Skocz do zawartości

DTM, WTCR, WEC, ERC i inne vroom vroom

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że są 3 modele, Quatar i 2x LeMans. Ten Quatar najtańszy, ale to chyba różni się tylko kilkoma naklejkami.

• Odpowiedzi 352
  • Wyświetleń 38,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niedawno wróciliśmy z wyścigu. Polecam, piękny tor, mnóstwo punktów obserwacyjnych, ewidentnie pod kibiców zrobiony. Fajna organizacja, dźwiękowo super (Cadillac i Aston Martin <3). Za 100 euro mie

• Toyota pokazała nowego hypercara napędzanego ciekłym wodorem. Wygląda kozak...

Opublikowano
15 minut temu, Patricko napisał(a):

Widzę, że są 3 modele, Quatar i 2x LeMans. Ten Quatar najtańszy, ale to chyba różni się tylko kilkoma naklejkami.

Ja wziąłem właśnie ten najtańszy, bo nie widzę sensu płacić 15/30 funtów więcej. No, a czym się różnią tamte dwa z Le Mans poza ceną, to nie widzę philosoraptor

P.S. Ładnie Mustang poleciał potter

Opublikowano

Pięknie Robert na P1 potter

Co oni tam dają shok

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Luqat napisał(a):

po przeliczeniu z wysyłką ile łącznie tobie wyszło?

edit: już nie ważne, też zamówiłem yao 268 policzyło. dobra cena. 1/18 najmniej na allegro 330 jakoś. za 1/43 też ceny powalone bo Robercik, tym bardziej biorąc pod uwagę firmę. liczą sobie za bburago jak za sparka. no chore ludzie.

Opublikowano

Ładnie ciśnie. Dobrze się to ogląda z tego onbordu.

Edytowane przez Szymek

Opublikowano
23 minuty temu, Colin napisał(a):

po przeliczeniu z wysyłką ile łącznie tobie wyszło?

Wg strony powinno być 45 euro + 15 euro za wysyłkę, ale właśnie patrzę, że poszło w funtach i na fakturze mam właśnie tyle i też pokazane, że to jest ponad 70 euro dry

W każdym razie na nasze wyszło 300 z groszami.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Luqat napisał(a):

Wg strony powinno być 45 euro + 15 euro za wysyłkę, ale właśnie patrzę, że poszło w funtach i na fakturze mam właśnie tyle i też pokazane, że to jest ponad 70 euro dry

W każdym razie na nasze wyszło 300 z groszami.

zedytowałem post wyżej ale tu też ci odpowiem. mi wyszło 60 orjo i PayPal przeliczył na 268. dobra cena jak za tę skalę notbad

Opublikowano

No to nie wiem co tam u mnie się podziało. Tak czy siak, jakoś przeżyję te 30 ziko teehee, bo cena super jak za tą skalę.

13 minut temu, MaZZeo napisał(a):

Ferrari i Robert forma mutant, piekarze też dobrze.

Robert jak wyjechał na swoją zmianę, to zaczął kręcić najlepsze czasy, a piekarze od początku na czele potter

E: Dobrze to wygląda strategicznie, bo 83 ma najwięcej energii z trójki Ferrari potter

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Jakiś strumyk? Mam hbo maxa podpięte pod vectre i w takiej sytuacji nie można dokupić pakietu sportowego sapek

Opublikowano
1 minutę temu, MaZZeo napisał(a):

dość tanio wychodzi moim zdaniem Eurosport przez player.pl, ja kupiłem dostęp za 20zl na 30 dni

Ale też trzeba mieć wykupione najpierw sam player?

Opublikowano

Pięknie to wygląda na ten moment. Oby żadnego pecha czy team orders, a będzie dobrze potter

Opublikowano

Pamiętajcie, że zawsze możecie oglądać onboard na żywo na YT. Co prawda brak komentarza i tabeli wyników, no ale jest :)

Opublikowano

No i wyjechał po serwisie przed 51 i to jeszcze prawie 5 sekund z przodu cool2

No i Porsche #6 bardzo dobrze. Startowali chyba z 21. miejsca, a są na czele i liczą się realnie w walce o co najmniej o podium.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Jeżeli żaden producent nie odpadnie do tego czasu (jak Lambo po dwóch latach), to ładna będzie stawka, bo w przyszłym roku dochodzi jeszcze Hyundai/Genesis. Nie kojarzę czy ktoś jeszcze philosoraptor

Opublikowano
14 minut temu, MaZZeo napisał(a):

Pewnie większości umknęło ale dzisiaj Zak Brown jego ekipa pokazali Mclarena Hypercar który ma startować od 2027

image.jpeg

Skład Hakkinen/Button/Perez? problem