Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Olac.

Dzięki, zbyt pięknie żeby było prawdziwe ;)

Może ktoś chce się zrzucać ze mną na gry?

Na liście must have na teraz mam:

Wiedzmin 3

Mad Max

Forza 6

Fallout 4

Rise of TB

Opublikowano

Takie aukcje to jakaś wy(pipi)ka http://allegro.pl/forza-6-xbox-one-i5666096914.html? Czy ta gra będzie przypisana do mojego konta i będę mógł ją pobrać kiedy chcę?

Olej zainwestowalem trochę kasy w profile i jednego dnia tracisz wszystko, chyba ze chcesz przechodzic grę na szybko bo nikt nie zna dnia ani godziny kiedy pokazują lewe profile.

Opublikowano

Olac.

Dzięki, zbyt pięknie żeby było prawdziwe ;)

Może ktoś chce się zrzucać ze mną na gry?

Na liście must have na teraz mam:

Wiedzmin 3

Mad Max

Forza 6

Fallout 4

Rise of TB

Myślałem nad tym i może byłbym chętny ale wydania cyfrowe gierek zabijają ceną. ;/ 

Opublikowano

Nie, taka lista czego nie chce przepuścić, też wolnym czasem nie grzeszę ;)

Opublikowano

Czemu w demie forzy nie zapisuje osiągnięć? Co restart muszę oglądać ten nieprzewijany filmik i tutorial muszę przejść.

Opublikowano

no jak nie skonczyles demka to sie nie dziw ze ciagle masz od nowa

po skonczeniu wyścigów w demie nie ma intra i pojawia sie opcja rywali

Opublikowano

Zeby dostac tego Forda z demko, musze sciagnac demo i ograc a potem znowu odpalic pelna wersja ktora juz mam?

Opublikowano

Panowie, a jak wygląda sprawa przy zakupie konta od kogoś kto np. zmienia konsolę na PS? Mogą wyniknąć z tego jakieś problemy?

Opublikowano

Potrzeba go później odebrać w ForzaHub. Tylko pyranie kiedy wpadnie aczik za niego?

Aby wpadł aczik za Forda GT, musisz go kupić w sklepie za 250 tys.
Opublikowano

Pierwszy bundle w tym tygodniu zapowiedziany: Xbox 1tb + kody na Rise of the Tomb Raider i Tomb Raider: Definitive Edition + kod na ubranko i skin dla broni. Całość 399$ i z opisu wynika, że możemy sie spodziewać w Europie. http://news.xbox.com/2015/09/xbox-one-rise-of-the-tomb-raider-bundle?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

xboxone_1tbconsole_riseofthetombraider_u

Opublikowano

No to czekamy na bundla z Fallout 4 :banderas:

Opublikowano

Moze to nie najlepszy temat na to pytanie, ale mam maly problem. Podczas grania na xone w sumie w prawie kazdej grze, a na pewno w gta v, fh2, mgs v mam tak, ze podczas ruchu ekranem/postacia, mam bardziej nasycone kolory niz gdy stoje w miejscu. Dziwne to dla mnie, bo na pc nigdy nie mialem czegos podobnego. I teraz nie wiem czy to wina tv, konsoli czy moze po prostu tak ma byc. Niby nie sprawdzalem dokladnie na innym telewizorze, ale wczesniej jak gralem w fh2 na innym tv niz obecnie tez tak mialem. Oba tv Samsunga (jeden w miare nowy). Mial ktos podobny "problem"?

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Moze to nie najlepszy temat na to pytanie, ale mam maly problem. Podczas grania na xone w sumie w prawie kazdej grze, a na pewno w gta v, fh2, mgs v mam tak, ze podczas ruchu ekranem/postacia, mam bardziej nasycone kolory niz gdy stoje w miejscu. Dziwne to dla mnie, bo na pc nigdy nie mialem czegos podobnego. I teraz nie wiem czy to wina tv, konsoli czy moze po prostu tak ma byc. Niby nie sprawdzalem dokladnie na innym telewizorze, ale wczesniej jak gralem w fh2 na innym tv niz obecnie tez tak mialem. Oba tv Samsunga (jeden w miare nowy). Mial ktos podobny "problem"?

Może masz ustawioy dynamiczny kontrast w opcjach.

Opublikowano

Ten bandel xd starszych gierek nie mogli dać?