Opublikowano 26 października 20159 l Chłopaki jak wygląda sytuacja z grami na kinect dla 5 letnich dzieci, ogólnie dla dzieci ? Edytowane 26 października 20159 l przez TrueGrand
Opublikowano 26 października 20159 l mój pięcioletni chrześniak miałgdzieś kinecta. woli pograć w max the curse of brotherhood, project spark(Conker ) i forza motorsport 6
Opublikowano 26 października 20159 l Ja mam 1500 To jesteś chyba jedyny, gdyż po updacie z 22-go nie widziałem żadnego wpisu na forum pre, że ktoś ma inny wynik po zrobieniu testu. Jedynie testując poprzez Edge'a dostaje się poprawny wynik. Chłopaki jak wygląda sytuacja z grami na kinect dla 5 letnich dzieci, ogólnie dla dzieci ? Mam 3 i 8 latkę - Just Dance w każdej odsłonie mogą w kółko jechać - przy ostatniej odsłonie mają 160 utworów i muszę kijem gonić z salonu. Poza tym Sports Rivals w kręgle wyginają ile się da, demo Disney Fantasia od deski do deski już przerobiły i kolejny zakup mi się szykuje. Zaczyna się sprowadzanie koleżanek, rośnie respekt na dzielni itp Kinect w moim przypadku był jednym z najbardziej udanych zakupów w tym roku. Edytowane 26 października 20159 l przez m0rph
Opublikowano 26 października 20159 l Nie wiem czy było, ale z ciekawości sprawdziłem czy nie ma jakiejś aktualizacji dla padów, no i okazało się że jest a nigdzie nie widziałem o tym info
Opublikowano 26 października 20159 l O widzisz, ja nie pamiętam kiedy ostatnio aktualizowałem swojego pada - jak wrócę z pracy to też zarzucę aktualizacją.
Opublikowano 26 października 20159 l pisałem o tym niedawno. aktualizacja pod mapowanie przycisków. Ale fakt, na głównej o tym cisza. Nasi redaktorzy się opindalają.
Opublikowano 26 października 20159 l A to nie dla preview? Ja muszę zrobić dla jednego by się szybciej włączał.
Opublikowano 26 października 20159 l Kupiłem ten dysk i tak się zastanawiam czy jest sens żeby pobierać wszystko z EA Access i dochodzę do wniosku, że nie ma sensu bo gry nie pozostaną dla mnie na zawsze a tylko na okres obowiązywania abonamentu - nie będę zatem pobierał tych Maddenów czy Fify 14 ... Do posiadaczy EA Access - macie wszystko z The Vault na swoich dyskach? :-)
Opublikowano 26 października 20159 l Ja nie mam bo nie mam dysku. Jakbym miał to bym zassał większość. Jestem dziwnym typem człowieka co lubi mieć kilkanaście gier na dysku i gram w wszystkie naraz.
Opublikowano 26 października 20159 l Ja lubię mieć na dysku to co mam w planach ograć ale nienawidzę zacząć 3-4 gier i grać w jedna. Napoczete maks 2, a najlepiej to już tylko to w co aktualnie gram plus jakieś multi do tego. Jeżeli miałbym dysk to miałbym na nim tylko to co mnie interesuje, na pewno nie wszystko z Vault bo bez sensu mieć wszystko na dysku tylko dlatego ze dają. Nie gram = nie ściągam.
Opublikowano 26 października 20159 l Wlasnie kupilem xbox one za 700zl mint condition, podobno ... w sumie nie planowalem ale trafilem na promocje, to po krotkiej naradzie sam ze soba postanowilem dac szanse nowe-starej generacji konsol http://dualkom.pl/microsoft-xbox/116-microsoft-xbox-one-500gb.html
Opublikowano 26 października 20159 l Wlasnie kupilem xbox one za 700zl mint condition, podobno ... w sumie nie planowalem ale trafilem na promocje, to po krotkiej naradzie sam ze soba postanowilem dac szanse nowe-starej generacji konsol http://dualkom.pl/microsoft-xbox/116-microsoft-xbox-one-500gb.htmlGratki. BTW co to za strona? Zaufani?
Opublikowano 26 października 20159 l xD Pierwszy raz ta strone widze na tablicy orginalnie znalezione, moze lipa chodz jakies tam dane chlop posiada, napisze jak dojdzie.
Opublikowano 26 października 20159 l czy moze ktos mnie zaprosic do xbox preview program. chce wyprobowac nowego dashboarda:)
Opublikowano 27 października 20159 l Nowy dash i wsteczna kompatybilność dla wszystkich od 12 listopada Edytowane 27 października 20159 l przez Ins
Opublikowano 27 października 20159 l Szybciusienko. Celowalem raczej w okolice koncowki miesiaca. Ciekawe, czy dodadza RDR do BC na premiere.
Opublikowano 27 października 20159 l można jakoś zablokować dodawanie do znajomych przez randomów albo chociaż wiadomości od obcych?
Opublikowano 27 października 20159 l Właśnie, mam podobny problem. Dodają mnie jakieś dziwne typy :-D. Ale chyba jak Ty też go nie dodasz do znajomych to.. Yyyy... Nie jesteście znajomymi? :-D
Opublikowano 27 października 20159 l Właśnie, mam podobny problem. Dodają mnie jakieś dziwne typy :-D. Ale chyba jak Ty też go nie dodasz do znajomych to.. Yyyy... Nie jesteście znajomymi? :-D To wtedy właśnie chyba jest jednostronnie. Tez mnie jakiś random obcokrajowiec dodał wczoraj i jak patrzyłem na listę to go nie było.
Opublikowano 27 października 20159 l Rano już ściągałem więc potwierdzam, że jest do pobrania. W sumie, jeśli chodzi o NXOE jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, tak małą ilością bugów, jaka mnie spotkała, jak również szybkością ich naprawiania. Najpoważniejsze co mnie spotkało, to chyba tydzień, podczas którego Kinect był w zasadzie nie do użycia, jedyne co działało to Skype. Minęło kilka dni i wszystko co miało działać już działa, pozostała implemantacja Cortany, komend głosowych w naszym języku oraz poprawa działania czatu. Cała reszta, czyli obsługa dysku zewnętrznego, uruchamianie gier, samo granie w multi - nie zauważyłem żadnych poważniejszych potknięć. W tym czasie 2 razy zrobiłem cold boota (myślałem, że coś da przy nie działającym Kinekcie) i raz na własne życzenie zrobiłem przywrócenie do ustawień fabrycznych - tak o, żeby sprawdzić jak to działa. Co do Obserwowania (czyli tego dodawania) - wiele achievementów opiera się o "pobicie" wyniku znajomego - i wtedy właśnie wystarczy kogoś jednostronnie dodać do znajomych, aby wpadały. Edytowane 27 października 20159 l przez m0rph
Opublikowano 27 października 20159 l During Halo Live last night Microsoft announced all Halo 5 players will get Halo Reach via BC, for free. Ktoś może to potwierdzić ?