Gra faktycznie dobra i historia poki co ciekawa. Jedyny minus to AI przeciwnikow. I nie mam tu na mysli "zombiakow".

To jest jakas masakra. Kasowanie "po cichu" duszeniem jednego typa, kiedy drugi stoi doslownie pare metrow dalej, albo jak znajduja cialo kolegi i wlasciwie maja to w nosie... Dziwnie to wyglada momentami. :)

Dzis runda druga i licze na wiecej. :D