Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Pytanie, czy nasze nagrania i screeny są jakoś z automatu przesyłane do chmury? One w ogóle są gdzieś u nas na dysku?

http://xboxdvr.com/

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Reki sobie nie dam uciac bo nigdy ich nie szukalem na dysku ale chyba nie.

Opublikowano

No jak nie ma jak są. Wchodzisz właśnie w nagrania DVR czy coś takiego i tam masz wszystkie materiały czy to filmy czy to screeny. Potem je możesz edytować w Upload Studio. 

No chyba, że to są materiały od razu z chmury w co jakoś wątpię. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bez internetu to w sumie możesz tylko pograć offline, reszta to chyba jest całkowicie zablokowana. 

Nawet achievementy. :dunno: 

Opublikowano

Materialy sa raczej juz od razu w chmurze.

Opublikowano

:banderas:

Jak da radę ustawić manualne sprzęgiełko by działało automatycznie ze zmianą biegów w fh2 to ze szczęścia wycałuję Phil'owi anuska

Opublikowano

Jest

Faktycznie, ale tylko na rok.Także dupa, bo konsola kupiona w SIerpniu 2k14. ;\

Opublikowano

Szybkie pytanie. Zakupiłem konsole, zarejestrowałem ją na xbox.com i dostałem informacje, ze standardowa gwarancja wygasa 27 kwietnia 2017 roku. Czyli jak dobrze licze 19 miesięcy, czy przypadkiem nie powinno być 24?

Opublikowano

Gwara jest zależna od nr seryjnego konsoli czyli od daty produkcji. Jak chcesz mieć 24msc to skontaktuj się z MS i przedstaw jakiś paragon czy coś i wtedy powinni przedłużyć. 

Pewnie kupiłeś konsolę sprzed paru miechów i dlatego tak jest. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dokładnie, bo data produkcji to grudzien 2014. Jakaś sugestia jak się skontaktować z ms w tej sprawie? Email, telefonicznie?

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu bym się skontaktował telefonicznie(zawsze jest to bezpośredni kontakt, można się wszystko zapytać itp), a jak będę chcieli paragon to im wyślesz na email i tyle. Myślę jednak, że nie powinni robić problemów. 

Opublikowano

Lepiej i szybciej będzie e-mailem. Napisz co i jak i dołącz skan dowodu zakupu. 

Opublikowano

Dobra, mój brak ogarniecia mnie przeraża, mógł by ktoś wrzucic adres na ktory mam pisać, bo szukam na stronie, ale na szukaniu sie kończy. Płacę plusikami : )

Opublikowano

Zaczely mi wskakiwac jakies osiagniecia z project spark odblokowane 18 sierpnia, sprawdzilem, ze lacznie bedzie ich na prawie 300 GS XD

Opublikowano

nawet tego nie odpalalem, warto w ogole to sciagac  ?

Opublikowano

Nie :gayos:

Opublikowano

Mi też wskoczyło dziś jakieś jedno osiągnięcie. Grę odpalałem ostatnio kilka miesięcy temu po czym w miarę szybko użyłem opcji 'odinstaluj'. :dunno:

Opublikowano

Instalacja nowego dasha ok 25 minut, bez najmniejszego problemu - nawet Xbox Fitness, który miał mieć problemy, chodzi tak, jak powinien. Jest szybko, płynnie i.. inaczej :D

Opublikowano

Zaczely mi wskakiwac jakies osiagniecia z project spark odblokowane 18 sierpnia, sprawdzilem, ze lacznie bedzie ich na prawie 300 GS XD

Zgodnie z zapowiedzią gra jest teraz całkowicie darmowa. Przy okazji zaktualizowali sporo osiągnięć, więc pewnie działają wstecz - spełniałeś wymogi i od razu je odblokowało.