Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Bez strzalki w lewo. Po prostu otwierasz sobie to menu po lewej i Y na SS, a X na filmik ;)

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Panowie nie spimy, pojawil sie nowy update ktory ponoc przyspiesza dzialanie guide'a przy pierwszym uruchomieniu. Pytanko jeszcze do osob posiadajacych poprawione pady, bo walcze sam ze soba. Oplaca sie doplacic te 8-9 dych za wejscie sluchawkowe ( przydaloby sie ) oraz poprawione bumpery? Jest zauwazalna poprawa w ich uzytkowaniu?

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

la mnie tez dasz tak zaperdala ze nawet jak cos poprawia to i tak tego nie zobacze XD

Opublikowano

A ja w dalszym ciągu nie mam nowego ekranu startowego. Kiedy wejdzie dla wszystkich?

Opublikowano

Nowy ekran startowy (xddd) będzie za 3 dni.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Kalendarz wydarzeniowy na ten tydzien:

Poniedzialek: Maja podac oficjalna liste gier w BC

Wtorek: Premiera Fallouta 4

Sroda: Wolne

Czwartek: Nowy Dash

Piatek: Premiera Rise Of The Tomb Raider

Opublikowano

Weekend: Browary, pizza i gwałcenie grobowców nowa Lara :obama:

Opublikowano

Jednym słowem będzie ciekawy tydzień :) 

Opublikowano

Zapewne gierki z poprzednich miechów mi przepadną jak od dziś odpalę lajfa ? Coś będzie za free po za grami z tego miesiąca ? jakaś oferta roczna ?

Opublikowano

W Cebula with Gold nie ma takiego czegos jak oferta roczna.

Opublikowano

Większość to jakieś gry arcade, no myślałem, że się bardziej postarają. 

Opublikowano

Dla mnie najważniejsze, że wszystkie Gearsy będą śmigać Day One :) Potwierdzili również, że w BC będą dostępne Halo Reach, Halo Wars, Call of Duty: Black Ops, Bioshock, Bioshock 2, Bioshock Infinite i Skate 3. Ciekawe jak szybko i jak dużo gier będą dodawać. 

Opublikowano

Black Ops? Jakimś cudem udało im się dogadać z Activision :)  

Niestety muszę się zgodzić, że ogłoszona dzisiaj lista nie robi zbyt wielkiego wrażenia. Mam nadzieję, że z czasem to się zmieni.

Opublikowano

Dla mnie najważniejsze, że wszystkie Gearsy będą śmigać Day One :) Potwierdzili również, że w BC będą dostępne Halo Reach, Halo Wars, Call of Duty: Black Ops, Bioshock, Bioshock 2, Bioshock Infinite i Skate 3. Ciekawe jak szybko i jak dużo gier będą dodawać. 

Idealnie ,bo właśnie dorwałem reacha i warsy oj będzie grane :fsg:

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

Trzeba przyznac, ze lista cienka. Praktycznie same arcade. Na plus na pewno jest info, ze to dopiero poczatek i poczawszy od grudnia beda stale dodawac nowe tytuly. Bioshocki i inne Hala powinny byc dostepne na swieta.

Opublikowano

Dla mnie najważniejsze, że wszystkie Gearsy będą śmigać Day One :) Potwierdzili również, że w BC będą dostępne Halo Reach, Halo Wars, Call of Duty: Black Ops, Bioshock, Bioshock 2, Bioshock Infinite i Skate 3. Ciekawe jak szybko i jak dużo gier będą dodawać.

Nie widzę na tej liście halo reach ani wars

Opublikowano

Condemned czeka na swoją kolej, dobrze wiedzieć, że będę mógł ograć już na Xone.

Dla mnie najważniejsze, że wszystkie Gearsy będą śmigać Day One :) Potwierdzili również, że w BC będą dostępne Halo Reach, Halo Wars, Call of Duty: Black Ops, Bioshock, Bioshock 2, Bioshock Infinite i Skate 3. Ciekawe jak szybko i jak dużo gier będą dodawać.

Nie widzę na tej liście halo reach ani wars

Są zapowiedziane w komentarzu Nelsona razem z Bioshocka, Skate itp.

Opublikowano

Nie ma Risen, niech sperdalaja.

Opublikowano

Nie ma final fantasy ani tales of... niech dią na drzewo. Gdzie reddead redemption ?

Czemu jest podział pomiędzy gram na xboxa a grami zręcznościowymi ?

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

Co tam robi Tron:Evolution? xDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie ma final fantasy ani tales of... niech dią na drzewo. Gdzie reddead redemption ?

Czemu jest podział pomiędzy gram na xboxa a grami zręcznościowymi ?

Bo to podział ze sklepiku na X360.

Opublikowano

Całkiem fajna lista, mocno liczę ze dodadza wiecej gier arcade i wiecej dużych tytułów, ale bedzie grane na padzie od łana <3

Opublikowano

Ciekawy jestem jakie ceny będą za tytuły z listy dla osób nie posiadających ich z poprzedniej generacji.