Opublikowano 27 stycznia 201510 l nie podpowiedz: nie traktujcie tego obrazka bezposrednio, to odnosi sie do tytulu tej gry, to nie jest zadne miejsce akcji ani rekonstrukcja jakiegos momentu w tej grze
Opublikowano 27 stycznia 201510 l grób--->krzyż--->bóg=god czołg--->wojna=war God of War? dokladnie ps. to w zamysle mial byc kosciol, sa przeciez drzwi wejsciowe
Opublikowano 27 stycznia 201510 l EDIT: Tomczak mi się wcisnął jak dzieło tworzyłem Ficuś z której strony to kościół? Tak się rysuje kościoły: Przy okazji kolejna zagadka. Poziom łatwy. Edytowane 27 stycznia 201510 l przez Farmer.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Hola, hola!! Po nazwisku to w sądzie! RE4!!E: DAMN, uprzedzony Edytowane 27 stycznia 201510 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 27 stycznia 201510 l bo tu kolego panuje zasade ze zwyciezca daje nowa zagadke chyba ze sam napisze ze oddaje
Opublikowano 27 stycznia 201510 l No dobra no juz nie bądzcie tacy To ja z ta moją druga zagadką sobie poczekam aż ja odgadne bo Pan tk____tk pierwszy rebus odgadł
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Nie chce Ci się rysować i uploadowac? Ej przecież jest strona do malowania online z możliwością uploadu. Można online malować w parę osób, albo bawić się w kalambury:) http://www.cosketch.com/Rooms/cvygfmf Edytowane 28 stycznia 201510 l przez grzybiarz