Skocz do zawartości

Zgadnij grę z obrazka/gifa!

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 43,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Beyond good and evil. Oddaje.

• Graficznie przypomine gre na PS4, ale ze PS4 nie ma gier to zgadne ze to jakis Pokemon   + Dodał MODERATOR Jeszcze raz ktoś wyjedzie z Console Wars w temacie do tego nieprzeznaczonym to sobie od

• Forza 5?

Opublikowano

What did I do to deserve this my lord (europejski tytuł jest chyba inny, ale nie wiem jaki)

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Holy Invasion Of Privacy, Badman! What Did I Do To Deserve This?

No ale dobrze. :)

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

urDaaDD.jpg

Opublikowano

GBfXFZF.jpg

Opublikowano

to zgaduje po 3 nutkach - pacman jakis?

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Nope, jak ktoś grał, to od razu skojarzy.

Opublikowano

Graficznie przypomine gre na PS4, ale ze PS4 nie ma gier to zgadne ze to jakis Pokemon

+ Dodał MODERATOR
Jeszcze raz ktoś wyjedzie z Console Wars w temacie do tego nieprzeznaczonym to sobie odpocznie cały weekend albo i dłużej...
Opublikowano

Moze i w DW jest taka buzka, ale nie. Podpowiedz: zeby uruchomic gre trzeba miec dosboxa.

tAkRswF.jpg

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Rogue. Ale z podpowiedzią to każdy by wyguglał.

Opublikowano

Googlowanie to chyba oszukiwanie, he? Oczywiście wygrałeś. Z Rogue jest ten problem, że każdy port wygląda zdaje się inaczej, np. oryginalna wersja z unixa wygląda tak:

Rogue_Unix_Screenshot_CAR.PNG

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Nie chcę nikomu psuć zabawy, ale od kiedy google potrafi wyszukiwać według grafiki, to takie gry tracą sens.

... a jednak zepsułem!

Opublikowano

The Elder Scrolls

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
  • Autor

Nie chcę nikomu psuć zabawy, ale od kiedy google potrafi wyszukiwać według grafiki, to takie gry tracą sens.

... a jednak zepsułem!

Ale że jak?