Opublikowano wczoraj o 17:06 1 dzień Widzę, że są 3 modele, Quatar i 2x LeMans. Ten Quatar najtańszy, ale to chyba różni się tylko kilkoma naklejkami.
Opublikowano wczoraj o 17:24 1 dzień 15 minut temu, Patricko napisał(a):Widzę, że są 3 modele, Quatar i 2x LeMans. Ten Quatar najtańszy, ale to chyba różni się tylko kilkoma naklejkami.Ja wziąłem właśnie ten najtańszy, bo nie widzę sensu płacić 15/30 funtów więcej. No, a czym się różnią tamte dwa z Le Mans poza ceną, to nie widzę P.S. Ładnie Mustang poleciał
Opublikowano wczoraj o 17:50 1 dzień Pięknie Robert na P1 Co oni tam dają Edytowane wczoraj o 18:00 1 dzień przez Luqat
Opublikowano wczoraj o 18:01 1 dzień Autor Godzinę temu, Luqat napisał(a):Tutaj, gdyby ktoś był zainteresowany --> https://ck-modelcars.de/en/bburago-1-18-ferrari-499p-no83-4th-wec-qatar-2024-kubica-shwartzman-ye-18-16301-no83/p-92079/po przeliczeniu z wysyłką ile łącznie tobie wyszło?edit: już nie ważne, też zamówiłem 268 policzyło. dobra cena. 1/18 najmniej na allegro 330 jakoś. za 1/43 też ceny powalone bo Robercik, tym bardziej biorąc pod uwagę firmę. liczą sobie za bburago jak za sparka. no chore ludzie.
Opublikowano wczoraj o 18:27 1 dzień Ładnie ciśnie. Dobrze się to ogląda z tego onbordu. Edytowane wczoraj o 18:27 1 dzień przez Szymek
Opublikowano wczoraj o 18:28 1 dzień 23 minuty temu, Colin napisał(a):po przeliczeniu z wysyłką ile łącznie tobie wyszło?Wg strony powinno być 45 euro + 15 euro za wysyłkę, ale właśnie patrzę, że poszło w funtach i na fakturze mam właśnie tyle i też pokazane, że to jest ponad 70 euro W każdym razie na nasze wyszło 300 z groszami. Edytowane wczoraj o 18:30 1 dzień przez Luqat
Opublikowano wczoraj o 18:31 1 dzień Autor 1 minutę temu, Luqat napisał(a):Wg strony powinno być 45 euro + 15 euro za wysyłkę, ale właśnie patrzę, że poszło w funtach i na fakturze mam właśnie tyle i też pokazane, że to jest ponad 70 euro W każdym razie na nasze wyszło 300 z groszami.zedytowałem post wyżej ale tu też ci odpowiem. mi wyszło 60 orjo i PayPal przeliczył na 268. dobra cena jak za tę skalę
Opublikowano wczoraj o 18:40 1 dzień No to nie wiem co tam u mnie się podziało. Tak czy siak, jakoś przeżyję te 30 ziko , bo cena super jak za tą skalę.13 minut temu, MaZZeo napisał(a):Ferrari i Robert forma mutant, piekarze też dobrze.Robert jak wyjechał na swoją zmianę, to zaczął kręcić najlepsze czasy, a piekarze od początku na czele E: Dobrze to wygląda strategicznie, bo 83 ma najwięcej energii z trójki Ferrari Edytowane wczoraj o 18:59 1 dzień przez Luqat
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Jakiś strumyk? Mam hbo maxa podpięte pod vectre i w takiej sytuacji nie można dokupić pakietu sportowego
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. dość tanio wychodzi moim zdaniem Eurosport przez player.pl, ja kupiłem dostęp za 20zl na 30 dni
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 1 minutę temu, MaZZeo napisał(a):dość tanio wychodzi moim zdaniem Eurosport przez player.pl, ja kupiłem dostęp za 20zl na 30 dniAle też trzeba mieć wykupione najpierw sam player?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Wydaje mi się że nie, ja kupiłem to na świeżym koncie, zarejestrowałem się na szybko za pomocą Apple.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Pięknie to wygląda na ten moment. Oby żadnego pecha czy team orders, a będzie dobrze
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Pamiętajcie, że zawsze możecie oglądać onboard na żywo na YT. Co prawda brak komentarza i tabeli wyników, no ale jest
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. No i wyjechał po serwisie przed 51 i to jeszcze prawie 5 sekund z przodu No i Porsche #6 bardzo dobrze. Startowali chyba z 21. miejsca, a są na czele i liczą się realnie w walce o co najmniej o podium. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez Luqat
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Pewnie większości umknęło ale dzisiaj Zak Brown jego ekipa pokazali Mclarena Hypercar który ma startować od 2027
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jeżeli żaden producent nie odpadnie do tego czasu (jak Lambo po dwóch latach), to ładna będzie stawka, bo w przyszłym roku dochodzi jeszcze Hyundai/Genesis. Nie kojarzę czy ktoś jeszcze
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. 14 minut temu, MaZZeo napisał(a):Pewnie większości umknęło ale dzisiaj Zak Brown jego ekipa pokazali Mclarena Hypercar który ma startować od 2027Skład Hakkinen/Button/Perez?