blakuś 597 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zrobiłem drogę świetlika ( 84 mecze dały w kość ), macie jakieś pomysły by przyśpieszyć te 12 tygodniu Łowcami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja właśnie robie mam już 7 tyg, skipuj mecze i szybko pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 skipuj? tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Graj 2 mecze na 100% możliwości, dwa pomijaj. Za wyjątkiem tych gdzie masz ryzyko utraty 100% populacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bickamil5 23 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 @blakuś Dokładnie "tak" jak mówi Lukas, z tymże wystarczy zagrać jeden "dobry mecz" - robisz wymagana ilość puszek lub więcej. Następne mecze skipujesz 3-5 razy i znów jeden dobry mecz itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Kolejne 12 tyg. pękło, za drugim razem poszło cholernie szybko. Żeby pozbierać znajdzki te które ominąłem muszę new game + brać, czy mogę wybrać sobie dowolny chapter i na szybkiego pozbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Możesz wybierać rozdziały. Nie musisz lecieć od poczatku. Tylko zanim (po zebraniu znajdzki) opuścisz rozdział, to upewnij sie ze gra zapisała znajdźke checkpoint'em lub zapisz sam (dla pewności) na nowym save. Edytowane 2 Lipca 2015 przez Lukas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Jeszcze jedno pytanko, czy jak zaczynam new game plus na mapach mam wszystkie znajdzki od poczatku, czy tylko te których nie udało mi się zebrać? Edytowane 2 Lipca 2015 przez Strife Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Glowy nie dam ale chyba masz wszystko. Rozmowy i surowce do upgrade to juz na bank. Edytowane 2 Lipca 2015 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sadzikkk 159 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Brutalna rzeczywistość w szpitalu to chore doświadczenie od dwóch dni walczę by przejść drugie piętro ale zawsze jakis one shot dostane i od nowa. Nosz kurr Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Jak tylko dozbieram znajdzki zaczynam też ten poziom, jedna z niewielu gier która się nie nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 W szpitalu przydają się bomby dymne i lecisz na pałe, ale jak nie masz składników to du.pa Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Dokladnie. Bez taktyki np. z bombami dymnymi to może byc ciężko. Ja jestem na Grounded blisko szpitala i też juz o tym mysle. Choć jeszcze na PS3 jakimś nieziemskim fuksem udalo sie przejść Edytowane 3 Lipca 2015 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Panowie jak coś to pytajcie: szpital drugie piętro na grounded banał jak wszystko inne przy dobrej taktyce. Wychodzicie na dwóch typków, których załatwiacie najpierw cegłą, która leży nieopodal, a drugiego siekierą, która wpada po pierwszym kolesiu. Dalej szybkie przepakowanie - miotacz ognia i może być już nawet bomba dymna. Ja zamiast tego przygotowuję shotguna. Lecimy do przodu i od razu na prawo zanim zobaczy nas wbiegająca ekipa. Dwa pomieszczenia przebiegamy i przed ich oczami szybko śmigamy na balkon w lewo. Jeśli poleca za nami - puszczamy bombę dymną i nie oglądając się wbiegamy do pomieszczenia, gdzie z dołu wpada ekipa dwóch/trzech kolesi. Ja na luziku traktuję ich sobie miotaczem i zbiegam schodami w dół. Wpada dwoch kolesi, których załatwiam shotgunem, następnie wychylam się delikatnie i zabijam ostatniego. Dla pewności można użyc czego mocnego - np. El Diablo. Tyle w temacie. Jak potrzeba jakiegoś walkthrough lub innych porad co do dalszej części - dajcie znać. Chętnie pomogę przez Shareplay, jeśli ktoś całkowicie nie czuje się na siłach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sadzikkk 159 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Ogarnalem. "Wystarczylo" wszystkich wybic. Bo bomb dymnych nie mialem ani zadnego molotova oraz bomby z gwozdziami wiec cegly i butelki poszly w ruch i okazaly sie najbardziej smiercionosne Edytowane 4 Lipca 2015 przez Sadzikkk Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Czy jakieś trofiki są zbugowane? Dostałem trofik śmieciarz niby za znalezienie wszystkich znajdziek, ale brakuje mi już tylko 3 artefaktów w Kurorcie nad jeziorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Nie. Nic na szczęście nie jest zabugowane. Za artefakty jest trofik "To wszystko sobie tu leżało". Choć to trochę dziwne bo śmieciarz z opisu jest za wszystko Ale nieważne dozbieraj te 3 artefakty i dostaniesz kolejnego trofika Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Dzięki, dow(nene)y Ellie i wszystkie gadki można też mniemam zrobić przez wybór chapterów? Edytowane 5 Lipca 2015 przez Strife Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Trofiki SĄ zabugowane, a przynajmniej niektorym sie zdarzaja. Mnie wpadl podobnie jak koledze trofik za szybko: zanim uzbieralem wszystkie drzwi shivsami wpadl mi szybciej. Nie ma n to reguly, gorzej jak jest w druga strone i niektorym nie wpadaja trofiki, ktore powinni juz miec (jest o tym troche w necie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Mi własnie wpadł trofik za artefakty, ale wszystkie miałem zebrane, brakowało mi 1 w kurorcie nad jeziorem, obejrzałem wszystko w plecaku ellie, ale 1 mi nie zaliczyło, dopiero jak obróciłem nóż to wpadł mimo że go wczesniej oglądałem powtarzałem tą lokację 3 razy. Edytowane 5 Lipca 2015 przez Strife Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Trofiki SĄ zabugowane, a przynajmniej niektorym sie zdarzaja. Mnie wpadl podobnie jak koledze trofik za szybko: zanim uzbieralem wszystkie drzwi shivsami wpadl mi szybciej. Nie ma n to reguly, gorzej jak jest w druga strone i niektorym nie wpadaja trofiki, ktore powinni juz miec (jest o tym troche w necie) Kumam. Prawdę mówiąc nie wiedziałem, że takie rzeczy Ludziom się dzieją. Ja bazowałem na sobie. I na PS3 i PS4 wszystko wpadało jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ładnie ich rozjechał. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Panowie, gra na poziomie Brutalnym daje w kość.Wszystko mi ładnie pięknie szło do momentu generator w piwnicy hotelu Chyba z godzinę uczyłem się rozstawienia przeciwników i oszczędzania ammo( 3 naboje do strzelby, 2 do rewolweru i 2 do karabinu z lunetą ).Ale gdy już się w końcu udało... Piękna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ten moment można przejść bez wystrzału Nie żebym się wymądrzał wypatrzyłem to na YT Kamienie, butelki i rurka wystarcza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi