Opublikowano 15 czerwca15 cze Rooooooobbeeeeeeeerrrttttt!!!!!! ZASŁUŻONE BYKU!! Wciąż skill nie z tej ziemi!! Brawoooooooo!Khurwa popłakałem się...
Opublikowano 15 czerwca15 cze brawo Panie Robercie!!!Piękne zwycięstwo, w końcu to się stało, mamy to!
Opublikowano 15 czerwca15 cze W obu autach kończyli Polacy. Ja pierdykam......nie wierzę co się dzieje.Karma za 2021 wróciła i to w najlepszym wydaniu!!!!!!!!!
Opublikowano 15 czerwca15 cze Ależ to było dobre. Warto było oglądać. Człowiekowi jakoś tak lepiej na sercu.
Opublikowano 15 czerwca15 cze Te ostatnie 30 min to taką nerwówkę miałem, jezu. ROBERDZIK GOAT, PIEKARZE GOAT
Opublikowano 15 czerwca15 cze 42 minutes ago, Luqat said:W obu autach kończyli Polacy. Ja pierdykam......nie wierzę co się dzieje.Karma za 2021 wróciła i to w najlepszym wydaniu!!!!!!!!!U Piekarzy ponoć Anglik kończył ale to w sumie szczegół ważne że wygrali. A ja ide na obiad bo głodny jestem
Opublikowano 15 czerwca15 cze Racja, Yelloly kończył, ale to nic nie zmienia i tak Teraz czekamy na Mazurka
Opublikowano 15 czerwca15 cze Teraz to już serio jest materiał na film Może ktoś przybliżyć jak to jest z tym ich teamem, że to niby nie fabryczny zespół, a musi słuchać team orders?
Opublikowano 15 czerwca15 cze Pewnie dlatego że Ferrari daje auto( to akurat moje czyste spekulacje)Nawet w klasyfikacji konstruktorów za ten wyścig Ferrari dostanie punkty za miejsca 3 i 4. To dziennikarze w studiu wspominali i też nie wiem dlaczego tak jest
Opublikowano 15 czerwca15 cze Zespół niefabryczny, ale nadal jest to AF Corse, które obsługuje fabrykę, więc oficjalnie do żadnej klasyfikacji fabrycznej się nie liczy, ale pod spodem to są ci sami ludzie.
Opublikowano 15 czerwca15 cze na SKY podczas GP Kanady wspomnieli o Robercie i pogratulowali mu, także miło