Opublikowano 19 kwietnia19 kwi Phil stracił jedną pozycję na starcie. Pytanie czy Roberto będzie po nim wchodził czy zostawia sobie końcówkę.
Opublikowano 9 maja9 maj Autor Jak komuś umknęło to właśnie leci endurance w Spa. Transmisja w Polsat Sport 3 i Eurosport 2
Opublikowano 9 maja9 maj Podrzucam link do LThttps://livetiming.fiawec.com/session/18118/live/map?includeSeriesIds=396,409,410&autoplay=true&trackCarLabel=NO&columns=LastLap,BestLap
Opublikowano 17 maja17 maj Szkoda, od wczoraj systematycznie śledziłem zmagania #3. W przyszłym roku jak bedzie taka stawka na starcie to planuję jechać na camping.
Opublikowano sobota o 14:511 dzień Le Mans na ps1 i jeszcze to intro oglądane przy każdym odpaleniu gry... ehhh nostalgia
Opublikowano sobota o 14:561 dzień Ładnie Toyota daje. Ciekawe czemu nasze Ferrari tak odstaje od fabrycznych?
Opublikowano sobota o 17:411 dzień Autor 2 godziny temu, Luqat napisał(a):Ładnie Toyota daje. Ciekawe czemu nasze Ferrari tak odstaje od fabrycznych?ponoć ostro mieszane było z BoP
Opublikowano sobota o 17:521 dzień No było na pewno. Peugeot najgorzej na tym wyszedł, a Ferrari na razie dają radę. Oczywiście kierowcy obu fabryk robią standardowo błędy, więc trzeba jechać swoje. No i Robert mówił, że jednak za bardzo im się przegrzewają opony, więc po zachodzie powinno być lepiej.
Opublikowano wczoraj o 02:06 1 dzień #83 na 10 miejscu, piekarze póki co 2 i 3 w LMP2 także całkiem nieżle. Czy team Kubicy ma szansę na dobry wynik, niby połowa wyścigu za nami jednak to Le Mans i wszystko może się zdarzyć
Opublikowano wczoraj o 09:19 1 dzień Chyba jednak pomógł, bo bardzo się zbliżyli, ale widać, że auta z przodu jednak szybsze. Znowu pewnie chodzi o opony w tych temperaturach.
Opublikowano wczoraj o 09:56 1 dzień tylko potem musieli wcześniej zjechać bo swój pit-stop mięli krótko przed SC - i jeśli dobrze widziałem to też był to pit-stop przyśpieszony bo zjeżdzając mięli jeszcze energii chyba kilkadziesiąt procent inni mogli zrobić dużo korzystniejszy pit-stop za SC. w każdym razie nie wygląda to tragicznie, P6 po tych kwalifikacjach i z tempem jakie mają to i tak będzie sukces. Edytowane wczoraj o 09:57 1 dzień przez gtfan
Opublikowano wczoraj o 10:27 1 dzień Jeśli nic dziwnego się nie zdarzy, to raczej wyżej niż P6 nie będą. Natomiast w Lmp 2 może być znowu podwójne podium ze zwycięstwem.
Opublikowano wczoraj o 11:22 1 dzień Robret obecnie jedzie i jest P5. Piekarzom to tylko defekt to zabierze, oby dowieźli, mega wynik.
Opublikowano wczoraj o 11:25 1 dzień Powtórzę się kolejny rok, ale panu Gacowi już podziękujemy. Zresztą młodsi niektórzy też nie ogarniają.Teraz np. od minuty było FCY, a oni zmartwieni, że Toyota zwalnia, bo jakieś problemy. Albo nasi walczą o drugie miejsce i wyprzedzają, a oni mówią, że widzimy dublowanie.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Dziadki z roku na rok coraz gorsi. Ja przełączam na angielski komentarz bo tego starego ciula nie idzie słuchać. Musi mieć masakryczne plecy w ES, że jeszcze takie pruchno trzymają.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. w sumie wcześniej płatkałem że inni na SC więcej skorzystali, ale patrząc teraz na 1.5h do końca widać że #83 trzymają się czołówki i mają kompletnie odwrotną strategię niż inni, co w sumie może oznaczać że w razie odrobiny szczęścia i dobrego zbiegu okoliczności w postaci jakiegoś SC w odpowiednim momencie to mogą na tym sporo zyskać :) w sumie Kubica mówił że będą musieli dużo ryzykować i chyba teraz widzimy że to robią. no nic, trochę to nieładne ale trzeba trzymać kciuki za pecha rywali
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Godzinę temu, Patricko napisał(a):Dziadki z roku na rok coraz gorsi. Ja przełączam na angielski komentarz bo tego starego ciula nie idzie słuchać. Musi mieć masakryczne plecy w ES, że jeszcze takie pruchno trzymają. Ja oglądam na tv, więc nie mam opcji zmiany, ale chyba na następny raz będę kombinował.Teraz to samo z Astonem. Jest na ekranie rozmowa i widać co się dzieje, a ci zgadują co to mogło być. Reakcje ślimaków i żółwi. Rozumiem, że mają kilka ekranów itd., ale inni komentatorzy mają tak samo i jakoś ogarniają. Jak nie dajesz rany, to trudno, bądź jako dodatkowy rozmówca, a nie główny komentujący. Do tego, takie emocje bija od nich, że można zasnąć. Jest dwóch, to niech chociaż jeden patrzy na główny ekran, szczególnie jak jest walka blisko, a tym bardziej w czołówce. No, ale od paru lat to samo Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez Luqat