Opublikowano 14 czerwca 20159 l Panowie jak zaliczyć puchar na mapie miasto rodzinne ? jestem w 25 tygodniu i miałem tą mapę 2 razy do wyboru a i tak jej nie wzieli .... grałem z kolegą 1 na 1 ale nie wpadlo.
Opublikowano 14 czerwca 20159 l Panowie jak zaliczyć puchar na mapie miasto rodzinne ? jestem w 25 tygodniu i miałem tą mapę 2 razy do wyboru a i tak jej nie wzieli .... grałem z kolegą 1 na 1 ale nie wpadlo. Najprostszym sposobem jest po prostu granie i w końcu gracze ją kiedyś wybi or. Jeśli chodzi o ustawkę: 2 drużyny po 4 graczy i szukacie się nawzajem na publicznym.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Nie wiem czy to taki najlepszy pomysł bo jak pisałem przez 24 tygodnie czyli 168 meczy ta mapa była do wyboru dwa / trzy razy i to jej nie wybrano więc śmiem twierdzić że w ogóle jej nie zagram. Dwie osoby potrzebuje jeszcze do ustawki, jak ktoś chętny to pisać. Edit: już po temacie ;d dziś w końcu wpadła ta mapa i ja wybrali, pewnie temu że druga też w nocy i rzadko grana "śródmieście" . 100 % wbite ;d Edytowane 15 czerwca 20159 l przez fullmonk
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Da się jakoś oszukać grę i zrobić new game plus na hardzie, jak pierwsze podejście zrobiłem na normal ?
Opublikowano 24 czerwca 20159 l Obczaj ten post http://www.psxextreme.info/topic/106296-the-last-of-us-remastered-edition/?p=3159627
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Mi się udało przegibać 12 tyg, niby proste, ale można łatwo dać ciała jednak.
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Mi się udało przegibać 12 tyg, niby proste, ale można łatwo dać ciała jednak. To teraz drugie tyle drugą frakcją. Mnie też to czeka
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Tylko teraz wiem co sobie zostawić na ostatnie 3 tyg żeby było na luzaku, na początku dałem ciała , ponieważ powybierałem same najłatwiejsze zadanka jak się trafiała zagłada populacji w 100%.
Opublikowano 26 czerwca 20159 l Leczenie, tworzenie przedmiotów, oznaczanie wrogów, lub zabicie jakąś bronią. Przecież te zadania są mega łatwe.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l eee to już wcześniej było wiadomo To bardzo intuicyjne Absolutnie nie udaje mądrego czy coś ale w trakcie gry nie chwaląc się sam na to wpadłem Jeszcze na PS3
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Sprawdźcie jeszcze to. Łukiem zagrałem może z trzy mecze, chyba trzeba to zmienić.
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Tylko teraz wiem co sobie zostawić na ostatnie 3 tyg żeby było na luzaku, na początku dałem ciała , ponieważ powybierałem same najłatwiejsze zadanka jak się trafiała zagłada populacji w 100%. Zawsze masz opcje wyjscia z gry, jezeli wiesz ze wtopiles z wyzwaniem. W tedy nie zalicza tego dnia. I grasz ponownie. Ze 3x tak sie ratowalem
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Tego nie wiedziałem, dzięki. musisz to zrobić w miarę szybko, zanim wyniki sie wyświetla, ale kiedy wiesz, ze juz wtopiłeś - w tedy zamykasz aplikacje i uruchamiasz ponownie.