Opublikowano 26 września 20159 l Olac. Dzięki, zbyt pięknie żeby było prawdziwe Może ktoś chce się zrzucać ze mną na gry? Na liście must have na teraz mam: Wiedzmin 3 Mad Max Forza 6 Fallout 4 Rise of TB
Opublikowano 26 września 20159 l Takie aukcje to jakaś wy(pipi)ka http://allegro.pl/forza-6-xbox-one-i5666096914.html? Czy ta gra będzie przypisana do mojego konta i będę mógł ją pobrać kiedy chcę? Olej zainwestowalem trochę kasy w profile i jednego dnia tracisz wszystko, chyba ze chcesz przechodzic grę na szybko bo nikt nie zna dnia ani godziny kiedy pokazują lewe profile.
Opublikowano 26 września 20159 l Olac. Dzięki, zbyt pięknie żeby było prawdziwe Może ktoś chce się zrzucać ze mną na gry? Na liście must have na teraz mam: Wiedzmin 3 Mad Max Forza 6 Fallout 4 Rise of TB Myślałem nad tym i może byłbym chętny ale wydania cyfrowe gierek zabijają ceną. ;/
Opublikowano 26 września 20159 l Nie, taka lista czego nie chce przepuścić, też wolnym czasem nie grzeszę
Opublikowano 27 września 20159 l Czemu w demie forzy nie zapisuje osiągnięć? Co restart muszę oglądać ten nieprzewijany filmik i tutorial muszę przejść.
Opublikowano 27 września 20159 l no jak nie skonczyles demka to sie nie dziw ze ciagle masz od nowa po skonczeniu wyścigów w demie nie ma intra i pojawia sie opcja rywali
Opublikowano 27 września 20159 l Zeby dostac tego Forda z demko, musze sciagnac demo i ograc a potem znowu odpalic pelna wersja ktora juz mam?
Opublikowano 27 września 20159 l Teoretycznie tak. Ale to i tak zwykły Ford GT, który w samej grze nie jest specjalnie drogi.
Opublikowano 27 września 20159 l Potrzeba go później odebrać w ForzaHub. Tylko pyranie kiedy wpadnie aczik za niego?
Opublikowano 27 września 20159 l Panowie, a jak wygląda sprawa przy zakupie konta od kogoś kto np. zmienia konsolę na PS? Mogą wyniknąć z tego jakieś problemy?
Opublikowano 27 września 20159 l Potrzeba go później odebrać w ForzaHub. Tylko pyranie kiedy wpadnie aczik za niego?Aby wpadł aczik za Forda GT, musisz go kupić w sklepie za 250 tys.
Opublikowano 28 września 20159 l Pierwszy bundle w tym tygodniu zapowiedziany: Xbox 1tb + kody na Rise of the Tomb Raider i Tomb Raider: Definitive Edition + kod na ubranko i skin dla broni. Całość 399$ i z opisu wynika, że możemy sie spodziewać w Europie. http://news.xbox.com/2015/09/xbox-one-rise-of-the-tomb-raider-bundle?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Edytowane 28 września 20159 l przez 20inchDT
Opublikowano 29 września 20159 l Moze to nie najlepszy temat na to pytanie, ale mam maly problem. Podczas grania na xone w sumie w prawie kazdej grze, a na pewno w gta v, fh2, mgs v mam tak, ze podczas ruchu ekranem/postacia, mam bardziej nasycone kolory niz gdy stoje w miejscu. Dziwne to dla mnie, bo na pc nigdy nie mialem czegos podobnego. I teraz nie wiem czy to wina tv, konsoli czy moze po prostu tak ma byc. Niby nie sprawdzalem dokladnie na innym telewizorze, ale wczesniej jak gralem w fh2 na innym tv niz obecnie tez tak mialem. Oba tv Samsunga (jeden w miare nowy). Mial ktos podobny "problem"? Edytowane 29 września 20159 l przez ssxx1
Opublikowano 29 września 20159 l Bundle na dziś: Czarny xbone 1TB + Gearsy+rare replay+ori 399$ http://news.xbox.com/2015/09/xbox-one-1tb-holiday-bundle Jak dla mnie cholernie słaby bundle. Edytowane 29 września 20159 l przez 20inchDT
Opublikowano 29 września 20159 l Moze to nie najlepszy temat na to pytanie, ale mam maly problem. Podczas grania na xone w sumie w prawie kazdej grze, a na pewno w gta v, fh2, mgs v mam tak, ze podczas ruchu ekranem/postacia, mam bardziej nasycone kolory niz gdy stoje w miejscu. Dziwne to dla mnie, bo na pc nigdy nie mialem czegos podobnego. I teraz nie wiem czy to wina tv, konsoli czy moze po prostu tak ma byc. Niby nie sprawdzalem dokladnie na innym telewizorze, ale wczesniej jak gralem w fh2 na innym tv niz obecnie tez tak mialem. Oba tv Samsunga (jeden w miare nowy). Mial ktos podobny "problem"? Może masz ustawioy dynamiczny kontrast w opcjach.