Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A może jest konserwacja serwerów online gry? Kojarzę, że cotygodniowo takie akcje miały się dziać.

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 888 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Za godzine zaczynam dalej pykac, wiec lepiej niech odfiknie :D

Edytowane przez Jerome

Opublikowano

Ja dzisiaj wkoncu naprawde przysaidłem , mam 19 lvl i ubiłem 2 bossow (Bestie dodatkowa i Ojczulka)

Przyznam sie ze jak człowiek opanuje mechanikę to wcale nie jest tak trudna ta gra. Cierpliwości tylko wymaga i nie grania na hura.

Ojczulek padł za drugim razem (pierwszy raz zaskoczyła mnie druga faza walki i mnie zniszczył w sekunde)

Opublikowano

Ja stanalem na 100lvl do pvp, bo jeszcze nie wiadomo czy bedzie 100 czy 120. Ide chyba juz do ng+, a kielichy dokoncze wlasnie tam.

Opublikowano

IMO 100lvl PvP (czy nawet wyżej, lol) to mocna przesada - w tej grze mamy dużo mniej statystyk i tak wysokie pompowanie sprawi, że naprawdę nie będzie żadnych buildów, tylko każdy silny we wszystkim, z dużą ilością hapsów (a przecież i tak nie kroi się tutaj kreski zbyt dużo, no i nie ma backstabów), bez konieczności jakiegoś wybitnego menadżowania staminy (bo regeneruje się szybciutko) czy zarządzania equip loadem (bo go nie ma). W tej grze nawet nie trzeba inwestować tak bardzo w STR/SKL, bo soft capy nie są za wysokie, no i zawsze można starać się wygrindować lepsze gemy. No ale tłiczowcy/jutuberowcy forsują :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Idealnie było by robić wszystko na około 75 Ale... Brak setupu na 2 bronie +10 itd Janusze nie mają bla bla bla. PvP dla mnie i tak jest z(pipi)ane bo ogranicza się do.

A:Trafię seria z BoM i jest rape

B:Zależnie od (pipi)owosci i wielkości laga trafię z pistoletu i wsadze front staba z BoM

Po walce

Opublikowano

Sa backstaby i imo 100 jest najlepszy. Nic nie jest przesadzone. W DS 125lvl byl, w DkS 125, w DkS2 150. W DS mamy podobna ilosc uzywanych statsow i rowniez do 50. Pamietajmy, ze red jak i blue maja jakies 70% paska zdrowia podobnie jak w DS. 100 pozwoli na cos mocnego w jednej dziedzinie do np 50, ale rowniez quality moze dac rade. Gadanie, ze endu nie trzeba jest smieszne. Ktos nie musi dawac, ale ten z 40 endu bedzie mogl byc mega agresywny w walce. 100 bedzie na pewno, a z tego co pisza to zastanawiaja sie nad 120 jak w DS. Dla mnie moze byc 100, moze byc 120 - obojetnie. Ktos tam w grupie pisal, ze na 120 najwiecej ludzi takze zobaczymy jak to bedzie.

Opublikowano

Jak zrobie to nagram. 2 razy zrobilem, ale nie mialem jeszcze ogarnietego nagrywania, bo ps4 dopiero kupilem z BB razem. Musi to byc kontra tzn i gdy gosciu podleci i nie trafi ty naladowanym r2 kasujesz go w plecy i ladujesz bs. Ciezko zrobic, ale jak sie uda to epicko to wyglada - imo bardziej skillowo sie wykonuje niz riposte i prezentuje sie bardziej widowiskowo.

Opublikowano

ależ ta gra jest momentami zakręcona, wszedłem wczoraj w las z 30k dusz na koncie, znalazłem latarnie, ide dalej padłem, myśle sobie dobra odzyskam dusze do latarni save i ide spać. Po respawnie ląduje w jakichś lochach, zero lasu wtf :D   ide dalej, trafiam przypadkiem na bossa electric, je.b je.b, ubija mnie :D

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Tak czytam wypowiedzi ludzi i sie zastanawiam, czy tylko ja znalazlem lampe w Unseen

Po 30 sekundach ?

Opublikowano

Ja tez :) I fajny skrót do bossa ze nie trzeba cisnąć przez te wszystkie strzelające dzidami (pipi)ce.

Opublikowano

Wczoraj ukończyłem tytuł jako jedyny od From Software ,jak dla mnie najłatwiejszy tytuł ;)
Mam pewien problem mianowicie ukończywszy grę myślałem dlaczego nie mam ciągle dostępu do lochów i okazało się że pominąłem jednego bosa który daje kielich :/ czy jest jakaś opcja zdobycia go czy na nowo muszę wałkować 3 pierwszych bosów by dostać się do niego?

Opublikowano

http://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/30bc4v/game_install_incomplete_cannot_load_save_data/

ten blad mam i nic nie dziala ;[ Mial ktos to?

Na pewno wczoraj sie wszystko zainstalowalo i patch jest także.

OK. Rozpoczęcie gry na nowo i dojście do pierwszej latarni rozwiązało problem. Znaczy odblokowało stary save ;)

Opublikowano

Jak już new game plus to musisz dojść do niego ponownie

A mógłbyś w spoilerze napisać gdzie on mniej więcej jest bo nie mogę się zorientować :( po Amelli wchodzę już do lasu i nie wiem gdzie go wyszukać ;)

Opublikowano

Wielkie dzięki :) tą miejscówkę złaziłem wzdłuż i wszerz i jedyny "sub boss" to był ten przyjemniak na wieży

Opublikowano

Gdzie dokładnie jest ten boss bo nie wiem czy można do niego dojść "normalną" drogą czy całkowicie na sam dół zejść?

Opublikowano

Skąd brać proszki na Frenzy ? Staruszka z kaplicy mi zniknęła i zostawiła tylko karteczkę, a w sklepach nie da się tego kupić.